Family Guy

dinsdag 20.35

© Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Wanneer te zien

 1. dinsdag 9 maart om 20.35

  Livin' on a Prayer (Afl.12 - S11)

 2. dinsdag 9 maart om 21.00

  Tom Tucker: The Man and His Dream (Afl.13 - S11)

 3. donderdag 11 maart om 00.10

  Livin' on a Prayer (Afl.12 - S11)

Samenvatting

Family Guy volgt het absurde leven van de Amerikaanse familie Griffin. Roekeloze huisvader Peter en zijn vrouw Lois proberen hun onpopulaire pubers Meg en Chris, en hun geniale baby Stewie zo goed en zo kwaad mogelijk op te voeden. Helaas niet altijd met succes.

Afleveringen

 • 1

  Into Fat Air

  +

  De Griffins besluiten Mount Everest te beklimmen. Het gaat echter mis als ze tijdens een enorme storm op de berg vast komen te zitten.

 • 2

  Ratings Guy

  +

  De Griffins worden gekozen om gefilmd te worden tijdens het kijken van televisieprogramma's. Peter neemt controle over de televisie.

 • 3

  The Old man and the Big 'C

  +

  Brian ontdekt dat Mr. Pewterschmidt z'n middel tegen kanker niet vrijgeeft aan het volk. Hij en Stewie plannen het grote geheim prijs te geven dat de wereld kan veranderen.

 • 4

  Yug Ylimaf

  +

  Brian en Stewie reizen naar het verleden, en veroorzaken per ongeluk dat de tijd achteruit gaat.

 • 5

  200 Episodes Later

  +

  In de 200ste retrospectieve aflevering werpen we door middel van interviews met de cast een blik achter de schermen van de idiootste momenten van het programma.

 • 6

  Joe's Revenge

  +

  Joe hoort dat de misdadiger die hem z'n rolstoel heeft nagelaten op de vlucht is. Hij werkt samen met Peter en Quagmire om voor gerechtigheid te zorgen.