Negan’s moord: waarom het Sasha zou kunnen zijn

Negan’s moord: waarom het Sasha zou kunnen zijn

Sinds de seizoensfinale van The Walking Dead houdt één vraag ons in z’n greep: wie heeft Negan vermoord? Nadat Rick in de laatste aflevering trillend van angst op z’n knieën werd gedwongen door Negan, was de groep gedoemd tot overgave. Negan, die zijn meesterlijke debuut maakte in de finale-aflevering, legde de groep haarfijn uit dat ze geen benul hadden van de grote wereld waar ze zich in bevonden. Rick, Maggie, Abraham, Michonne, Daryl, Sasha, Aaron, Carl, Eugene, Rosita en Glenn waren allemaal overgeleverd aan Negan’s angstaanjagende lieveling: Lucille. “Eeny, meeny, miney, mo… You. Are. IT.”

Maar wie is er vermoord? Wij gaan de personages een voor een voor je langs. Dit keer: Sasha. 

Vechter

De stoere voormalig brandweervrouw Sasha voelde zich al snel thuis bij de groep, en de groep bij haar. Dat was vooral te merken toen ze bijna aan haar lot overgelaten was in de gevangenis. Toen het leek dat zij misschien de persoon was die vermoord was door Carol, ging de groep door het lint. Maar waar we Sasha voornamelijk van kennen, is haar slimme en sterke karakter. Én haar oogje op Abraham..

 

via GIPHY

 

Opstootje

In de finale van seizoen 6 zagen we hoe Abraham Negan uitdaagde in de laatste scene. Niemand durfde Negan recht in zijn ogen aan te kijken, behalve Abraham. De relatie tussen Abraham en Sasha is waarschijnlijk niet aan Negan voorbijgegaan. Dus is dit Negan’s manier om de groep een lesje te leren? Het afpakken van Abraham’s grote liefde én de gevangenis-survivor Sasha?

 

via GIPHY

 

Nog maar een paar weken tot we weten wie Negan heeft uitgekozen. Wie denk jij dat het is?

Laat het ons weten op Facebook, Twitter en Instagram met #TWDopFOX.

Volgende keer:

Negan’s moord: waarom het Aaron zou zijn

Serie-informatie