The Walking Dead

NL4 - 16NL4 - 16

maandag 20.35

Rick Celebration

Aflevering 5 - Seizoen 9
01:00

Wanneer te zien

 1. maandag 19 november om 20.35

  Stradivarius (Afl.07 - S09)

 2. dinsdag 20 november om 21.25

  Stradivarius (Afl.07 - S09)

 3. woensdag 21 november om 22.15

  Stradivarius (Afl.07 - S09)

Samenvatting

In het negende seizoen bouwen de overlevenden onder Ricks leiding de beschaving anderhalf jaar na de oorlog weer op, maar ze zijn totaal niet voorbereid op de macht waarmee ze te maken krijgen.

Video's

Afleveringen

 • 1

  A New Beginning

  +

  Rick en zijn groep trekken eropuit naar Washington D.C. Hier gaan ze op zoek naar tools die hij nodig heeft om de beschaving op te bouwen die hij en Carl voor ogen hadden.

 • 2

  The Bridge

  +

  De gemeenschappen bundelen hun krachten om een brug te herstellen die de communicatie en handel zal vergemakkelijken. Op de bouwplaats is iemand zwaar gewond geraakt.

 • 3

  Warning Signs

  +

  Ricks visie op de toekomst loopt gevaar door een raadselachtige verdwijning, die voor verdeeldheid zorgt in een werkkamp waar men aan een nieuwe brug werkt.

 • 4

  The Obliged

  +

  Rick's visie van een geciviliseerde toekomst wordt bedreigd door een plotselinge afrekening met zonden uit het verleden die onvermijdelijk en onvergeeflijk blijven.

 • 5

  What Comes After

  +

  Rick moet het verleden onder ogen zien, terwijl hij de veiligheid probeert te handhaven en hij de toekomst probeert te beschermen die Carl en hem voor ogen staat.

 • 6

  Who Are You Now?

  +

  The Survivors komen buiten de veilige muren van hun gemeenschap onbekenden tegen. Ze moeten beslissen of deze nieuwe groep kan worden vertrouwd.

 • 7

  Stradivarius

  +

  Carol gaat op bezoek bij een oude bekende, die alleen in de wildernis leeft, waar het wemelt van Walkers. Overlevenden ondernemen een gevaarlijke trektocht naar een nieuw thuis.

  Wanneer te zien
  maandag 19 november om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 20 november om 21.25
  Op FOX
 • 8

  Evolution

  +

  Een kleine reddingsexpeditie trotseert een gevaarlijke kudde bij de zoektocht naar een vermiste kameraad, maar dan komt de expeditie tegenover een onverwachte dreiging te staan.

  Wanneer te zien
  maandag 26 november om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 27 november om 21.25
  Op FOX

Specials