Law and Order 8

zondag 12.35

Law and Order 8

Wanneer te zien

 1. zondag 16 december om 12.35

  Trade This (Afl.16 - S10)

 2. maandag 17 december om 01.10

  Entitled (2) (Afl.14 - S10)

 3. maandag 17 december om 11.25

  Black, White and Blue (Afl.17 - S10)

Samenvatting

De dienders in Law & Order moeten dagelijks de meest spraakmakende en gruwelijke zaken oplossen. Volg hun in de dagelijkse strijd van misdaadonderzoek tot veroordeling in de rechtzaal.

Afleveringen

 • 1

  Who Let the Dogs Out?

  +

  Een jogger wordt doodgebeten door een pitbull en de recherche ontdekt dat de oorspronkelijke eigenaar de hond mogelijk heeft gemarteld en met opzet een killer van hem heeft gemaakt.

  Wanneer te zien
  donderdag 27 december om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 27 december om 11.25
  Op FOX
 • 2

  Armed Forces

  +

  Een vermoorde schoenpoetser blijkt een veteraan te zijn die zijn onderscheiding wilde teruggeven die hij tijdens de Vietnam-oorlog had gekregen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 28 december om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 28 december om 11.25
  Op FOX
 • 3

  For Love or Money

  +

  Een beroepscrimineel is vermoord en het onderzoek leidt de rechercheurs naar een manipulatieve weduwe die het slachtoffer mogelijk heeft ingehuurd om haar man te vermoorden.

  Wanneer te zien
  zaterdag 29 december om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 31 december om 11.25
  Op FOX
 • 4

  Soldiers of Fortune

  +

  De dood van een diamantbemiddelaar heeft er mogelijk mee te maken dat hij op het punt stond om openbaar te maken dat een machtige Zwitserse diamantair in bloeddiamanten uit Sierra Leone handelde.

  Wanneer te zien
  dinsdag 1 januari om 01.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 1 januari om 11.25
  Op FOX
 • 5

  Possession

  +

  Twee ruziënde eigenaars van een pand worden verdacht van de moord op een van hun huurders. Het vermoeden bestaat dat zij de enige was die een lucratieve verkoop van het gebouw in de weg stond.

  Wanneer te zien
  woensdag 2 januari om 00.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 2 januari om 11.25
  Op FOX
 • 6

  Formerly Famous

  +

  Briscoe en Green vermoeden dat een aan lager wal geraakte voormalige Vegas-artiest betrokken was bij de moord op zijn vrouw, die in het verleden als oplichter actief blijkt te zijn geweest.

  Wanneer te zien
  donderdag 3 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 3 januari om 11.25
  Op FOX
 • 7

  Myth of Fingerprints

  +

  Door een fout van een vingerafdrukanalist zit er een onschuldige man in de cel. De recherche ontdekt dat dit misschien niet de eerste fout is die ze in het voordeel van het OM heeft gemaakt.

  Wanneer te zien
  vrijdag 4 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 4 januari om 11.25
  Op FOX
 • 8

  The Fire This Time

  +

  Een schooldocent komt om bij een brand die mogelijk het werk was van een groep jonge radicale milieuactivisten. McCoy gaat op zoek naar de man die hen heeft beïnvloed.

  Wanneer te zien
  zaterdag 5 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 7 januari om 11.25
  Op FOX
 • 9

  Dawg Night

  +

  Een hiphopster wordt vervolgd voor de moord op een nachtclubeigenaar die hem ervan had beschuldigd dat hij zijn principes had verkwanseld.

  Wanneer te zien
  dinsdag 8 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 8 januari om 11.25
  Op FOX
 • 10

  Prejudice

  +

  Het OM vervolgt een racist die een zwarte zakenman heeft vermoord. De verdediging voert aan dat racisme een geestelijke afwijking is.

  Wanneer te zien
  woensdag 9 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 9 januari om 11.25
  Op FOX
 • 11

  The Collar

  +

  Er is een priester vermoord in zijn biechthokje terwijl een andere priester het doelwit was. Deze wil niet meewerken aan het onderzoek omdat bij zijn contact met de dader het biechtgeheim gold.

  Wanneer te zien
  donderdag 10 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 10 januari om 11.25
  Op FOX
 • 12

  Undercovered

  +

  Een medewerker van een verzekeringsbedrijf wordt vermoord omdat hij in een commissie zat die een duur medicijn voor een jonge leukemiepatiënte weigerde te vergoeden.

  Wanneer te zien
  vrijdag 11 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 11 januari om 11.25
  Op FOX
 • 13

  DR 1-102

  +

  Serena wordt als jurist ingeschakeld bij een gijzeling. Maar dat kan haar duur komen te staan omdat ze niet aan de gijzelnemer heeft gemeld dat ze aanklager is en niet zijn advocaat.

  Wanneer te zien
  zaterdag 12 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 14 januari om 11.25
  Op FOX
 • 14

  Missing

  +

  Een voormalig assistent van een staatssenator verdwijnt en wordt later dood aangetroffen. Uit het onderzoek blijkt dat ze een relatie had met een machtige bestuurder en dat ze zwanger was.

  Wanneer te zien
  dinsdag 15 januari om 00.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 15 januari om 11.25
  Op FOX
 • 15

  Access Nation

  +

  McCoy vervolgt een cyberbedrijf omdat het informatie aan een veroordeelde verkrachter heeft verkocht die later bij de moord op zijn therapeut wordt gebruikt.

 • 16

  Born Again

  +

  Een therapeut wordt moord te laste gelegd nadat een meisje van 11 om het leven is gekomen tijdens een 'rebirthing'-procedure.

 • 17

  Girl Most Likely

  +

  Is een scholiere vermoord omdat ze aangifte wilde doen van aanranding door twee klasgenoten, of omdat een lesbische klasgenote bang was dat ze anderen over haar seksuele geaardheid zou vertellen?

 • 18

  Equal Rights

  +

  Het OM denkt dat een mishandelde vrouw haar zwager heeft ingehuurd om haar man te vermoorden. De verdediging voert aan dat de vrouw getraumatiseerd was door het geweld.

 • 19

  Slaughter

  +

  Een activistische student wordt vermoord omdat hij onderzoek deed naar een vleesverwerkingsfabriek. McCoy ontdekt een verband tussen de fabriek en vijf E. coli-slachtoffers bij een fastfoodketen

 • 20

  Dazzled

  +

  Een vrouw komt onder invloed van bedwelmende middelen om het leven. Er zijn aanwijzingen dat haar ex-vriend en de ex-vrouw van haar huidige man er iets mee te maken hebben.

 • 21

  Foul Play

  +

  Bij het onderzoek naar de moord op een privédetective blijkt een speler in de jeugdhonkbalcompetitie in New York een illegale immigrant uit Honduras te zijn.

 • 22

  Attorney Client

  +

  Een louche strafpleiter wordt ervan beschuldigd dat hij zijn vrouw heeft vermoord waarbij hij vertrouwelijke informatie heeft gebruikt die hij als advocaat had verkregen.

 • 23

  Oxymoron

  +

  Via het onderzoek naar de moord op een arts stuit de recherche op een criminele organisatie die de markt voor een bepaalde pijnstiller probeert te monopoliseren.

 • 24

  Patriot

  +

  Een veteraan van Desert Storm die zichzelf als strijder in de oorlog tegen terreur ziet, wordt verdacht van moord op een Arabische man. Dan blijkt dat het slachtoffer mogelijk echt een terrorist was.