UnReal

UnReal

Samenvatting

In UnREAL volgen we Rachel, een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma. Wat hier uit voort komt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.

Afleveringen

 • 1

  Oath

  +

  Bij de datingshow Everlasting gaat het erachter de schermen vaak nog spannender aan toe dan voor de camera. Producent Quinn eist dramatische beelden. Rachel moet de deelnemers daarom manipuleren.

 • 2

  Shield

  +

  Bij de datingshow Everlasting gaat het erachter de schermen vaak nog spannender aan toe dan voor de camera. Producent Quinn eist dramatische beelden. Rachel moet de deelnemers daarom manipuleren.

 • 3

  Clarity

  +

  Serena is woedend na een patriarchale groepsdate. Ze heeft schoon genoeg van Chets advies. Als Rachel achter een geheim van Quinn komt, neemt ze dr. Simon in vertrouwen over haar verleden.

 • 4

  Confront

  +

  Als een reporter de geheimen van Everlasting openbaar wil maken, kan Rachel niet anders dan Serena de waarheid vertellen. Verder wordt Rachel geconfronteerd met een trauma uit haar verleden.

 • 5

  Gestalt

  +

  Quinn en Jay's voorstel voor een nieuwe show, vindt bij Gary niet de gewenste ontvangst. Quinn is woedend en speelt de machtskaart. Serena komt achter een geheim van een van de deelnemers.

 • 6

  Transference

  +

  Met behulp van dr Simon probeert Rachel haar vader te helpen afkicken. Jay moet moeilijk nieuws brengen over z'n nieuwe show en Quinn en Chet besluiten twee van de deelnemers aan te pakken.

 • 7

  Projection

  +

  Rachel vraagt Serena een keus te maken waardoor haar toekomst onzeker wordt. Quinn haalt een gevaarlijke stunt uit en Serena mag alles oplossen.

 • 8

  Recurrent

  +

  Rachel praat met haar moeder en Serena wordt overvallen door iemand uit haar verleden, waardoor haar relaties met de overgebleven deelnemers gevaar lopen. Chet worstelt met Gary's aanbod.

 • 9

  Codependence

  +

  Rachel helpt Serena met de laatste loodjes en tijdens Chet's lifetime achievement-gala blijven er twee deelnemers over. Door meningsverschillen ontstaat er een openbare ruzie.

 • 10

  Commitment

  +

  Door een aanbod van Serena en een schokkende ontdekking over dr Simon vraagt Rachel zich af of ze bij 'Everlasting' moet blijven. Chet biecht iets verrassends op en Quinn haalt nog eens uit naar Gary.