War of the Worlds

Teaser

Seizoen 2
00:10

Samenvatting

In War of the Worlds S2 ontdekken de overlevenden dat de indringers van menselijke aard kunnen zijn. Zal de pure wanhoop om te overleven hen doen overwegen één van hun eigen mensen op te offeren?

Video's

Afleveringen

 • 1

  Aflevering 9

  +

  Nadat Emily is verdwenen op een ruimteschip vallen de overlevenden in Londen de teruggekeerde, sterkere aliens aan. Emily wordt gevonden en merkt dat er aan haar loyaliteit wordt getwijfeld.

 • 2

  Aflevering 10

  +

  Emily kampt met herinneringen aan Adina en de andere aliens. Zoe moedigt Bill aan de overeenkomsten tussen Emily en de aliens tegen hen te gebruiken. Maar Adina heeft hoge verwachtingen van Emily.

 • 3

  Aflevering 11

  +

  Catherine rouwt om Mokrani en ontdekt met Nathan en Sophia dat Bill Ward ooit hoogleraar in Londen was. Ze wil erheen, ondanks de spanningen met Nathan die bang is dat ze gevaar zullen lopen.

 • 4

  Aflevering 12

  +

  Catherine, Nathan en Sophia gaan naar Londen. Catherine hoort dat Sophia zwanger is en steunt haar niet, waardoor Sophia nog meer twijfelt of ze het kind moet houden, tot ze het aan Nathan vertelt.

 • 5

  Aflevering 13

  +

  Catherine doet nieuwe ontdekkingen over de aliens. Bill vertelt Ethan, Dominic en Michael dat hij de aliens met een virus wil besmetten. Hij keurt hun gedrag jegens de gegijzelde Isla af en redt haar.

 • 6

  Aflevering 14

  +

  Sophia bekijkt video's van het dode mens Dylan. Catherine bekijkt z'n algoritmen die het gedrag van de aliens verklaren. Samen doen ze een verbluffende ontdekking over hoe die op aarde kwamen.

 • 7

  Aflevering 15

  +

  Chloe hoopt dat Sacha terugkeert, al zit hij achter de dood van Ash. Emily laat Bill het virus op haar testen, maar het heeft een schadelijk effect. Sacha hoort van Bills werk en wil Emily redden.

 • 8

  Aflevering 16

  +

  Isla moet een besluit nemen als Bill en Catherine haar de waarheid vertellen en confronteert Adina met geheimen. De overlevenden bereiden een aanval op de aliens voor en zijn afhankelijk van Bill.

Specials