Will and Grace

vrijdag 15.35

WIll & Grace © 2017 NBCUniversal All Rights Reserved
Will and Grace

Wanneer te zien

 1. vrijdag 22 maart om 15.35

  Prison Blues (Afl.04 - S04)

 2. vrijdag 22 maart om 16.00

  Loose Lips Sink Relationships (Afl.05 - S04)

 3. vrijdag 22 maart om 16.25

  Rules Of Engagement (Afl.06 - S04)

Samenvatting

Will & Grace is een komedie met Will, een succesvolle advocaat en Gracer, een zelfstandige interieurdesigner, in de hoofdrol.Volgens hun omgeving zouden ze hét perfecte koppel zijn… Will is echter homosexueel en Grace hetero. Toch kibbelen en gedragen ze zich vaak als een getrouwd stel. Beiden zijn op zoek naar de partner van hun dromen. Gelukkig zijn er nog Karen en Jack. Hoewel..Karen is Grace's secretaresse. Jammer genoeg heeft ze een broertje dood aan werken en zijn haar liefdestips niet de beste. Jack is eveneens homosexueel en een jongen met veel emotionele bagage, maar ook veel flair!

Afleveringen

 • 1

  Alive and Schticking

  +

  In de eerste aflevering van het laatste seizoen ontdekt Karen dat haar overleden man Stanley toch nog leeft. Dit is de eerste van twee live afleveringen ter ere van het slotseizoen van de serie.

 • 2

  I Second That Emotion

  +

  Jack bazuint rond dat hij een beroemde gast heeft. Hij vraagt Grace om hem te helpen zijn podium mooier aan te kleden, maar wanneer Jacks gast niet komt opdagen, roept hij Grace op als vervanger.

 • 3

  The Old Man and the Sea

  +

  Grace gaat op een blind date en Jack geeft Will zwemles.

 • 4

  Steams Like Old Times

  +

  Het is het tienjarig jubileum van de spelletjesavond en Larry en Ellen komen het vieren. Will nodigt ook een klant uit van het liefdadigheidsproject dat maaltijden uitdeelt.

 • 5

  The Hole Truth

  +

  Hoewel Karen weer bij Stan is, heeft ze het nog niet uitgemaakt met Malcolm. Uiteindelijk is het Grace die hem vertelt dat Karen weer terug is bij haar man.

 • 6

  Love Is in the Airplane

  +

  Tijdens een nachtvlucht naar Londen voor een weekendje met Will kijkt Grace of er beroemdheden aan boord zijn. Ze ontdekt geen sterren, maar ze ziet wel Leo in de eerste klasse zitten.

 • 7

  Birds of a Feather Boa

  +

  Jack wil groter gaan wonen en Will helpt hem zoeken naar een appartement. Na afloop gaan ze naar de dierentuin, waar ze twee homopinguïns zien.

 • 8

  Swish Out of Water

  +

  Bobbi komt naar het appartement om Grace op te zoeken en samen te eten. Omdat Grace steeds over haar moeder klaagt, zegt Jack tegen haar dat ze haar moet leren waarderen.

 • 9

  A Little Christmas Queer

  +

  Karen, Grace, Jack en Will gaan bij Wills familie op bezoek tijdens de kerstvakantie. Wills broer Sam en zijn twee kinderen zijn er ook. Iedereen vermoedt dat Sams zoon Jordy homo is.

 • 10

  Von Trapped

  +

  Er is een Sound of Music-meezingavond en iedereen gaat verkleed als zijn favoriete personage. Will belandt op het verkeerde adres, maar hij komt gelukkig wel een knappe vent tegen.