Last Man Standing

dinsdag 21.30

Last Man Standing © Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Last Man Standing

Wanneer te zien

 1. donderdag 17 juni om 01.20

  Gift of the Wise Man (Afl.11 - S05)

 2. donderdag 17 juni om 01.40

  Polar Run (Afl.12 - S05)

 3. zaterdag 19 juni om 00.10

  The Road Less Driven (Afl.05 - S05)

Samenvatting

Mike Baxter, gespeeld door Tim Allen, is marketingdirecteur én vlogger van sport- en outdoor winkelketen ‘Outdoor Man’. In zijn vlogs praat hij graag over zijn conservatieve wereldvisie, maar nóg liever klaagt hij over zijn leven als vader van drie dochters.

Afleveringen

 • 1

  Papa Bear

  +

  De Outdoor Man Grill maakt zich op voor de eerste brunch op zondag. Kristin heeft er dagenlang hard aan gewerkt, maar Ryan voelt zich verwaarloosd omdat ze al haar tijd in het restaurant heeft doorgebracht om elk klein detail voor te bereiden. Voor de opening ziet Mike dat Kyle een paar zwerfkatten voert bij het laadperron en zegt hem dat hij moet stoppen en weer aan het werk moet gaan. Kyle vergeet de deur te sluiten en een beer komt het magazijn binnen. Uit angst dat het zijn weg naar de Grill zou vinden, evacueert Mike iedereen naar het kantoor boven. Ze weten niet dat de beer gewoon ergens naar op zoek is. Lijst met afleveringen van Last...

  Wanneer te zien
  dinsdag 13 juli om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 15 juli om 00.55
  Op FOX
 • 2

  Gameday Forescast: Shower

  +

  Er is een huwelijksdouche gepland voor zowel Kyle als Mandy, wat Mike ergert omdat het tegelijkertijd is met de Chargers-Broncos-voetbalwedstrijd. Om ervoor te zorgen dat hij en de jongens de wedstrijd kunnen bekijken zonder de vrouwen te irriteren, overtuigt Mike het paar om aparte feestjes te houden. Ondertussen houdt Ed vol dat zijn bijgelovige rituelen de reden zijn dat de Broncos het vorige seizoen de Super Bowl wonnen, dus laat hij Mandy's douche crashen om de wedstrijd te bekijken en laat hij de Baxter-meiden alles herhalen wat ze vorig jaar deden.

  Wanneer te zien
  dinsdag 13 juli om 21.55
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 15 juli om 01.15
  Op FOX
 • 3

  Where There's Smoke, There's Ire

  +

  Mike en Vanessa ontdekken dat Mandy is begonnen met vapen en bevelen haar te stoppen. Ondertussen ontdekken Kristin en Ryan een ingebouwde muurkluis terwijl ze hun kelder renoveren en roepen ze Kyle op om ze te helpen openen.

 • 4

  Boyd Will Be Boyd

  +

  Het is Boyd's 10e verjaardag en Mike wil graag de familietraditie voortzetten door hem een ​​jachtgeweer te geven en hem op jacht te nemen. Ryan, die wil dat Boyd niets met jagen of geweren te maken heeft, is ervan overtuigd dat wanneer zijn zoon een dier ziet, hij niet zal schieten. Ondertussen, aangezien Kyle's moeder niet op de bruiloft van hem en Mandy zal zijn, biedt Vanessa aan om met hem te dansen als Mike en Mandy hun vader-dochter dansen.

 • 5

  Trick or Treat

  +

  Vanessa dringt erop aan dat de familie eindelijk het Halloweenfeest geeft dat ze al jaren voorstellen en dat een onwillige Mike het thema beslist. In de hoop dat iedereen het zo haat dat dit het laatste feest wordt, haalt Mike inspiratie uit Kyle's Ed-kostuum van vorig jaar en laat het hele gezin van rol wisselen.

 • 6

  A New Place for One of Our People

  +

  Na de eerste maanden van haar tussenjaar bij Outdoor Man te hebben gewerkt, besluit Eve te stoppen en haar tijd te besteden aan vrijwilligerswerk bij een organisatie die betaalbare huizen bouwt. Als Mike hoort dat Eve van plan is om van haar afstudeergeld te leven en haar tussenjaar kan verlengen, besluit hij haar een lesje te leren door haar huur en eten te vragen. Ondertussen probeert Kyle, geïnspireerd door een online verhaal over een man die een paperclip in een huis veranderde door ruilhandel, hetzelfde met een laserpointer zodat hij Mandy een auto kan geven als huwelijksgeschenk.

 • 7

  Bridezilla vs. the Baxters

  +

  De Baxters bereiden zich voor op de bruiloft van Kyle en Mandy, maar Mandy is een bruidzilla geworden en wordt steeds veeleisender en ondraaglijker.

 • 8

  My Father the Car

  +

  Chucks vader is overleden en heeft hem een ​​vintage Chevrolet Corvair cabriolet nagelaten die hij wil verkopen. Mike en Joe krijgen ruzie over wie van hen de auto mag kopen. Eve, Kristin en Ryan worden geconfronteerd met een lastige situatie nadat het paar ontdekt dat Eva's nieuwe vriendje in hun kelder heeft overnacht.

 • 9

  Precious Snowflakes

  +

  Mandy kiest lokale-beroemdheid Mike om te spreken op haar Business School afstudeerceremonie. Als Mike erachter komt dat de school vereist dat zijn toespraak vrij is van micro-agressies, besluit hij tegen de regels in te gaan. Ondertussen is Cammy thuis van de universiteit en vertelt ze Eve alles over hoe geweldig haar leven is. Dit laat Eve, wiens muziekcarrière langzaam verloopt, jaloers en ontmoedigd.

 • 10

  Help Wanted

  +

  Sinds ze door het schooldistrict is ontslagen, besteedt Vanessa haar tijd aan het plannen van activiteiten met familie die ze echt niet willen doen. Mike en Mandy proberen haar te helpen aan een nieuwe baan als docent, maar ze wordt steeds gepasseerd ten gunste van jongere kandidaten. Ondertussen maken Ryan en Kyle ruzie over wie van hen het meeste weet over zombies, dus Eve presenteert de twee een hypothetisch zombie-apocalypsscenario en test ze hoe ze zouden overleven.