Tyrant

Promo 1

01:00

Samenvatting

Tyrant vertelt het verhaal over het bijzondere leven van Barry Al-Fayeed. Barry is kinderarts in de Verenigde Staten en tevens zoon van een moordlustige dictator in het Midden-Oosten. Vanwege de bruiloft van zijn neef reist Barry samen met zijn vrouw Molly naar zijn thuisland Abuddin. Dat had hij beter niet kunnen doen. Het volk komt in opstand tegen de dictatuur, waardoor zijn familie in gevaar komt.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Spring

  +

  Barry wordt president en bereidt democratische verkiezingen voor. Daliyah neemt een grotere rol in het landsbestuur op zich. Legerleiders willen wraak, en een Amerikaanse generaal komt in Abuddin aan.

 • 2

  Cockroach

  +

  Barry's besluit om niet deel te nemen aan de eerste vrije verkiezingen heeft vergaande gevolgen. Hij weet niet dat bepaalde facties hem als een nieuwe Al-Fayeed zien die enkel holle woorden spreekt.

 • 3

  The Dead And The Living

  +

  Molly wil Ihab haar leven voor dat van Emma aanbieden. Siddiq gaat de confrontatie aan met de Al-Qadi's. Fauzi en Daliyah groeien naar elkaar toe. Ahmed spit in het verleden van Nusrat.

 • 4

  A Prayer For Our Daughters

  +

  Barry en Molly zijn geschokt door de moord op Emma. Vooral Molly functioneert slecht. Ze is kapot van het allerlaatste wat Emma zei: Mama.

 • 5

  A Rock And A Hard Place

  +

  De uitslag van de eerste peilingen wordt bekendgemaakt. Molly worstelt met het verlies van Emma. Sammy en Laila hebben beiden problemen. De gesprekken van Barry en Dalia worden steeds gecompliceerder.

 • 6

  Truth And Dignity

  +

  Er wordt een aanslag gepleegd. Fauzi vraagt Daliyah ten huwelijk. Sjeik Al-Qadi vraagt om een audiëntie bij Ihab en leert de ware plannen van het Kalifaat kennen.

 • 7

  Bedfellows

  +

  Barry vervreemdt zich van zijn meest naaste bondgenoten. Uit protest neemt Leila ontslag en gaat ze een onwaarschijnlijke alliantie aan.

 • 8

  Ask For The Earch

  +

  Molly keert terug in Abuddin en is vastbesloten Emma's moordenaar te vervolgen. Mahdiya krijgt een belangrijke taak. Leila en Cogswell verliezen zich kortstondig in escapisme. Barry heeft wroeging.

 • 9

  How To Live

  +

  Het is een chaos in Abuddin. Daliyah wil dat Fauzi stelling neemt tegen Barry, die Maloof opdracht geeft om Leila's verzet te breken. Ahmed wil dat zijn moeder ermee ophoudt.

 • 10

  Two Graves

  +

  Barry doet er alles aan om te voorkomen dat Daliyah zelfmoord pleegt. Een bijeenkomst van Laila wordt door Maloofs soldaten verstoord. Het leger maakt zich op voor een oorlog tegen het Kalifaat.