Hawaii Five-0

vrijdag 19.45

Trailer

Seizoen 1
00:30

Wanneer te zien

 1. maandag 21 oktober om 13.50

  Heihei (Race) (Afl.10 - S01)

 2. maandag 21 oktober om 18.55

  Heihei (Race) (Afl.10 - S01)

 3. maandag 21 oktober om 19.45

  Palekaiko (Paradise) (Afl.11 - S01)

Samenvatting

In de strijd tegen de zware criminaliteit op Hawaï wordt een elitepolitie-eenheid samengesteld.

Afleveringen

 • 1

  La O Na Makuahine (Mother's Day)

  +

  Na de verrassende terugkeer van McGarretts moeder en Chins hartverscheurende beslissing in de slotaflevering van het vorige seizoen, is het team vastbesloten Wo Fat en Delano te vinden.

 • 2

  Kanalua (Doubt)

  +

  McGarrett vraagt Catherine om hulp bij het zoeken naar zijn moeder, en het team doet een beroep op August March bij een zaak rond een kunstdiefstal met dodelijke afloop.

 • 3

  Lana I Ka Moana (Adrift)

  +

  McGarrett en Danny zijn voor hun plezier een dagje aan het varen, als hun boot wordt gekaapt en zij midden op zee aan hun lot worden overgelaten.

 • 4

  Popilikia (Misfortune)

  +

  Doris McGarrett brengt een onverwacht bezoek aan haar zoon, terwijl het team de dood onderzoekt van een polospeler die letterlijk zijn hoofd verliest.

 • 5

  Mohai (Offering)

  +

  Het is Halloween als het team op het slachtoffer van een gruwelijke rituele moord stuit. Het wordt een race tegen de klok als alles erop wijst dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan.

 • 6

  I Ka Wa Mamua (In a Time Past)

  +

  Danny mag zich niet verroeren terwijl de EOD een bom onschadelijk maakt die Danny per ongeluk heeft geactiveerd. McGarrett leidt Danny's aandacht af met een verhaal over zijn verleden in New Jersey.

 • 7

  Ohuna (The Secret)

  +

  Terwijl het team de moord op een jonge hacker onderzoekt, probeert McGarrett het contact tussen zijn moeder en zus te herstellen.