UnREAL

zaterdag 2 maart 21.00

UnREAL

Wanneer te zien

 1. zaterdag 2 maart om 21.00

  War (Afl.01 - S02)

 2. zaterdag 2 maart om 21.45

  Insurgent (Afl.02 - S02)

 3. zaterdag 2 maart om 22.35

  Guerilla (Afl.03 - S02)

Samenvatting

Everlasting dreigt te worden afgeblazen. Quinn geeft tegnover Rachel toe dat ze haar nodig heeft om het programma te redden. Madison gaat naar bed met een zenderbaas om Quinn ten val te brengen.

Afleveringen

 • 1

  All In

  +

  Quinn is net op tijdvan vakantie terug voor het begin van Everlasting All Stars met de winnaars en verliezers uit het verleden. Een herboren Rachel wil er een onvergetelijk seizoen van maken.

  Wanneer te zien
  woensdag 13 maart om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 14 maart om 21.25
  Op FOX
 • 2

  Double Down

  +

  Rachel en nieuwe producer Tommy zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat hun perfect geplande seizoen, niet wordt gedwarsboomd door een paniekerige Quinn.

  Wanneer te zien
  woensdag 20 maart om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 21 maart om 21.25
  Op FOX
 • 3

  Wild Card

  +

  De eerste aflevering van Passport to Dance beleeft zijn première. De deelnemers aan Everlasting srijden om een plaats als gastjurylid. Alexi laat zich live op tv gaan en zorgt voor verwarring.

 • 4

  Cold Call

  +

  Quinn moet omgaan met het nieuws over haar zwangerschap en met het feit dat August op de hoogte is. Chet plant zijn droombruiloft en denkt aan hun kind. Rachel en Jay willen Passport to Dance redden.

 • 5

  No Limit

  +

  Quinns moederlijke instinct wordt op de proef gesteld als Chet zijn zoon meeneemt naar het werk. Het welzijn van de deelnemers, de producers en het programma staat op het spel als Rachel te ver gaat.

 • 6

  Tilt

  +

  De crew van Everlasting zit met de gevolgen van de vorige aflevering. Als de zender zich ertegenaan bemoeit, is dat voor Rachel en Quinn reden om elkaar een loer te draaien.

 • 7

  Bluff

  +

  Het komt tot een directe confrontatie tussen Rachel en Quinn. De deelnemers krijgen er onderhand schoon genoeg van.