The Fall

The Fall

Samenvatting

Hoofdinspecteur Stella Gibson van de Metropolitan Police Service wordt ingeroepen om naar een onopgeloste moordzaak te kijken. Onder haar leiderschap moeten de lokale detectives de seriemoordenaar die Belfast terroriseert opsporen en stoppen.

Afleveringen

Seizoen 3
 • 1

  Silence and Suffereing

  +

  Gillian Anderson is terug als Stella Gibson. Ze heeft Spector gearresteerd, maar zal hij zijn schotwonden overleven en ooit terechtstaan? In het ziekenhuis doen ze er alles aan om hem te redden.

 • 2

  His Troubled Thoughts

  +

  Gibson en Burns moeten zich verantwoorden voor hun optreden in de zaak. Als de pers te horen krijgt dat Spector verdacht wordt in de zaak van de Belfast Strangler, zijn de gevolgen voor zijn gezin.

 • 3

  The Gates of Light

  +

  Stella is geschokt door Spectors dagboek, maar ze beseft ook dat het kan dienen als bewijsmateriaal, aangezien hij beweert dat hij zich van de afgelopen zes jaar niets kan herinneren.

 • 4

  The Hell Within Him

  +

  Gibson wordt geconfronteerd met de impact die Spectors misdaden op zijn gezin heeft. Ze moet haar droomdagboek afstaan, omdat het als bewijs kan dienen. Ze vindt Spector een blijvend gevaar.

 • 5

  Wounds of Deadly Hate

  +

  Spector vertelt Dr. Larson over zijn leven voor zijn geheugenverlies. Zijn advocaten willen voorkomen dat hij berecht wordt en zien erop toe dat Gibsons gedrag nader wordt onderzocht.

 • 6

  Their Solitary Way

  +

  Spector bekent aan zijn advocaten en later aan Tom Anderson dat hij betrokken was bij de Londense moord van acht jaar geleden. Als Stella Alvarez te berde brengt, valt Spector haar aan.