Last Man Standing

dinsdag 21.30

Last Man Standing © Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Last Man Standing

Wanneer te zien

 1. dinsdag 20 april om 21.30

  Vanessa Fixes Up Eve (Afl.21 - S04)

 2. dinsdag 20 april om 21.55

  Daddy Dearest (Afl.22 - S04)

 3. dinsdag 27 april om 21.30

  The Wolf Returns (Afl.01 - S05)

Samenvatting

Mike Baxter, gespeeld door Tim Allen, is marketingdirecteur én vlogger van sport- en outdoor winkelketen ‘Outdoor Man’. In zijn vlogs praat hij graag over zijn conservatieve wereldvisie, maar nóg liever klaagt hij over zijn leven als vader van drie dochters.

Afleveringen

 • 1

  The Wolf Returns

  +

  Mike komt terug van een fantastische, twee-maanden lange road trip. Hij vindt heerlijk om weer terug te zijn bij zijn vrouw en dochters en ook zijn werk, maar merkt al snel dat ook hier het leven niet heeft stil gestaan.

  Wanneer te zien
  dinsdag 27 april om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 1 mei om 00.10
  Op FOX
 • 2

  Free Range Parents

  +

  Mike probeert een terughoudende Ryan ervan te overtuigen omBoyd zes blokken naar het huis te laten lopen om hem te helpen zich onafhankelijker te voelen. Vanessa is opgewonden om samen met Mandy en Eve naar de nieuwe Ryan Gosling- film te gaan, maar beiden hebben de film al gezien en proberen het voor haar geheim te houden. Bij Outdoor Man besluit Ed de kinderafdeling stop te zetten en het gebied te gebruiken om producten op de markt te brengen voor "Doomsday Preppers".

  Wanneer te zien
  dinsdag 27 april om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 1 mei om 00.30
  Op FOX
 • 3

  Ping Pong

  +

  Vanessa is bang dat Mike het contact met Mandy zal verliezen nadat ze is verhuisd en moedigt hem aan om iets gemeenschappelijks te vinden. Mike is aanvankelijk sceptisch, maar heroverweegt wanneer Ed hem vertelt over zijn lang vervreemde dochter, Maria. Na enkele mislukte pogingen herleven Mike en Mandy hun oude traditie van pingpongspellen op zaterdag. Vanessa probeert Eve te overtuigen Hillary Clinton te steunen.

  Wanneer te zien
  dinsdag 4 mei om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 8 mei om 00.10
  Op FOX
 • 4

  Educating Boyd

  +

  Nadat Boyd van school is geschorst, stelt Mike voor dat Ryan overweegt om Boyd naar een privéschool te sturen en biedt aan om te betalen. Kyle en Kristen proberen een wasbeer te vangen die los zit bij de Outdoor Man Grill. Eve maakt foto's van Mandy die aan haar naaimachine werkt voor een schoolproject.

  Wanneer te zien
  dinsdag 4 mei om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 8 mei om 00.30
  Op FOX
 • 5

  The Road Less Driven

  +

  Op Mike's verjaardag geeft Vanessa hem een Impala uit 1967 , maar Mike raakt geïrriteerd als de vorige eigenaar, Joe Leonard ( Jay Leno ), constant op bezoek komt om er samen met hem aan te werken. Mandy wordt woedend als Vanessa Eve een nacht buiten laat blijven om naar een concert in Santa Fe te gaan, en ze beschuldigt Vanessa ervan dat ze meer van Eve houdt dan van haar.

  Wanneer te zien
  dinsdag 11 mei om 21.30
  Op FOX
 • 6

  Halloween

  +

  Met Halloween besluiten Mike en Chuck dat ze liever naar college football kijken dan snoep uitdelen aan trick or treaters. Bij Outdoor Man verkleedt Kyle zich als Ed voor de vakantie. Ed vindt het kostuum aanvankelijk flatterend, maar begint zich beledigd te voelen als Kyle's collega's lachen om zijn 'Ed'-imitaties.

  Wanneer te zien
  dinsdag 11 mei om 21.55
  Op FOX
 • 7

  The Dad Hat

  +

  Wanneer de nieuwe Outdoor Man Grill in Dallas een adviseur nodig heeft, meldt Kristin zich vrijwillig voor de klus. Mike wil echter niet dat ze het doet. Ondertussen proberen Mandy en Kyle Ed te helpen weer bij Wendi te komen, maar Ed heeft iets anders gepland. Terwijl dit gaande is, testen Eve en Boyd hun visserijvaardigheden.

 • 8

  The Big Sleepover

  +

  Nadat Eva's vriendin Cammy een paar dagen bij de Baxters logeert, onthult Eve dat Cammy's ouders het land uit zijn verhuisd voor Artsen Zonder Grenzen en dat ze nergens anders kan verblijven. Ondertussen laat Kristin leveranciers ontwerpen indienen voor nieuwe Outdoor Man Grill-uniformen voor serveersters en vraagt ​​Mandy om deel te nemen.

 • 9

  The Gratitude List

  +

  Nu Kristin bij de Outdoor Man Grill werkt en Mandy de vakantie doorbrengt met Kyle en zijn grootmoeder, zullen Mike, Vanessa en Eve de enigen zijn die het Thanksgiving-diner bijwonen. Vanessa is vastbesloten om het geweldig te maken.

 • 10

  The Puck Stops Here

  +

  Mike haalt Ryan over om het coachen van Boyd's hockeyteam over te nemen wanneer de vorige coach wordt gearresteerd wegens belastingontduiking.

 • 11

  Gift of the Wise Man

  +

  Mike besluit de familie te laten helpen met een aantal dingen die Vanessa tegen de kerst niet kan afronden, omdat ze het te druk heeft met haar werk. Ondertussen besluit Ed met pensioen te gaan als Kerstman bij Outdoor Man en kiest Chuck om het over te nemen, tot Kyle's ontzetting.

 • 12

  Polar Run

  +

  Als Mike en Vanessa een weddenschap sluiten op hun jaarlijkse Polar Run, alumni van de staat Michigan-Ohio, proberen ze allebei Eve zover te krijgen dat ze zich bij hun team voegen. Op de dag van de race vertelt Eve haar ouders dat ze is afgewezen door West Point.

 • 13

  Mike and the Mechanics

  +

  Eve zit nog steeds in een funk nadat ze door West Point is afgewezen, dus Mike staat erop dat ze met hem naar Outdoor Man gaat om andere carrièremogelijkheden te verkennen die ze zou kunnen nastreven. Wanneer Kristin en Ryan Mandy en Kyle uitnodigen voor een etentje in hun appartement, krijgen Ryan en Kyle een band over hun wederzijdse liefde voor graphic novels , maar Kristin raakt overstuur als Mandy geen interesse heeft in hun tijd samen.

 • 14

  The Ring

  +

  Ed is van plan Wendi een aanzoek te doen en hij vraagt ​​Kyle om de verlovingsring te nemen om het formaat te wijzigen, en zegt hem dat hij het allemaal geheim moet houden voor Mike die Wendi niet mag. Maar Mike ziet Kyle de ring vasthouden en denkt dat Kyle een aanzoek gaat doen aan Mandy. Hij vertelt Vanessa, die vervolgens Mandy vertelt, waardoor ze met hoge verwachtingen uit eten gaat met Kyle.