SUMMER OF SERIES

Jouw meest ontspannen zomer is begonnen! Ben jij ook een serieverslinder, dan ben je bij FOX aan het juiste adres. Wij hebben namelijk géén zomerstop en brengen je de hele zomer niet alleen gloednieuwe afleveringen maar ook weekendmarathons! Elke zaterdag en zondag kun jij dus in één klap een heel seizoen bingen.


Kun je niet kiezen? We hebben onze beste series van deze zomer voor je op een rijtje gezet:

UnREAL S3
Elke dinsdag 20.35 op FOX

In UnREAL volgen we Rachel, een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma. Een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.

FOX Weekendmarathons

Vanaf 14 juli – Elke zaterdag en zondag vanaf 21.00 op FOX

De zomer is het ideale moment om je serie-bucketlist in binge-modus af te werken. FOX helpt je vanaf 14 juli met weekendmarathons, elk weekend één seizoen van je favoriete series.

Colony S1 en S2
14-15 en 21-22 juli vanaf 21.00

Colony speelt zich af in de nabije toekomst, waar een familie moeilijke beslissingen moet maken, terwijl ze samen proberen te overleven. Ze wonen in L.A. dat bezet is door indringers; sommige mensen werken samen met de autoriteiten, terwijl anderen in opstand komen.

Gangland Undercover S1 en S2
28-29 juli en 4-5 augustus vanaf 21.00

Een op feiten gebaseerde dramaserie die het verbazingwekkende verhaal vertelt van een drugsdealer die na zijn arrestatie een keuze krijgt: 20 jaar de gevangenis in, of infiltreren in Amerika's meest beruchte motorbende.

Chance S1 en S2
11–12 en 18–19 augustus vanaf 21.00

Een forensisch neuro-psychiater wordt tegen zijn wil meegezogen in een gewelddadige en gevaarlijke wereld van corrupte agenten en geestesziekten. Gebaseerd op Kem Nunn’s thriller, met “House”-star Hugh Laurie. 

Outcast S1 en S2
25–26 augustus en 1-2 september vanaf 21.00

Patrick Fugit speelt de rol van Kyle Barnes, een jonge man die sinds zijn jeugd geteisterd wordt door demonen. Hij gaat op zoek naar antwoorden over waarom dit hem en zijn omgeving blijft overkomen, tot hij een geheim ontdekt die het einde van de wereld kan betekenen. Van de hand van Robert Kirkman, maker van The Walking Dead.

Vergeet niet jouw ultieme Summer of Series-moment te delen via #SOS op Instagram of Twitter. Wie weet delen we je bericht!