Law and Order 8

maandag 21.25

Law and Order 8

Wanneer te zien

 1. maandag 17 juni om 21.25

  Asterix (Afl.08 - S13)

 2. donderdag 20 juni om 21.25

  Asterix (Afl.08 - S13)

 3. vrijdag 21 juni om 23.55

  The Ring (Afl.05 - S13)

Samenvatting

De dienders in Law & Order moeten dagelijks de meest spraakmakende en gruwelijke zaken oplossen. Volg hun in de dagelijkse strijd van misdaadonderzoek tot veroordeling in de rechtzaal.

Afleveringen

 • 1

  American Jihad

  +

  Een Amerikaanse moslim is de voornaamste verdachte van een dubbele moord, nadat een wetenschapper het geloof van de man in twijfel heeft getrokken.

 • 2

  Shangri-La

  +

  De moord op een lerares Engels brengt een driehoeksverhouding aan het licht tussen het slachtoffer, een leerlinge en een leraar. Dat maakt de laatsten tot verdachten in de zaak.

 • 3

  True Crime

  +

  Als de overleden zangeres van een rockgroep grote hoeveelheden cocaïne en heroïne in haar bloed blijkt te hebben, krijgen de rechercheurs een ex-vriend van het slachtoffer in het vizier.

 • 4

  Tragedy on Rye

  +

  Een actrice wordt vermoord bij wat een roofoveral lijkt te zijn. Op beelden gemaakt door een stel op bezoek in de stad zijn drie verdachten te zien die de buit in een voertuig laden.

 • 5

  The Ring

  +

  In Hell's Kitchen in Manhattan wordt het lijk gevonden van een vrouw met een diamanten ring van $ 40.000. Het spoor voert de rechercheurs terug naar de aanslag op het World Trade Center.

  Wanneer te zien
  vrijdag 21 juni om 23.55
  Op FOX
 • 6

  Hitman

  +

  De executieachtige moord op een aannemer zet Briscoe en Green op het spoor van een professionele huurmoordenaar, maar algauw verleggen ze hun aandacht naar de vrouw van het slachtoffer.

  Wanneer te zien
  vrijdag 28 juni om 23.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 30 juni om 23.30
  Op FOX
 • 7

  Open Season

  +

  Als de advocaat van de moordenaar van een agent voor een restaurant in Manhattan wordt doodgeschoten, richten Briscoe en Green hun vizier op hun collega-dienders.

  Wanneer te zien
  vrijdag 5 juli om 23.55
  Op FOX
 • 8

  Asterix

  +

  Wanneer het lichaam van een Limo chauffeur wordt gevonden, ontdekken detectives Briscoe en Green dat hij een voormalige drugsverslaafde was die nu drugs leverde aan een bekende baseball speler.

  Wanneer te zien
  maandag 17 juni om 21.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 20 juni om 21.25
  Op FOX
 • 9

  The Wheel

  +

  Bij het zien van het verbrandde lijk van een Aziatische vrouw denken de agenten aan zelfmoord uit politieke motieven, maar uit forensisch onderzoek blijkt dat de vrouw dood in brand is gestoken.

  Wanneer te zien
  maandag 24 juni om 21.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 27 juni om 21.25
  Op FOX
 • 10

  Mother's Day

  +

  Na de aanslag op een populaire leerling van de middelbare school vermoeden de rechercheurs dat vader van het meisje het eigenlijke doelwit was.

  Wanneer te zien
  zaterdag 6 juli om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 11 juli om 23.55
  Op FOX
 • 11

  Chosen

  +

  De moord op een bookmaker leidt tot de arrestatie van diens compagnon, maar de advocaat van de man hoopt zijn cliënt vrij te krijgen door in te spelen op de sympathie die de jury voor Israël heeft.

  Wanneer te zien
  zaterdag 13 juli om 21.00
  Op FOX
 • 12

  Under God

  +

  De vader van een dode tiener wordt verdacht van de moord op een dealer. Maar voor de politie de verdenking kan bewijzen, bekent een priester dat hij de dader is in opdracht van God.

 • 13

  Absentia

  +

  Als de getuige van een overval en een moord niet voor de rechter verschijnt, vermoedt McCoy dat er sprake is van een misdaad, maar dan blijkt dat de man zelf al 20 jaar voor moord wordt gezocht.

 • 14

  Star Crossed

  +

  Een verkoper van dure sportwagens wordt doodgeknuppeld. Het spoor voert naar een zwakbegaafde man en zijn vriendin, die een dure smaak heeft en zeer manipulatief is.

 • 15

  Bitch

  +

  De dood van een stockbroker zet de rechercheurs op het spoor van zijn vriendin, die als verdediging aanvoert dat ze haar hormoontherapie heeft stopgezet.