Law and Order

woensdag 22.15

Law and Order

Wanneer te zien

 1. zondag 20 oktober om 21.00

  3. Patient Zero (Afl.03 - S14)

 2. woensdag 23 oktober om 22.15

  Bodies (Afl.01 - S14)

 3. donderdag 24 oktober om 23.55

  Bodies (Afl.01 - S14)

Samenvatting

De dienders in Law & Order moeten dagelijks de meest spraakmakende en gruwelijke zaken oplossen. Volg hun in de dagelijkse strijd van misdaadonderzoek tot veroordeling in de rechtszaal.

Afleveringen

 • 1

  Bodies

  +

  Tijdens het onderzoek naar de dood van een tienermeisje ontdekken de rechercheurs een patroon dat op een seriemoordenaar duidt.

  Wanneer te zien
  woensdag 23 oktober om 22.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 24 oktober om 23.55
  Op FOX
 • 2

  Bounty

  +

  Het onderzoek naar de moord op een premiejager leidt naar een journalist met een twijfelachtige moraal en een weinig overtuigend verweer.

  Wanneer te zien
  woensdag 30 oktober om 22.15
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 31 oktober om 23.55
  Op FOX
 • 3

  3. Patient Zero

  +

  Als er een auto wordt gecarjackt waar ampullen met een dodelijk virus in liggen, moeten de rechercheurs op zoek naar de eerste persoon die met het virus besmet is.

  Wanneer te zien
  zondag 20 oktober om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 6 november om 22.15
  Op FOX
 • 4

  4. Shrunk

  +

  Politie en aanklagers onderzoeken het verband tussen een songwriter en de jonge vrouw die vermoord in zijn huis is aangetroffen, om erachter te komen wie er baat zou hebben bij haar dood.

  Wanneer te zien
  zaterdag 26 oktober om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 13 november om 22.15
  Op FOX
 • 5

  Blaze

  +

  Een tiener die snakt naar liefde en erkenning speelt een rol in de gebeurtenissen die leiden tot de dood van 23 concertgangers bij een brand, veroorzaakt door illegaal vuurwerk van een rockband.

  Wanneer te zien
  zondag 27 oktober om 21.00
  Op FOX
 • 6

  6. Identity

  +

  De moord op een 'familieman' lijkt verband te houden met een geval van een gestolen identiteit en een wraakactie door een oudere man.

  Wanneer te zien
  zaterdag 2 november om 21.00
  Op FOX
 • 7

  7. Floater

  +

  Als het dode lichaam van een vrouw in de Hudson-rivier wordt aangetroffen, komt er een groot gerechtelijk schandaal aan het licht.

  Wanneer te zien
  zondag 3 november om 21.00
  Op FOX
 • 8

  8. Embedded

  +

  Rechercheurs Briscoe en Green onderzoeken de moord op een journalist die vijanden had gemaakt toen hij de oorlog in Irak versloeg.

  Wanneer te zien
  zaterdag 9 november om 21.00
  Op FOX
 • 9

  9. Compassion

  +

  Wanneer een oplichter die zich uitgaf voor rouwbegeleider vergiftigd wordt door een arts die slachtoffer van hem was, moet McCoy bepalen of de man uit wraak handelde of ontoerekeningsvatbaar was.

  Wanneer te zien
  zondag 10 november om 21.00
  Op FOX
 • 10

  10. Ill-Conceived

  +

  Rechercheurs Briscoe en Green onderzoeken de moord op de eigenaar van een bedrijf in de modewijk en proberen de nachtelijke bezoeker van het slachtoffer op te sporen.

  Wanneer te zien
  zaterdag 16 november om 21.00
  Op FOX
 • 11

  11. Darwinian

  +

  Een dakloze man wordt doodgereden waarna de auto doorrijdt. Als de rechercheurs op zoek gaan, blijkt de bestuurder een bekende journaliste te zijn.

  Wanneer te zien
  zondag 17 november om 21.00
  Op FOX
 • 12

  12. Payback

  +

  Het onderzoek naar de moord op een voormalige bookmaker die maffia-informant was geworden, brengt een verontrustende trend aan het licht: zakenmensen die tevens als huurmoordenaar actief zijn.

 • 13

  13. Married with Children

  +

  De dood van een vrouw die van het balkon van een hotel is gevallen mondt uit in een zaak rond een lesbische stel en een wet die adoptie door homoseksuelen verbiedt.

 • 14

  14. City Hall

  +

  Een administratieve fout van een gemeenteambtenaar zet een reeks gebeurtenissen in gang die tot een dodelijke schietpartij in het stadhuis leiden.

 • 15

  15. Veteran's Day

  +

  Een veteraan van de Golfoorlog die in diepe rouw leefde nadat zijn zoon in Afghanistan was gesneuveld, vermoordt een anti-oorlogsdemonstrant, naar eigen zeggen als gevolg van extreme stress.

 • 16

  Can I Get a Witness?

  +

  McCoy moet zien aan te tonen dat getuigen van de moord op een 'drugsezel' waren omgekocht, geïntimideerd en uiteindelijk vermoord in opdracht van de dealer die terechtstaat.

 • 17

  17. Hands Free

  +

  Als er overblijfselen van een oudere man worden aangetroffen, is de hoofdverdachte iemand uit de buurt die meer dan één lijk in de kast heeft.

 • 18

  18. Evil Breeds

  +

  De moord op een overlevende van de Holocaust leidt rechercheurs Briscoe en Green naar een voormalige nazimilitair en een muziekproducer die neonazi is.

 • 19

  19. Nowhere Man

  +

  Het OM is in rep en roer wanneer het onderzoek naar de dood van een advocaat een enorm schandaal aan het licht brengt.