The Unit

maandag 21.45

Promo

00:44

Wanneer te zien

 1. maandag 30 november om 21.45

  Pandemonium - Part 2 (Afl.02 - S03)

 2. maandag 30 november om 22.40

  Always Kiss Them Go (Afl.03 - S03)

 3. woensdag 2 december om 22.25

  Pandemonium - Part 2 (Afl.02 - S03)

Samenvatting

The Unit volgt een Amerikaans "Special Operations Forces"-team en hun missies. Deze missies hebben niet enkel effect op de teamleden zelf, maar ook op hun familie, vrouwen en vriendinnen.

Afleveringen

 • 1

  Sacrifice

  +

  De eenheid komt in actie na de moord op de vicepresident. De aanstaande president duikt onder na een aanslag op zijn autocolonne. Thuis vrezen de vrouwen ook voor hun leven; een geheim raakt bekend.

 • 2

  Sudden Flight

  +

  Terwijl de vrouwen hun leven opnieuw vormgeven, zet het team een wetenschapper als lokaas in met als gevolg dat het vliegtuig van het team wordt gekaapt.

 • 3

  Sex Trade

  +

  Het team wil plutonium uit Kosovo halen. Jonas staat voor een ethisch dilemma als hij een seksslaaf gebruikt om aan informatie te komen. Op de nieuwe basis hebben Tiffy en Abby een nieuwe baan.

 • 4

  The Conduit

  +

  Het team heeft in Columbia een aantal missies lopen, maar als het Congres zich ermee gaat bemoeien komt een van de missies in gevaar. Thuis voeren de vrouwen hun eigen undercoveroperatie uit.

 • 5

  Dancing Lessons

  +

  Het team moet het gezin van dr. Rocha redden voor hij het doel van een terroristische aanslag wil noemen. De vrouwen krijgen eindelijk te horen waarom ze zijn overgeplaatst. Jonas helpt Molly.

 • 6

  Inquisition

  +

  Het team en Bridget spelen een complex psychologisch spel met een mogelijke terrorist. Thuis speelt Mack zijn eigen spel met als doel om Tiffy de waarheid te laten zeggen.

 • 7

  Into Hell Part 1

  +

  Mack moet pas op de plaats maken als Betsy, de dochter van Jonas, in Irak vermist wordt. Kolonel Ryan gaat samen met het team naar haar op zoek.

 • 8

  Into Hell Part 2

  +

  Levens en carrières staan op het spel als het team Syrië binnengaat om Betsy te redden.