The Exorcist

NL4 - 16NL4 - 16

maandag 21.30

The Exorcist Maandag 22:30

Seizoen 1
00:30

Wanneer te zien

 1. maandag 27 januari om 21.30

  Help Me (Afl.07 - S02)

 2. maandag 27 januari om 22.20

  A Heaven of Hell (Afl.08 - S02)

 3. zaterdag 1 februari om 00.45

  Ritual and Repetition (Afl.09 - S02)

Samenvatting

Het tweede seizoen van The Exorcist voegt een gloednieuw hoofdstuk toe aan deze iconische serie. Priester Tomas Ortega (Alfonso Herrera) en Marcus Keane (Ben Daniels) verlaten Chicago op zoek naar het kwaad.

Afleveringen

 • 1

  Janus

  +

  Het lot voert Tomas en Marcus naar een gekwelde jonge vrouw in Montana, waar ze door hun onderzoek in problemen komen met haar familie. Intussen vreest Marcus dat zijn leerling te veel risico's neemt.

 • 2

  Safe as Houses

  +

  Tomas en Marcus proberen te ontsnappen aan het wakend oog van Cindy's boze familie, terwijl ze de uitbanning proberen te voltooien. Rose gaat verder met haar inspectie van de huishouding van Andy Kim.

 • 3

  Unclean

  +

  De situatie in het pleeggezin verslechtert, als Andy zijn pleegdochter Grace van haar pleinvrees wil afhelpen. Marcus en Tomas reizen naar Seattle, waar een meisje in de greep is van het kwaad.

 • 4

  One for Sorrow

  +

  Andy onderzoekt de vreemde incidenten op het eiland. Marcus verdiept zich met hulp van een bioloog in een serie natuurlijke verstoringen, terwijl Tomas zich afvraagt hoe het zit met zijn visioenen.

 • 5

  There but for the Grace of God, Go I

  +

  Terwijl Tomas en Marcus hun onderzoek naar de vreemde voorvallen in het pleeggezin voortzetten, maakt de demon zich eindelijk bekend. Ze moeten zich haasten om bewijs voor bezitting te vinden.

 • 6

  Darling Nikki

  +

  Het leven van Marcus en Tomas is in gevaar als ze proberen een duivel uit te bannen die het op Rose voorzien heeft.

 • 7

  Help Me

  +

  Bij de uitbanning in het pleeggezin staan Marcus en Tomas tegenover een formidabele demon. Om het gezin te redden moeten de priesters afdalen in een hel van pure waanzin.

  Wanneer te zien
  maandag 27 januari om 21.30
  Op FOX
 • 8

  A Heaven of Hell

  +

  Bennett en Mouse reizen af naar het westen naar Marcus en Tomas. Nieuwe details over het tragische verleden van Mouse komen aan het licht. Een van de pleegkinderen staat voor een lastige keuze.

  Wanneer te zien
  maandag 27 januari om 22.20
  Op FOX
 • 9

  Ritual and Repetition

  +

  De uitbanning nadert een kritiek punt. Tomas gaat de strijd aan met de demon om Andy's ziel te redden. Ondertussen proberen Marcus en Rose de pleegkinderen van het eiland af te krijgen.

  Wanneer te zien
  zaterdag 1 februari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 2 februari om 21.50
  Op FOX
 • 10

  Unworthy

  +

  Terwijl de ene priester in het ziekenhuis voor zijn leven vecht, wordt de andere bezocht door de spoken van zijn verleden. Een van de uitbanners zal het ultieme offer voor Andy's leven moeten brengen.

  Wanneer te zien
  zaterdag 1 februari om 01.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 2 februari om 22.40
  Op FOX