The X-Files

zaterdag 21.50

The X-Files © Fox and its related entities. All rights reserved.
The X-Files

Wanneer te zien

 1. zaterdag 19 september om 21.50

  Trevor (Afl.17 - S06)

 2. zaterdag 19 september om 22.40

  Milagro (Afl.18 - S06)

 3. donderdag 24 september om 20.35

  The Unnatural (Afl.19 - S06)

Samenvatting

De wereldberoemde Sci-Fi dramserie waarin FBI-agenten Mulder en Scully onverklaarbare zaken oplossen, zoals ufo-waarnemingen, ontvoeringen dóór en ontmoetingen mét aliens, en andere paranormale fenomenen.

Afleveringen

 • 1

  The Sixth Extinction

  +

  Walter Skinner en Michael Kritschgau trachten uit te zoeken wat er mis is met Fox Mulder sinds deze in een soort coma ligt na in aanraking te zijn geweest met metalen objecten die in Afrika werden gevonden. Scully zit nog steeds in Afrika op zoek naar oude artefacten.

  Wanneer te zien
  donderdag 8 oktober om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 10 oktober om 21.50
  Op FOX
 • 2

  The Sixth Extinction II: Amor Fati

  +

  Scully is terug uit Amerika en ontdekt dat Mulder verdwenen is. Hij werd door de "Cigarette Smoking Man" naar een plaats gebracht waar "al zijn problemen zijn opgelost".

  Wanneer te zien
  donderdag 8 oktober om 21.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 10 oktober om 22.40
  Op FOX
 • 3

  Hungry

  +

  Dominee Orison krijgt het voor elkaar dat Donnie Pfaster, die Scully ooit ontvoerde, vroegtijdig vrij komt. Al snel komt de dominee tot de conclusie dat hij 'het pure kwaad' heeft losgelaten en schakelt daarop de hulp van Scully in.

  Wanneer te zien
  donderdag 15 oktober om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 17 oktober om 21.50
  Op FOX
 • 4

  Millennium

  +

  De 'Millenium Group' beweert dat de Apocalyps zal plaatsvinden op 1 januari 2000. Een van hun leden spoort mensen aan om zich vrijwillig door hem te laten doden met de belofte dat ze zullen verrijzen in het paradijs.

  Wanneer te zien
  donderdag 15 oktober om 21.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 17 oktober om 22.40
  Op FOX
 • 5

  Rush

  +

  Een schooljongen wordt verdacht van de bizarre moord op een politieman. Scully en Mulder ontdekken dat de jongen en zijn vrienden de gave bezitten om zich sneller te verplaatsen dan het menselijk oog kan waarnemen.

 • 6

  The Goldberg Variation

  +

  Henry Weems wordt van een gebouw gesmeten, maar overleeft de val. Hij lijkt de meest gelukkige mens van de wereld te zijn. Mulder en Scully vragen zich af waarom de maffia achter de man aanzit en iedereen rondom hem wel ongelukkig is.

 • 7

  Orison

  +

  Dominee Orison krijgt het voor elkaar dat Donnie Pfaster, die Scully ooit ontvoerde, vroegtijdig vrij komt. Al snel komt de dominee tot de conclusie dat hij "het pure kwaad" heeft losgelaten en schakelt daarop de hulp van Scully in.

 • 8

  The Amazing Maleeni

  +

  'The Amazing Maleeni' is een magiër die tijdens zijn act zijn hoofd 360 graden kan draaien. Wanneer men zijn lichaam vindt, zonder hoofd, starten Mulder en Scully een onderzoek. Zij komen tot de conclusie dat de ex-vrouw van de magiër, zijn tweelingbroer en een onsuccesvolle rivaal plannen hebben om een bankoverval te plegen.

 • 9

  Signs and Wonders

  +

  Een kerkganger, die giftige slangen inzet om andere kerkgenoten te testen op hun moraal, wordt slachtoffer van zijn eigen praktijken.

 • 10

  Sein und Seit

  +

  Mulder onderzoekt de verdwijning van een meisje. Dit wordt hem obsessief omdat er meerdere meisjes in exact dezelfde omstandigheden verdwenen. Scully vreest dat hij te emotioneel betrokken raakt omdat zijn zus 27 jaar eerder ook verdween. Daarbij komt dat zijn moeder net zelfmoord heeft gepleegd.

 • 11

  Closure

  +

  Mulder ontmoet een man wiens zoon jaren geleden verdween. Volgens hem hebben 'walk-ins' de geest van zijn zoon en die van Samantha Mulder genomen omdat de kinderen voorbestemd waren voor een ongelukkig leven. Hij en de man starten een zoektocht waarbij Mulder de waarheid ontdekt achter Samantha's verdwijning.

 • 12

  X-Cops

  +

  Mulder en Scully doen onderzoek naar een monster in Los Angeles, en worden daarbij door een cameraploeg gevolgd.