NIEUW SEIZOEN DINSDAG 28 MEI 21.00

NIEUW SEIZOEN

DINSDAG 28 MEI 21.00


TRAILER

OVER DEEP STATE

SYNOPSIS

In Mali zijn US Special Force-teams en hun tolk, Aïcha Konaté, vermoedelijk omgekomen bij een hinderlaag. Dit voorval zorgt voor vertraging bij een deal tussen de Malinese overheid en Washington, een deal waarvan de Deep State zou profiteren. Zij sturen agent Nathan Miller erop af om het op te lossen. Echter, wanneer Republikeinse senator Meaghan Sullivan een doofpot vermoedt, worden de zaken alleen maar ingewikkelder.


Harry en Leyla schieten te hulp na het ontvangen van een bericht van Aïcha, de tolk waarvan iedereen dacht dat ze dood was. Ze doen alles binnen hun macht om de angstaanjagende ontwikkeling van het kwaadaardige netwerk, bekend als de Deep State, te stoppen.

MEER

VIDEO'S

ONTMOET DE PERSONAGES

CAST

WALTON GOGGINS

ALS NATHAN MILLER

Miller werkt in de privésector als een fixer voor de Deep State. Dit levert hem veel morele twijfels op. Hij startte dit pad met het geloof dat hij het juiste deed - zijn land beschermen. Nu is hij daar niet meer zo zeker van.

JOE DEMPSIE

ALS HARRY CLARKE

Na Teheran en een vervelende situatie met zijn vader, trok de Brit Harry Clarke zich terug om weer tot zichzelf te komen. In de steek gelaten door Leyla, vluchtte hij naar Mali om in de privésector te werken. Hij is verloren, alleen en doelloos.

KARIMA MCADAMS

ALS LEYLA TOUMI

De Brits-Marokkaanse Leyla Toumi heeft The Sector verlaten en vervult nu een simpele functie als adviseur. Ze mist sensatie en zou er alles voor doen om dat weer terug te krijgen.

ALISTAIR PETRIE

ALS GEORGE WHITE

George White is hoofd van The Section behoort tot de old-school groep van MI6. Hij heeft het brein van een schaker en is gewend aan het lezen van schimmen en stiltes. Hij heeft het brein van een schaker en leest schimmen en stiltes. Hij is cynisch tegenover het leven dat hij leidt, maar gelooft nog wel in nationalisme. Hij heeft een laatste zetje nodig voor hij zich bij de Deep State voegt.

ONTMOET DE PERSONAGES

ALLE PERSONAGES

WAT VOORAFGING AAN

SEIZOEN 1

SEIZOEN 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.