The Walking Dead

NL4 - 16NL4 - 16

Maandag om 20.35. Seizoen 11B

The Walking Dead' vanaf maandag 21 februari, elke maandag om 20.35 uur.

Seizoen 11
00:30

Samenvatting

Bekijk de nieuwe afleveringen van het laatste seizoen van 'The Walking Dead' vanaf maandag 21 februari, elke maandag om 20.35 uur.

Veel van onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper aanval, terwijl anderen de strijd aangaan met Moeder Natuur in Alexandria. Om iedereen heen, stort de wereld letterlijk in. Ondertussen is het leven in the Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt.

Zullen de bewoners van Alexandria in staat zijn om de stukken bij elkaar te rapen en wie is er nog in leven om te helpen? Zullen hun relaties helen of breken? Zal het teken van vrede worden geaccepteerd of afgewezen? Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid staat vast: levens staan op het spel. Elke beslissing verandert hun toekomst, hun overlevingskansen en de toestand van elke gemeenschap drastisch.

Met in de hoofdrollen Norman Reedus als Daryl Dixon, Melissa McBride als Carol Peletier, Lauren Cohan als Maggie Rhee, Christian Serratos als Rosita Espinosa, Josh McDermitt als Eugene Porter, Seth Gilliam als Gabriel Stokes, Ross Marquand als Aaron, Khary Payton als Ezekiel, Cooper Andrews als Jerry, Callan McAuliffe als Alden en Jeffrey Dean Morgan als Negan.

Video's

Afleveringen

 • 1

  Acheron: Pt 1

  +

  In het allerlaatste seizoen zien we hoe het verder gaat met de relatie tussen Negan en Daryl. Maggie maakt haar comeback in de finale van The Walking Dead.

 • 2

  Acheron: Pt 2

  +

  De groep ondekt dat er een lid de metro niet veilig heeft gehaald. Terug gaan is geen optie. Alle ogen zijn op Negan gericht en het motto is nu We Blijven Doorgaan.

 • 3

  Hunted

  +

  Maggie's team wordt gescheiden en opgejaagd door de Reapers. Coral, Rositia, Magna en Kelly proberen paarden te vangen voor Alexandria; Judith, RJ, Hershel en Gracie proberen om te gaan met het vertrek van hun ouders.

 • 4

  Rendition

  +

  Daryl en Dog worden gevangen genomen door de Reapers; ze worden meegenomen naar het Meridian en komen in contact met een bekend figuur uit het verleden.

 • 5

  Out of the Ashes

  +

  Aaron, Carol, Lydia en Jerry gaan naar de Hilltop-ruïnes voor smidsgereedschap en wild in de buurt. Eugene's groep doorloopt oriëntatie bij het Commonwealth. Maggie en Negan ploegen door het bos. Judith en de kinderen botsen met tieners.

 • 6

  On the Inside

  +

  Terwijl ze ontsnappen van walkers, verstoppen Connie en Virgil zich in een huis bewoond door mysterieuze wezens. Pope test Daryl's loyaliteit aan de Reapers met een missie. Kelly verlaat Alexandria om Connie te zoeken.

 • 7

  Promises Broken

  +

  Alexandrieten komen Hilltop krakers tegen, en Eugene's groep ondergaat een oriëntatie bij de Commenwealth.

 • 8

  For Blood

  +

 • 9

  No Other Way

  +

  The Walking Dead is terug. Onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper-aanval, terwijl anderen vechten tegen Moeder Natuur in Alexandrië. Ondertussen is het leven in de Commonwealth niet zo idyllisch als het lijkt. Zijn ze in staat de brokken te lijmen en wie is er nog in leven om daarbij te helpen? Zullen hun relaties overleven? Zal de vrede worden bewaard? Waar sommigen opnieuw hoop vinden, is er voor anderen geen weg meer terug. Eén waarheid blijft in stand: levens staan op het spel. En elke beslissing verandert drastisch hun toekomst, overlevingskans en de staat van elke gemeenschap.

 • 10

  New Haunts

  +

  Onze helden beleven Halloween in the Commonwealth. Daryl en Rosita ondergaan een militaire training.

 • 11

  Rogue Element

  +

  Eugene zoekt Stephanie. Connie onderzoekt een verhaal over Trooper Davis. Carol helpt Hornsby.

 • 12

  The Lucky Ones

  +

  Gouverneur Pamela Milton toert door Alexandrië, Oceanside en Hilltop. Eugene verwerkt het verhaal van Max.

 • 13

  Warlords

  +

  Maggie, Lydia en Elijah helpen een vreemdeling uit een andere gemeenschap.

 • 14

  The Rotten Cor

  +

  Maggie, Lydia en Elia helpen Aaron en Gabriel op een missie. Daryl en Rosita plegen een overval.

 • 15

  Trust

  +

  Hornsby marcheert met Daryl en troepen om Maggie te confronteren op Hilltop. Rosita onderzoekt de Miltons.

 • 16

  God

  +

  Maggie bereidt zich voor om Hilltop en de mensen van Riverbend te verdedigen tegen Hornsby.

Specials