The Truth About the Harry Quebert Affair

woensdag 22 februari 22.25

Wat heeft Patrick Dempsey met de beeldschone Nola gedaan?

Seizoen 1
00:30

Wanneer te zien

 1. woensdag 22 februari om 22.25

  How Does Your Garden Grow? (Afl.01 - S01)

 2. woensdag 22 februari om 23.20

  The Boxing Match (Afl.02 - S01)

 3. vrijdag 24 februari om 00.15

  How Does Your Garden Grow? (Afl.01 - S01)

Samenvatting

Schrijver Harry Quebert, gespeeld door Golden Globe en Emmy Award genomineerde acteur Patrick Dempsey, wordt beschuldigd van moord nadat het lichaam van een meisje op zijn terrein wordt opgegraven.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  How Does Your Garden Grow?

  +

  De vermaarde schrijver Harry Quebert wordt beschuldigd van de moord op Nola Kellergan. Schrijver Marcus Goldman, een vroegere student van Harry, laat alles vallen en reist naar Sommerdale om te bewijzen dat zijn mentor onschuldig is.

  Wanneer te zien
  woensdag 22 februari om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 24 februari om 00.15
  Op FOX
 • 2

  The Boxing Match

  +

  Harry geeft Marcus een onvergetelijke boksles. Tamara ziet in Harry een toekomstige schoonzoon. Marcus start zijn eigen onderzoek en krijgt een onheilspellende waarschuwing.

  Wanneer te zien
  woensdag 22 februari om 23.20
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 24 februari om 01.10
  Op FOX
 • 3

  The Fourth of July

  +

  Er wordt meer belastend bewijsmateriaal tegen Harry gevonden in verband met de moord op Nola. Marcus besluit een boek te schrijven waarin de waarheid aan het licht wordt gebracht.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 maart om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 3 maart om 00.05
  Op FOX
 • 4

  Family Matters

  +

  De geheimen die Marcus over Nola's gezinsleven ontdekt, zijn verontrustend. Harry mist een feest dat speciaal voor hem is georganiseerd.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 maart om 23.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 3 maart om 01.05
  Op FOX
 • 5

  Mirror Mirror

  +

  Marcus ontdekt een mysterieus schilderij van Nola. Harry wint een reis voor twee naar de Adirondacks. Harry's plannen om uit Sommerdale te vertrekken worden onverwachts uitgesteld door een weldoener.

  Wanneer te zien
  woensdag 8 maart om 22.25
  Op FOX
 • 6

  No Angel

  +

  Marcus onthult schokkende details over Nola’s verleden. Harry heeft er moeite mee om Marcus te geloven. Luther Caleb blijkt over meerdere talenten te beschikken. Roth krijgt de uitkomst van de handschriftanalyse binnen.

  Wanneer te zien
  woensdag 8 maart om 23.25
  Op FOX
 • 7

  Persona Non Grata

  +

  De stad keert zich tegen Marcus als de details van zijn boek te vroeg naar de pers worden gelekt. Sterns verleden met Luther Caleb komt aan het licht. Harry is uit de gevangenis vrijgelaten. Bij thuiskomst staat hem een onaangename verrassing te wachten.

 • 8

  Got It All Wrong

  +

  Marcus' boek raakt in opspraak als nieuwe feiten over Nola's verleden aan het licht komen. Gahalwood gaat samen met Marcus naar Alabama om uit te zoeken waarom Kellergan zo plotseling is vertrokken. Marcus vindt opnieuw een van Harry's manuscripten.

 • 9

  Firebug

  +

  Kellergan laat Gahalowood de brieven zien waarop het boek 'The Origin of Evil' is gebaseerd. Stern doet een verrassende bekentenis. Gahalowood verdenkt Bobbo ervan dat hij iemand beschermt.

 • 10

  The End

  +

  De moord op Nola is opgelost. Harry en Marcus nemen emotioneel afscheid van elkaar. Gahalowood is onder de indruk van Marcus' vindingrijkheid om het recht te laten zegenvieren.