The Unit

maandag 21.25

Promo

00:44

Wanneer te zien

 1. maandag 10 augustus om 21.25

  Dedication (Afl.08 - S01)

 2. maandag 10 augustus om 22.15

  SERE (Afl.09 - S01)

 3. woensdag 12 augustus om 22.15

  Dedication (Afl.08 - S01)

Samenvatting

The Unit volgt een Amerikaans "Special Operations Forces"-team en hun missies. Deze missies hebben niet enkel effect op de teamleden zelf, maar ook op hun familie, vrouwen en vriendinnen.

Afleveringen

 • 1

  Change of Station

  +

  Tiffy en Mack verwerken de gevolgen van zijn overplaatsing, en de eenheid moet een biologische aanval zien af te slaan.

  Wanneer te zien
  maandag 31 augustus om 22.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 2 september om 23.05
  Op FOX
 • 2

  Extreme Rendition

  +

  De eenheid gaat undercover in Bulgarije om een solitair oud-lid op te sporen, en Molly neemt een moeilijke beslissing om voor haar gezin te kunnen zorgen.

  Wanneer te zien
  maandag 7 september om 21.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 9 september om 22.15
  Op FOX
 • 3

  The Kill Zone

  +

  De eenheid moet het lijk van een commando bergen, maar schort de missie op om diens collega te redden. Thuis ontfermen de vrouwen zich over de verloofde en de schoonfamilie van de overledene.

  Wanneer te zien
  maandag 7 september om 22.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 9 september om 23.05
  Op FOX
 • 4

  Manhunt

  +

  De eenheid krijgt te maken met een onverwachte terreuraanval, terwijl Kim zich zorgen maakt als ze haar dochter op school ziet praten met een onbekende leraar.

 • 5

  Force Majeure

  +

  De eenheid moet in North Carolina een meedogenloze dictator redden uit een orkaan, maar in het ziekenhuis wacht het team een verrassing.

 • 6

  Old Home Week

  +

  De vrouwen bereiden zich voor op Old Home Week, een inzamelingsactie voor de manschappen en hun gezinnen. De diamanthandel wordt gebruikt om een terrorist te vinden, en Bob komt achter een geheim.

 • 7

  Off the Meter

  +

  Een gunst aan Ron pakt ingewikkeld uit voor Jonas en Bob. Thuis neemt Tiffy uit schuldgevoel de verantwoordelijkheid op zich voor het ongeluk van een ander met mogelijk verwoestende gevolgen.

 • 8

  Natural Selection

  +

  Bob en zijn vertaler overleven een helikoptercrash in een afgelegen deel van Rusland maar moeten onder barre omstandigheden zonder uitrusting in leven zien te blijven. Bob krijgt een flashback.

 • 9

  Report By Exception

  +

  De eenheid is in gevaar als een senator vertrouwelijke informatie lekt aan de media, terwijl het team op een missie is om de olieminister van een land te redden.

 • 10

  Bait

  +

  Jonas is gevangengenomen in Georgië en biedt zich als ruilmiddel aan voor een uitwisseling van gevangenen. Als Ryan Washington niet tot meewerken kan bewegen, stuurt hij de eenheid erop uit.