The Unit

maandag 21.35

Promo

00:44

Wanneer te zien

 1. maandag 21 september om 21.35

  Old Home Week (Afl.06 - S02)

 2. maandag 21 september om 22.25

  Off the Meter (Afl.07 - S02)

 3. woensdag 23 september om 22.15

  Old Home Week (Afl.06 - S02)

Samenvatting

The Unit volgt een Amerikaans "Special Operations Forces"-team en hun missies. Deze missies hebben niet enkel effect op de teamleden zelf, maar ook op hun familie, vrouwen en vriendinnen.

Afleveringen

 • 1

  Change of Station

  +

  Tiffy en Mack verwerken de gevolgen van zijn overplaatsing, en de eenheid moet een biologische aanval zien af te slaan.

 • 2

  Extreme Rendition

  +

  De eenheid gaat undercover in Bulgarije om een solitair oud-lid op te sporen, en Molly neemt een moeilijke beslissing om voor haar gezin te kunnen zorgen.

 • 3

  The Kill Zone

  +

  De eenheid moet het lijk van een commando bergen, maar schort de missie op om diens collega te redden. Thuis ontfermen de vrouwen zich over de verloofde en de schoonfamilie van de overledene.

 • 4

  Manhunt

  +

  De eenheid krijgt te maken met een onverwachte terreuraanval, terwijl Kim zich zorgen maakt als ze haar dochter op school ziet praten met een onbekende leraar.

 • 5

  Force Majeure

  +

  De eenheid moet in North Carolina een meedogenloze dictator redden uit een orkaan, maar in het ziekenhuis wacht het team een verrassing.

 • 6

  Old Home Week

  +

  De vrouwen bereiden zich voor op Old Home Week, een inzamelingsactie voor de manschappen en hun gezinnen. De diamanthandel wordt gebruikt om een terrorist te vinden, en Bob komt achter een geheim.

  Wanneer te zien
  maandag 21 september om 21.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 23 september om 22.15
  Op FOX
 • 7

  Off the Meter

  +

  Een gunst aan Ron pakt ingewikkeld uit voor Jonas en Bob. Thuis neemt Tiffy uit schuldgevoel de verantwoordelijkheid op zich voor het ongeluk van een ander met mogelijk verwoestende gevolgen.

  Wanneer te zien
  maandag 21 september om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 23 september om 23.05
  Op FOX
 • 8

  Natural Selection

  +

  Bob en zijn vertaler overleven een helikoptercrash in een afgelegen deel van Rusland maar moeten onder barre omstandigheden zonder uitrusting in leven zien te blijven. Bob krijgt een flashback.

  Wanneer te zien
  maandag 28 september om 21.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 30 september om 22.15
  Op FOX
 • 9

  Report By Exception

  +

  De eenheid is in gevaar als een senator vertrouwelijke informatie lekt aan de media, terwijl het team op een missie is om de olieminister van een land te redden.

  Wanneer te zien
  maandag 28 september om 22.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 30 september om 23.05
  Op FOX
 • 10

  Bait

  +

  Jonas is gevangengenomen in Georgië en biedt zich als ruilmiddel aan voor een uitwisseling van gevangenen. Als Ryan Washington niet tot meewerken kan bewegen, stuurt hij de eenheid erop uit.

  Wanneer te zien
  maandag 5 oktober om 22.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 7 oktober om 23.20
  Op FOX
 • 11

  Silver Star

  +

  Jonas en zijn gezin vieren het feit dat zijn vader is onderscheiden met de Silver Star. Mack en Bob helpen een man om een vliegtuig te besturen als de piloot op mysterieuze wijze is overleden.

  Wanneer te zien
  maandag 12 oktober om 21.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 14 oktober om 22.15
  Op FOX
 • 12

  The Broom Cupboard

  +

  De president vertrouwt een senator toe aan Jonas' zorgen niet alleen met het oog op haar veiligheid maar ook om te voorkomen dat ze zich met de buitenlandse politiek bemoeit. De vrouwen helpen Jeremy.

  Wanneer te zien
  maandag 12 oktober om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 14 oktober om 23.05
  Op FOX
 • 13

  Sub-Conscious

  +

  Bobs eerste missie als toezichthouder komt in gevaar als Kim bekenden vertelt over een droom die ze had. Jonas moet een wetenschapper redden en krijgt te maken met een onwelwillende kapitein.

 • 14

  Johnny B. Good

  +

  Een missie waarop werkelijk alles misging, wordt in flashbacks voor een generaal-majoor uit de doeken gedaan. Intussen dreigt een officieel VN-onderzoek. De stress pakt voor iedereen verschillend uit.

 • 15

  The Water is Wide

  +

  Jonas en de zijnen hebben een beveiligingstaak bij de VN, als zich verscheidene crises voordoen. Intussen zoeken Molly en Tiffy naar een vermiste soldaat.

 • 16

  Games of Chance

  +

  Op de Spelen voor Commando's komen Jonas en zijn team voor een dreigende situatie te staan. Kim ontmoet een oude vlam, die haar totaal verrast.

 • 17

  Dark Of The Moon

  +

  Als de eenheid met een stel gevangen in Waziristan strandt, zoek het team zijn toevlucht op een basis. De zwakke commandant en een brutale sergeant brengen ieders leven in gevaar.

 • 18

  Two Coins

  +

  Al Charles voor een zelfmoordterrorist in Israël is, valt hij voor een soldaat, die hem in gevaar brengt. Tiffy heeft een meevaller, maar haar geweten spreekt en ze weet niet wat ze moet doen.

 • 19

  Outsiders

  +

  Bob en Hector krijgen in Papoea-Nieuw-Guinea met stammenrituelen te maken als ze daar spullen moeten ophalen. Op de basis worden Jonas en Mack geconfronteerd met de wraak van Crystal.

 • 20

  In Loco Parentis

  +

  De eenheid krijgt in eigen land te maken met een gijzeling in een school. De dochter van Tiffy leidt onder de verhouding van haar moeder.

 • 21

  Bedfellows

  +

  Bob moet in het veld een moeilijk besluit nemen. Mack is ervan overtuigd dat Tiffy een verhouding heeft, wordt thuis geconfronteerd met tumult en neemt een belangrijke beslissing.

 • 22

  Freefall

  +

  Mack, Grey en Williams beschermen in Amerika een Thaise prins en zijn verraderlijke familie. Het team krijgt maken met intriges, verleiding, ontrouw en moord. Lukt het om de prins in leven te houden?