Last Man Standing

Last Man Standing © Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Last Man Standing

Samenvatting

Mike Baxter, gespeeld door Tim Allen, is marketingdirecteur én vlogger van sport- en outdoor winkelketen ‘Outdoor Man’. In zijn vlogs praat hij graag over zijn conservatieve wereldvisie, maar nóg liever klaagt hij over zijn leven als vader van drie dochters.

Afleveringen

 • 1

  Papa Bear

  +

  De Outdoor Man Grill maakt zich op voor de eerste brunch op zondag. Kristin heeft er dagenlang hard aan gewerkt, maar Ryan voelt zich verwaarloosd omdat ze al haar tijd in het restaurant heeft doorgebracht om elk klein detail voor te bereiden. Voor de opening ziet Mike dat Kyle een paar zwerfkatten voert bij het laadperron en zegt hem dat hij moet stoppen en weer aan het werk moet gaan. Kyle vergeet de deur te sluiten en een beer komt het magazijn binnen. Uit angst dat het zijn weg naar de Grill zou vinden, evacueert Mike iedereen naar het kantoor boven. Ze weten niet dat de beer gewoon ergens naar op zoek is. Lijst met afleveringen van Last...

 • 2

  Gameday Forescast: Shower

  +

  Er is een huwelijksdouche gepland voor zowel Kyle als Mandy, wat Mike ergert omdat het tegelijkertijd is met de Chargers-Broncos-voetbalwedstrijd. Om ervoor te zorgen dat hij en de jongens de wedstrijd kunnen bekijken zonder de vrouwen te irriteren, overtuigt Mike het paar om aparte feestjes te houden. Ondertussen houdt Ed vol dat zijn bijgelovige rituelen de reden zijn dat de Broncos het vorige seizoen de Super Bowl wonnen, dus laat hij Mandy's douche crashen om de wedstrijd te bekijken en laat hij de Baxter-meiden alles herhalen wat ze vorig jaar deden.

 • 3

  Where There's Smoke, There's Ire

  +

  Mike en Vanessa ontdekken dat Mandy is begonnen met vapen en bevelen haar te stoppen. Ondertussen ontdekken Kristin en Ryan een ingebouwde muurkluis terwijl ze hun kelder renoveren en roepen ze Kyle op om ze te helpen openen.

 • 4

  Boyd Will Be Boyd

  +

  Het is Boyd's 10e verjaardag en Mike wil graag de familietraditie voortzetten door hem een ​​jachtgeweer te geven en hem op jacht te nemen. Ryan, die wil dat Boyd niets met jagen of geweren te maken heeft, is ervan overtuigd dat wanneer zijn zoon een dier ziet, hij niet zal schieten. Ondertussen, aangezien Kyle's moeder niet op de bruiloft van hem en Mandy zal zijn, biedt Vanessa aan om met hem te dansen als Mike en Mandy hun vader-dochter dansen.

 • 5

  Trick or Treat

  +

  Vanessa dringt erop aan dat de familie eindelijk het Halloweenfeest geeft dat ze al jaren voorstellen en dat een onwillige Mike het thema beslist. In de hoop dat iedereen het zo haat dat dit het laatste feest wordt, haalt Mike inspiratie uit Kyle's Ed-kostuum van vorig jaar en laat het hele gezin van rol wisselen.

 • 6

  A New Place for One of Our People

  +

  Na de eerste maanden van haar tussenjaar bij Outdoor Man te hebben gewerkt, besluit Eve te stoppen en haar tijd te besteden aan vrijwilligerswerk bij een organisatie die betaalbare huizen bouwt. Als Mike hoort dat Eve van plan is om van haar afstudeergeld te leven en haar tussenjaar kan verlengen, besluit hij haar een lesje te leren door haar huur en eten te vragen. Ondertussen probeert Kyle, geïnspireerd door een online verhaal over een man die een paperclip in een huis veranderde door ruilhandel, hetzelfde met een laserpointer zodat hij Mandy een auto kan geven als huwelijksgeschenk.

 • 7

  Bridezilla vs. the Baxters

  +

  De Baxters bereiden zich voor op de bruiloft van Kyle en Mandy, maar Mandy is een bruidzilla geworden en wordt steeds veeleisender en ondraaglijker.

 • 8

  My Father the Car

  +

  Chucks vader is overleden en heeft hem een ​​vintage Chevrolet Corvair cabriolet nagelaten die hij wil verkopen. Mike en Joe krijgen ruzie over wie van hen de auto mag kopen. Eve, Kristin en Ryan worden geconfronteerd met een lastige situatie nadat het paar ontdekt dat Eva's nieuwe vriendje in hun kelder heeft overnacht.

 • 9

  Precious Snowflakes

  +

  Mandy kiest lokale-beroemdheid Mike om te spreken op haar Business School afstudeerceremonie. Als Mike erachter komt dat de school vereist dat zijn toespraak vrij is van micro-agressies, besluit hij tegen de regels in te gaan. Ondertussen is Cammy thuis van de universiteit en vertelt ze Eve alles over hoe geweldig haar leven is. Dit laat Eve, wiens muziekcarrière langzaam verloopt, jaloers en ontmoedigd.

 • 10

  Help Wanted

  +

  Sinds ze door het schooldistrict is ontslagen, besteedt Vanessa haar tijd aan het plannen van activiteiten met familie die ze echt niet willen doen. Mike en Mandy proberen haar te helpen aan een nieuwe baan als docent, maar ze wordt steeds gepasseerd ten gunste van jongere kandidaten. Ondertussen maken Ryan en Kyle ruzie over wie van hen het meeste weet over zombies, dus Eve presenteert de twee een hypothetisch zombie-apocalypsscenario en test ze hoe ze zouden overleven.

 • 11

  My Name is Rob

  +

  Mike en Vanessa staan erop dat Eve haar nieuwe liefde Rob uitnodigt voor het Kerstdiner. Als Mike erachter komt dat Rob een herstellende alcoholist is, wordt hij ongerust en ondervraagt hij Eve hoe zij hier overdenkt. Kristin probeert via subtiele hints duidelijk te maken aan Kyle wat zij voor kerst kado wil krijgen. Kyle heeft echter iets anders in gedachten.

 • 12

  Three Sisters

  +

  Eve vraagt ​​haar ouders om haar wat geld uit haar studiefonds te geven zodat ze nieuwe opnameapparatuur kan kopen, maar ze weigeren dit te doen. Wanneer Kristin haar het geld aanbiedt, zorgt dat ervoor dat Mike haar ervan beschuldigt hun ouderschap te ondermijnen. Bij Outdoor Man hebben Kyle en Ed een ongemakkelijke ontmoeting, die hen op een vreemde manier dichter bij elkaar brengt.

 • 13

  Explorers

  +

  Mike is opgewonden wanneer hij wordt aangeboden om een artifact in een gerenommeerd museum in te dienen. Maar de spanningen lopen op als Ed hem eraan herinnert dat dit een eer is die hem toekomt en niet Mike. Ondertussen, met Ryan en Boyd op reis naar Canada, stelt Kristin voor dat de zussen een slaapfeestje houden zoals ze hadden toen ze jonger waren.

 • 14

  A House Divided

  +

  Mike en Vanessa worden ziek van de openlijke uitingen van genegenheid van pasgetrouwde Mandy en Kyle. Als ze hen vragen het af te zwakken, stemt Mandy ermee in op voorwaarde dat Mike en Vanessa hetzelfde doen. Ondertussen huurt Kristin Eve in om op te treden bij de Grill, zodat ze niet buiten hoeft te spelen in het koude weer. Na een slechte ontvangst van het publiek wil Ed dat ze Eve ontslaat, maar Kristin wil haar eigen zus niet ontslaan. Eve komt erachter en besluit het heft in eigen handen te nemen.

 • 15

  The Fixer

  +

  Mike raakt gefrustreerd door het onvermogen van Ryan en Kyle om huisreparaties uit te voeren en probeert ze les te geven, te beginnen met de gootsteen bij het huis van Ryan en Kristin. Wanneer ze niet zo enthousiast blijken te zijn, probeert Mike ze te motiveren door ze tegen elkaar op te zetten, wat lijkt te werken maar resulteert in ruzie. Eve is overrompeld als Rob haar vertelt dat hij van haar houdt.

 • 16

  The Force

  +

  De deadline voor Eve om een ​​beslissing te nemen over de universiteit nadert, waardoor Mike en Vanessa zich zorgen maken als ze het onderwerp steeds maar uitstelt. Eve bekent later aan Mike dat ze in het geheim solliciteerde bij de Air Force Academy in Colorado Springs en werd aangenomen. Nu moeten de twee erachter komen hoe ze Vanessa het nieuws kunnen vertellen dat Eve het leger zal ingaan.

 • 17

  The Friending Library

  +

  De winnaar van de "Meet Outdoor Man" -wedstrijd gelooft dat Mike zijn vlogs, geheime boodschappen betvatten. Vanessa wil vrienden maken en begint, op aanraden van Ryan, een bibliotheek in haar buurt. Chuck past zich aan, aan zijn nieuwe leven nu zijn vrouw een baan heeft geaccepteerd in Los Angeles.

 • 18

  Take me to Church

  +

  Mike en Vanessa zijn bang dat geen van hun dochters meer naar de kerk gaat. Mike vermoedt dat het komt omdat de preken te saai zijn en besluit dominee Paul te helpen ze relevanter te maken voor de moderne gemeenschap. Ondertussen heeft Ryan Kyle als zijn gast op zijn podcast, waar ze praten over de dingen die Kristin en Mandy doen waardoor ze gek worden. Ze hebben niet door dat hun vrouwen mee luisteren.

 • 19

  House of Tutor

  +

  Nadat Vanessa talloze verzoeken van ouders heeft gekregen om hun kinderen bijles te geven en aanbiedingen van betaling krijgt, besluit ze van haar vrijwillige bijles een bedrijf te maken met andere bijlesdocenten, waaronder Ryan. Mike helpt haar om het bedrijf op te starten en geeft haar advies. Het zien van Vanessa die haar bedrijf start en Eve die liedjes online verkoopt, inspireert Kyle om te proberen een ondernemer te worden zoals de andere Baxters. Hij presenteert verschillende ideeën aan Eve, maar haar negatieve reactie ontmoedigt hem niet.

 • 20

  Heavy Meddle

  +

  Eve verhuist terug naar het huis van Baxter en Mike en Vanessa komen erachter dat Rob haar niet heeft uitgenodigd voor het jubileumfeest van zijn ouders. Mike vindt dat ze het moet negeren, terwijl Vanessa vindt dat Eve er met hem over moet praten. Vanessa's bemoeienis zorgt ervoor dat het paar ruzie krijgt en uit elkaar gaat. Elders hebben Kristin en Ryan een nacht gereserveerd in een escape room met een paar vrienden die hen afzeggen. Mandy en Kyle bieden zich vrijwillig aan om in hun plaats te gaan, maar Kristin en Ryan vermoeden dat ze niet intelligent genoeg zijn om de aanwijzingen op te lossen.

 • 21

  Bad Heir Day

  +

  Terwijl ze proberen een appartement voor Kyle en Mandy te vinden, komen de Baxters via Chuck erachter dat Kyle's moeder drie maanden geleden is overleden en hij dit geheim hield. Kyle houdt vol dat hij in orde is, maar wanneer ze ontdekken dat zij hem in haar testament haar trailer heeft achtergelaten, wordt hij boos en weigert hij die aan te nemen. Ondertussen ontdekt Eve dat Boyd heeft gelogen over Ryans baan omdat hij zich schaamt dat hij thuisonderwijs zal krijgen.

 • 22

  Shadowboxing

  +

  Mandy loopt met Mike mee in zijn functie bij The Outdoor Man. Mandy's professor vertelt haar dat de leerboek benadering van conflictoplossing beter is dan wat ze zag in Mike's ervaren aanpak, Mandy probeert dit te bewijzen door een ruzie tussen Chuck en Joe te beslechten, maar ze maakt de zaken alleen maar erger.