The X-Files

donderdag 20.35

The X-Files © Fox and its related entities. All rights reserved.
The X-Files

Wanneer te zien

 1. donderdag 3 december om 20.35

  All Things (Afl.17 - S07)

 2. donderdag 3 december om 21.30

  Brand X (Afl.18 - S07)

 3. zaterdag 5 december om 21.55

  All Things (Afl.17 - S07)

Samenvatting

De wereldberoemde Sci-Fi dramserie waarin FBI-agenten Mulder en Scully onverklaarbare zaken oplossen, zoals ufo-waarnemingen, ontvoeringen dóór en ontmoetingen mét aliens, en andere paranormale fenomenen.

Afleveringen

 • 1

  Within

  +

  Een gespecialiseerde FBI-ploeg, onder leiding van John Doggett, tracht de vermiste Fox Mulder op te sporen. Scully wantrouwt John en start met Skinner een eigen zoektocht.

  Wanneer te zien
  donderdag 24 december om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 26 december om 21.55
  Op FOX
 • 2

  Without

  +

  In een afgelegen school in de woestijn van Arizona worden leerlingen, Doggett, Scully, Gibson, Skinner en enkele agenten gegijzeld door een premiejager. De gijzelaas weten dat de gijzelaar onder hen is, maar hebben geen idee wie het is. Mulder lijkt zich te bevinden in een ruimteschip waar experimenten op hem worden uitgevoerd.

  Wanneer te zien
  donderdag 24 december om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 26 december om 22.50
  Op FOX
 • 3

  Patience

  +

  Nu Mulder verdwenen is, neemt John Dogget zijn plaats in en wordt daardoor de nieuwe partner van Scully in de X-files divisie. Ze onderzoeken een reeks gruwelijke moorden die door een vleermuisachtige creatuur werden gepleegd.

 • 4

  Roadrunners

  +

  Scully achtervolgt een sekte welke een slijmachtig organisme aanbidt.

 • 5

  Invocation

  +

  Een kleine jongen, die tien jaar eerder werd ontvoerd, daagt plots terug op zonder enige vorm van veroudering. De zaak brengt bij Doggett een pijnlijke herinnering naar boven en hij verdenkt de jongen ervan niet de persoon is die hij beweert te zijn.

 • 6

  Redrum

  +

  Een advocaat en vriend van Doggett wordt verdacht van de moord op zijn vrouw.

 • 7

  Via Negativa

  +

  Doggett en Skinner trachten een religieuze sekteleider te doen stoppen met het verspreiden van preken die aanzetten tot religieuze moorden. Scully neemt enige tijd verlof nu ze in de beginfase van haar zwangerschap zit.

 • 8

  Surekill

  +

  Een vastgoedmakelaar schiet zichzelf dood in een betonnen gevangeniscel. Dogget concludeert dat er veel meer aan de hand is dan een ogenschijnlijke zelfmoord.