Hudson & Rex

woensdag 9 februari 20.35

© 2021BETAFILM Inc. All Right Reserved
Hudson & Rex

Wanneer te zien

 1. woensdag 9 februari om 20.35

  The Hunt (Afl.01 - S01)

 2. woensdag 9 februari om 21.30

  Fearless Freaks (Afl.02 - S01)

 3. zaterdag 12 februari om 00.10

  The Hunt (Afl.01 - S01)

Samenvatting

Rechercheur Charlie Hudson vormt een team met zijn 'uitermate goed getrainde politiehond', de Duitse herder Rex, met wie hij graag samenwerkt omdat een hond tenminste niet de oren van je hoofd praat.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  The Hunt

  +

  Rex bewijst zichzelf dat hij bij het Major Crimes-team hoort als hij een ontvoerder volgt. De klok tikt als Charlie en het team beseffen dat de ontvoering deel uitmaakt van een uitgebreid plan.

  Wanneer te zien
  woensdag 9 februari om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 12 februari om 00.10
  Op FOX
 • 2

  Fearless Freaks

  +

  Als een sensatiezoekende waaghals dood neervalt, ontrafelen Charlie en Rex een samenzwering binnen de parkour-gemeenschap van de stad.

  Wanneer te zien
  woensdag 9 februari om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 12 februari om 00.55
  Op FOX
 • 3

  Haunted by the Past

  +

  Charlie en Rex openen een cold case die mogelijk verband houdt met een recente zaak; Donovan vraagt ​​Charlie om zijn dochter te bespioneren.

  Wanneer te zien
  woensdag 16 februari om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 19 februari om 00.10
  Op FOX
 • 4

  School Days

  +

  Wanneer een controversiële universiteitsprofessor dood in zijn klas wordt aangetroffen, onderzoeken Charlie en Rex de aanwijzingen terwijl Jesse undercover gaat en al snel in gevaar komt.

  Wanneer te zien
  woensdag 16 februari om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 19 februari om 00.55
  Op FOX
 • 5

  The Pet Sitter

  +

  Wanneer een professionele dierenoppas tijdens het oppassen op een hondje door een boom om het leven komt , nemen Hudson en Rex de zaak op zich en ontdekken van alles, van chantage tot voetfetisj.

  Wanneer te zien
  woensdag 23 februari om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 26 februari om 00.05
  Op FOX
 • 6

  Murder, She Thought

  +

  Als de apotheker van het bejaardentehuis van Charlie's tante dood wordt aangetroffen, waarschuwt ze hem voor een mysterieuze reeks dodelijke slachtoffers onder de bewoners van het huis.

  Wanneer te zien
  woensdag 23 februari om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 26 februari om 00.50
  Op FOX
 • 7

  Trial and Error

  +

  Wanneer Sara een vriend in een lab opzoekt, wordt iedereen gegijzeld door een gewapende man die probeert te bewijzen dat de hersenen van zijn vrouw door een geneesmiddelenonderzoek zijn veranderd.

 • 8

  Fast Eddie’s

  +

  Wanneer een jonge vrouw om het leven komt door een ontploffing van een foodtruck, is het aan Rex om de moordenaar op te sporen.

 • 9

  The Mourning Show

  +

  Charlie doet onderzoek naar de presentatrice van een lokale ochtendshow nadat haar echtgenoot, een mediamagnaat, plotseling dood is aangetroffen.

 • 10

  Art of Darkness

  +

  Als een conservator wordt vermoord en een beeldhouwwerk vermist, belanden Charlie, Rex en Sarah in de wereld van de hoge kunst. Jesse voelt de pijn als Sarah hem kiest als haar nieuwe hardloopmaatje.

 • 11

  Bad Water Rising

  +

  Als een paar activisten inbreken in een bronwaterfabriek om hun boodschap over te brengen, wordt een van hen gedood. Maar wie heeft het gedaan? Het is aan Hudson en Rex om erachter te komen.

 • 12

  A Cult Education

  +

  Charlie en Rex onderzoeken een sterfgeval dat hen leidt naar een afkickcentrum waar zich praktijken voordoen die eerder doen denken aan een religieuze sekte dan aan een afkickkliniek.

 • 13

  The Rex Files

  +

  Tijdens het onderzoek naar een auto-ongeluk worden Charlie en Rex op vreemde lichten aan de hemel gewezen. De verklaring blijkt wetenschappelijker dan de afleveringstitel doet suggereren.

 • 14

  Over Ice

  +

  Charlie en Rex onderzoeken een hot case onder koude omstandigheden als een kunstschaatscoach dood wordt aangetroffen op de ijsbaan van haar club.