Transplant

dinsdag 20.35

© 2019 Sphere Media 2020 Inc. ALL RIGHTS RESERVED.
Transplant

Wanneer te zien

 1. dinsdag 30 november om 01.10

  Far from Home (Afl.07 - S01)

 2. dinsdag 30 november om 02.00

  Birth and Rebirth (Afl.08 - S01)

 3. dinsdag 30 november om 20.35

  Under Pressure (Afl.09 - S01)

Samenvatting

Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een ​​carrière in de wereld van de spoedeisende geneeskunde te hervatten.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Pilot

  +

  Wanneer Bashir 'Bash' Hamed zich op de plaats van een tragisch ongeval bevindt, gebruikt hij zijn medische opleiding om de gewonden te redden.

 • 2

  Tell Me Who You Are

  +

  De ervaring van Bash als arts in Syrië vormt de basis voor zijn onconventionele aanpak wanneer hij zich bij het personeel van York Memorial voegt.

 • 3

  Your Secrets Can Kill You

  +

  Bij een jonge patiënt stelt Bash een zeldzame ziekte vast die voorkomen had kunnen worden; Mags kampt met een zaak die ze niet kan oplossen, en June probeert haar privéleven privé te houden.

 • 4

  Saleh

  +

  Dr. Bishop legt druk op Bash. Theo voelt zich machteloos als een van zijn dochters iets overkomt. Een patiënt stelt de overtuigingen van Mags op de proef en June probeert sociaal vaardiger te worden.

 • 5

  Eid

  +

  Bash wil Eid vieren met z'n zus, maar Amira houdt vast aan de tradities. Theo behandelt een tiener die z'n ouders niet wil vertellen waarom hij in het ziekenhuis ligt.

 • 6

  Trigger Warning

  +

  Door een ongeluk op het werk twijfelt Bash aan zichzelf. Mags bewondert een toegewijde brandweervrouw die elke dag haar leven riskeert. June moet leren om samen te werken.

 • 7

  Far from Home

  +

  Bash moet omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Theo heeft onverwacht bezoek, plus een kortzichtige patiënt. Bash en Mags helpen een buitenlandse patiënt, maar staan voor een taalbarrière.

  Wanneer te zien
  dinsdag 30 november om 01.10
  Op FOX
 • 8

  Birth and Rebirth

  +

  Bash en Amira wennen aan een nieuwe omgeving. Bash helpt een stel dat hun eerste kind krijgt. Dr. Bishop stelt Mags op de proef met een persoonlijke evaluatie van haar werk op de spoedeisende hulp.

  Wanneer te zien
  dinsdag 30 november om 02.00
  Op FOX
 • 9

  Under Pressure

  +

  Bash verleent zorg aan een vriend die liever geen behandeling wil. Mags heeft haar handen vol aan een jonge vrouw die informatie achterhoudt. Dr. Bishop biedt Mags een geweldige kans.

  Wanneer te zien
  dinsdag 30 november om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 1 december om 22.25
  Op FOX
 • 10

  Collapse

  +

  Na een explosie in de buurt van het ziekenhuis, rent Bash op het gevaar af. Een schoolmeisje komt binnen met een hartstilstand, Theo doet alles om haar te redden.

  Wanneer te zien
  dinsdag 30 november om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 1 december om 23.20
  Op FOX
 • 11

  Orphans

  +

  Bash heeft een klik met een onwaarschijnlijke patiënt. Mags zoekt de balans in haar leven. Theo heeft een lastig gesprek met z'n vrouw Melissa. June probeert contact te maken met een gesloten tiener.

  Wanneer te zien
  dinsdag 7 december om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 8 december om 22.25
  Op FOX
 • 12

  Relapse

  +

  Een jonge moeder overlijdt bijna. Bash zoekt uit of ze weer opioïden gebruikt of dat er iets anders is. Mags helpt een patiënt die niet goed geneest. June wordt onaangenaam verrast door haar vader.

  Wanneer te zien
  dinsdag 7 december om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 8 december om 23.20
  Op FOX
 • 13

  The Only Way Out is Through

  +

  Bash probeert naast zichzelf ook de erfenis van dr. Bishop te redden door te vechten voor een patiënt die bijna was overleden door een medische fout.

  Wanneer te zien
  dinsdag 14 december om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 15 december om 22.25
  Op FOX