Station 19

woensdag 20.35

Station 19 © American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.
Station 19

Wanneer te zien

 1. dinsdag 28 maart om 01.05

  The Dark Night (Afl.13 - S02)

 2. dinsdag 28 maart om 01.50

  Friendly Fire (Afl.14 - S02)

 3. woensdag 29 maart om 20.35

  Always Ready (Afl.15 - S02)

Samenvatting

Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle. 

Vanaf woensdag 8 februari een dubbele aflevering vanaf 20:35

Afleveringen

 • 1

  No Recovery

  +

  Er woedt een afschuwelijke brand in een wolkenkrabber en de medewerkers van Station 19 riskeren hun eigen leven om de brand te blussen. De gezondheid van Pruitt is sterk achteruit gegaan

 • 2

  Under The Surface

  +

  Wanneer een jongetje in de waterpijpen die onder Seattle doorlopen valt, is zijn leven in groot gevaar. In een race tegen de klok proberen de medewerkers van Station 19 zijn leven te redden.

 • 3

  Home to Hold Onto

  +

  Station 19 ontvangt een telefoontje van een aantal verontruste buurtgenoten die zich zorgen maken om één van hun buren. Ryan wil ervoor zorgen dat de brandweer en de politie beter gaan samenwerken.

 • 4

  Lost and Found

  +

  Sullivan heeft besloten dat ieder teamlid een eigen speciale vaardigheid moet gaan aanleren en hij bepaald wie wat moet leren. Ryan komt oog in oog te staan met iemand uit zijn verleden.

 • 5

  Do a Little Harm …

  +

  Kapitein Sullivan probeert nog steeds de brandweer en de politie dichter bij elkaar te brengen. Hij organiseert een seminar, maar dit verloopt minder goed dan gehoopt. Ben en Miranda bespreken ondertussen hun huwelijk.

 • 6

  Last Day On Earth

  +

  Net op het moment dat Ryan ermee akkoord gaat met zijn vader te praten, bezoekt Greg Tanner Station 19. Kapitein Sullivan schakelt de hulp in van iemand waar dit niet van verwacht werd.

 • 7

  Weather The Storm

  +

  Het team maakt zich op voor een Thanksgiving-diner bij Dean wanneer er een tornado in Seattle aankomt. Ze zullen de festiviteiten op pauze moeten zetten en hun leven moeten riskeren om mensen te redden.

 • 8

  Crash and Burn

  +

  Na de storm blijft het lot van Andy en Sullivan onzeker. Het team confronteert Jack met zijn welzijn. De brandweerlieden gaan tot het uiterste op om hun teamgenoten te vinden.

 • 9

  I Fought the Law

  +

  Wanneer Andy, Maya en Dean reageren op een oproep, vinden ze een gewonde vrouw met geheugenverlies.

 • 10

  Crazy Train

  +

  Jack en Maya moeten mensen gaan helpen die vastzitten in de metro.

 • 11

  Baby Boom

  +

  Als een camper de kazerne binnenrijdt, wordt het team tot het uiterste gedreven om levens te redden en het gebouw tegen instorten te beschermen. Bij de receptie wordt een verrassing afgeleverd.

 • 12

  When It Rains, It Pours!

  +

  Vic schiet de slachtoffers van een ongeluk op een verlaten weg te hulp. Daarbij komt hij voor een flinke uitdaging te staan. Ben bereidt zich voor om voor Medic One op pad te gaan. Pruitt brengt tijd door met een speciaal iemand.

 • 13

  The Dark Night

  +

  Een stroomstoring veroorzaakt gevaarlijke situaties in de stad. De brandweerleiden moeten onder meer een vermist meisje zoeken en een man helpen die kunstmatig in leven wordt gehouden.

  Wanneer te zien
  dinsdag 28 maart om 01.05
  Op FOX
 • 14

  Friendly Fire

  +

  De brandweerlieden moeten naar een brand in een koffiebranderij. Ripley en Vic overwegen een schokkende optie om hun relatie te redden. Andy krijgt verrassend nieuws over haar collega's. Pruitt krijgt een nieuwe functie.

  Wanneer te zien
  dinsdag 28 maart om 01.50
  Op FOX
 • 15

  Always Ready

  +

  Na de dodelijke brand in een koffiebranderij belandt een van de brandweerlieden in het ziekenhuis. Een onzekere tijd volgt voor de medewerkers van Station 19.

  Wanneer te zien
  woensdag 29 maart om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 2 april om 21.50
  Op FOX
 • 16

  For Whom The Bell Tolls

  +

  De brandweerlieden verzamelen zich voor nieuws over de levensbedreigende situatie. Andy en Ben helpen een man die aan een kandelaar is gespietst. De kazerne moet helpen bij natuurbranden in Los Angeles en de bevoorrading regelen.

  Wanneer te zien
  woensdag 29 maart om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 2 april om 22.45
  Op FOX
 • 17

  Into The Wildfire

  +

  Het team vertrekt naar Los Angeles om te helpen bij een dodelijke natuurbrand die uit de hand loopt. Andy en Sullivan blijven zich tot elkaar aangetrokken voelen.

  Wanneer te zien
  woensdag 5 april om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 9 april om 21.50
  Op FOX