Waarom elke TWD-fan naar Comic Con Brussels moet!

Waarom elke TWD-fan naar Comic Con Brussels moet!

Deze editie van Comic Con Brussels heeft wel een heel dankbare timing voor elke The Walking Dead fan! Ben jij ook zo’n The Walking Dead fan die reikhalzend uitkijkt naar 24 februari? Kan je nog steeds niet slapen van die ongelooflijke cliffhanger en wens je al weken dat Carol, Daryl en hun vrienden zonder kleerscheuren uit de grot weten te ontsnappen? 

 

Dan hebben wij goed nieuws voor jou! FOX en Comic Con Brussels slaan de handen in elkaar om je een onvergetelijke The Walking Dead ervaring te bezorgen. Op Comic Con Brussels, op zaterdag 22 en zondag 23 februari. Jawel, het weekend voor de start van The Walking Dead 10b op FOX komen de Whisperers akelig dichtbij en kan je enkele acteurs ontmoeten!  Vergeet ook de wedstrijd niet.

Meet Khary Payton aka King Ezekiel

Publieksfavoriet Ezekiel komt voor de eerste keer naar België! De man die de tijger temde, zijn Kingdom en queen Carol verloor en vandaag met een onheilspellend gezwel door het leven gaat. Stoer en knuffelbaar, recht door zee en met een gouden hart. Synoniem met Cyborg, een van DC’s populairste helden en stemacteur in vele tekenfilms en videogames. Op zaterdag én zondag kan je hem spotten op Comic Con Brussels. Wij duimen alvast dat hij de weg vindt naar het FOX The Walking Dead huis. Meer weten?

 

Het FOX The Walking Dead huis

De terugkerende Comic Con Brussels bezoeker herinnert zich ongetwijfeld het FOX The Walking Dead huis. Goed nieuws: we hebben bijgebouwd. We noemen hem zelf liefkozend de fluistereditie ook al komt niemand er geruisloos uit. Deze editie is groter en scarier dan ooit! Kruip in de huid van een Whisperer en probeer uit de handen van onze Walkers te blijven. De foto krijg je er gratis bovenop.