Ontdek de wereld van The Net

Ontdek de wereld van The Net
© BETA FILM GM

Nieuwe serie-alert: The Net ­– Promised Land  vanaf 9 januari om 20:35 uur op FOX en we kunnen dit ein-de-lijk met jullie delen! Deze serie belooft een flinke dosis drama en spannende momenten waarvan we zeker weten dat jullie ervan zullen genieten.

The Net  is een verzameling van drie onafhankelijke dramaseries die aan elkaar verbonden zijn door het thema voetbal. De serie vertelt het verhaal van de donkerste kanten van de glamoureuze voetbalwereld en alle ellende die daar achter schuilt. Een internationale serie die zich in verschillende landen afspeelt waaronder Duitsland, Italië, Ghana en Zwitserland met bekende lokale acteurs waaronder Raymond Thiry (Penoza en Undercover), Tom Wlaschiha (Game of Thrones en Stranger Things), Amanda Abbington (Sherlock) en Gaetano Bruno (House of Gucci en Fargo).

Met The Net komen al jouw gekste serie dromen uit: drama, spanning, moord, liefde en sport in één serie verpakt. En om het nog beter te maken, krijg je drie seizoenen die onafhankelijk van elkaar bekeken kunnen worden, maar toch een geheel vormen zodat je ze alle drie samen kan bekijken – Laat het bingen maar beginnen!

Deze serie toont je de verschillende facetten binnen de wereld van voetbal, want achter de liefde voor het spel zitten verhalen verborgen die een andere kant vertellen: het oprichten van een World League, next level doping en het grote geld van de Chinese investeerders staan centraal. Het is natuurlijk een dramaserie, maar wie het nieuws leest…

Op maandag 9 januari om 20:35 uur begint FOX met The Net – Promised Land: Lea, een advocate, ziet haar vriend voor haar ogen sterven. Zijn dood zal het begin zijn van een zoektocht naar de waarheid. Overtuigd dat haar vriend vermoord werd, probeert Lea de ontbrekende puzzelstukjes te vinden. Maar wat zal zij vinden en is zij er klaar voor?

Start het jaar met deze gloednieuwe serie vanaf 9 januari om 20:35 uur dubbele afleveringen op FOX!

 

MAAK KENNIS MET JEAN LECO

MAAK KENNIS MET LEA BRANDSTÄTTER

MAAK KENNIS MET MARCEL FORK

MAAK KENNIS MET RICHARD FELGENBAUER

© BETA FILM GM

 

Serie-informatie