The Walking Dead

The Walking Dead

Ben jij grote fan van The Walking Dead? Dan ben je op de juiste plek! Hier vind je de laatste ontwikkelingen over de personages, uitzendingen en (enorm belangrijk) wie er nog leeft!

Over deze serie

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol zombies. De reeks werd ontwikkeld door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in Atlanta (Georgia) en werd gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip. 

In de zomer zenden we ALLE afleveringen van The Walking Dead opnieuw voor je uit. Houd FOX in de gaten voor meer info! 

Wie heeft Negan vermoord? Wij gaan de acteurs een voor een langs.

Daryl Dixon is op het moment een van de grote lievelingen uit The Walking Dead. Als stoere, gespierde survivor met een klein hartje kún je niet anders dan toegewijd lid worden van #teamDaryl. Maar worden de enige beelden die we te zien krijgen van Daryl binnenkort ‘een ode aan’?

Lees meer…


 

Glenn’s loyaliteit en bijdehante opmerkingen maken hem al sinds aflevering één favoriet. Vanaf het moment dat Glenn het leven van Rick redde in Atlanta (“Hey you… Dumbass. Yeah, you in the tank. Cozy in there?”) was één ding duidelijk: we kunnen niet meer zonder Glenn. Zal seizoen zeven starten met een schokkende en bloederige dood van de voormalige pizzabezorger? Om nog maar niet te spreken over een mogelijke miskraam van Maggie…