Hawaii Five-0

vrijdag 19.45

Trailer

Seizoen 1
00:30

Wanneer te zien

 1. maandag 18 november om 13.50

  Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) (Afl.06 - S02)

 2. maandag 18 november om 18.55

  Ka Hakaka Maika'I (The Good Fight) (Afl.06 - S02)

 3. maandag 18 november om 19.45

  Ka Iwi Kapu (Sacred Bones) (Afl.07 - S02)

Samenvatting

In de strijd tegen de zware criminaliteit op Hawaï wordt een elitepolitie-eenheid samengesteld.

Afleveringen

 • 1

  La O Na Makuahine (Mother's Day)

  +

  Na de verrassende terugkeer van McGarretts moeder en Chins hartverscheurende beslissing in de slotaflevering van het vorige seizoen, is het team vastbesloten Wo Fat en Delano te vinden.

  Wanneer te zien
  woensdag 11 december om 19.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 12 december om 13.45
  Op FOX
 • 2

  Kanalua (Doubt)

  +

  McGarrett vraagt Catherine om hulp bij het zoeken naar zijn moeder, en het team doet een beroep op August March bij een zaak rond een kunstdiefstal met dodelijke afloop.

  Wanneer te zien
  donderdag 12 december om 19.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 13 december om 13.45
  Op FOX
 • 3

  Lana I Ka Moana (Adrift)

  +

  McGarrett en Danny zijn voor hun plezier een dagje aan het varen, als hun boot wordt gekaapt en zij midden op zee aan hun lot worden overgelaten.

  Wanneer te zien
  vrijdag 13 december om 19.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 14 december om 20.10
  Op FOX
 • 4

  Popilikia (Misfortune)

  +

  Doris McGarrett brengt een onverwacht bezoek aan haar zoon, terwijl het team de dood onderzoekt van een polospeler die letterlijk zijn hoofd verliest.

  Wanneer te zien
  maandag 16 december om 19.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 17 december om 13.45
  Op FOX
 • 5

  Mohai (Offering)

  +

  Het is Halloween als het team op het slachtoffer van een gruwelijke rituele moord stuit. Het wordt een race tegen de klok als alles erop wijst dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan.

  Wanneer te zien
  dinsdag 17 december om 19.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 18 december om 13.45
  Op FOX
 • 6

  I Ka Wa Mamua (In a Time Past)

  +

  Danny mag zich niet verroeren terwijl de EOD een bom onschadelijk maakt die Danny per ongeluk heeft geactiveerd. McGarrett leidt Danny's aandacht af met een verhaal over zijn verleden in New Jersey.

  Wanneer te zien
  woensdag 18 december om 19.45
  Op FOX
 • 7

  Ohuna (The Secret)

  +

  Terwijl het team de moord op een jonge hacker onderzoekt, probeert McGarrett het contact tussen zijn moeder en zus te herstellen.

 • 8

  Wahine'inoloa (Evil Woman)

  +

  McGarrett speelt kat en muis met een slimme en verleidelijke therapeute, die hij verdenkt van de moord op een patiënt. Intussen moet Catherine een oud-doelwit van Doris opsporen die uit is op wraak.

 • 9

  Ha'awe Make Loa (Death Wish)

  +

  Max en zijn geliefde komen in gevaar als het team na een mislukte bankoverval vaststelt dat de misdadigers onverwachte motieven hadden. Intussen moet Danny een mooie vrouw zien te redden.

 • 10

  Huaka'i Kula (Field Trip)

  +

  Het gaat mis op een kampeertochtje als een gewapende man McGarrett en een klein meisje gijzelt. Adam stelt Kono voor aan zijn gevaarlijke broer, die net uit de gevangenis is ontslagen.

 • 11

  Kahu (Guardian)

  +

  Als iemand zo dom is om de auto van McGarrett te willen stelen, komen Katherine en hij in contact met een jongen wiens vader vermist wordt. Het leven van de man is in groot gevaar.

 • 12

  Kapu (Forbidden)

  +

  Het Team onderzoekt de dood van een professor. Kono krijgt de taak om een getuige te beschermen en Danny probeert zijn neef Eric in het gareel te houden.

 • 13

  Olelo Ho'opa'i Make (Death Sentence)

  +

  Als Chin 's avonds wordt ontvoerd en verkleed als gedetineerde wordt overgebracht naar de Halawa-gevangenis, moet hij zien te ontsnappen voor de andere gevangenen hem als Five-O-agent herkennen.

 • 14

  Hana I Wa'ia (Scandal)

  +

  Op de vooravond van de verkiezingen vraagt de gouverneur Five-O om discreet de moord te onderzoeken op een prostituee, die gevonden is in het bed van een vermist Congreslid.

 • 15

  Hookman

  +

  Five-O wordt geconfronteerd met een mysterieuze man die zich wreekt op agenten. McGarrett is de volgende op zijn lijst.

 • 16

  Kekoa (The Warrior)

  +

  Five-O onderzoekt de moord op een Lua-meester, en McGarrett huurt een privédetective in om zijn moeder te laten volgen.

 • 17

  Pa'ani (The Game)

  +

  Er zit een belangrijke footballwedstrijd aan te komen en Danny wordt er helemaal door in beslag genomen. Five-O onderzoekt met behulp van een footballvedette de moord op een techdirecteur.

 • 18

  Na Ki'i (Dolls)

  +

  Als het slachtoffer van een moord op de SUV van Dog the Bounty Hunter valt, gaat Catherine undercover bij een rollerderby om de dader te vinden.

 • 19

  Hoa Pili (Close Friend)

  +

  De haaienpopulatie is in gevaar door de werkzaamheden van een bedrijf dat daarom wordt bedreigd. Five-O wacht de moeilijke taak van het inkorten van de lijst met mogelijke verdachten.

 • 20

  Olelo Pa'a (The Promise)

  +

  Als McGarrett en Catherine Noord-Korea binnengaan om het stoffelijk overschot van een gevallen vriend te bergen, denkt McGarrett terug aan zijn vorige levensgevaarlijke missie in dat land.

 • 21

  Imi Loko Ka 'Uhane (Seek Within One's Soul)

  +

  Five-O laat zich een dag lang door een tv-ploeg volgen, maar het onderzoek neemt een gevaarlijke wending als het team op Wo Fat stuit.

 • 22

  +

  Wanneer het lichaam wordt gevonden van een kind die 10 jaar geleden is ontvoerd, maakt het team jacht op de kidnappers die inmiddels al hun volgende slachtoffer hebben ontvoerd. Kono vraagt Catherine om een gunst die haar relatie met Adam in gevaar kan brengen.

 • 23

  He Welo 'Oihana (Family Business)

  +

  McGarrett moet zijn moeder helpen om bij het opsporen van een microfiche. Intussen loopt het leven van Kono gevaar als ze meer te weten komt over Adams geheim.