Family Guy

maandag 23.05

© Fox and its related entities. All rights reserved.
Family Guy

Wanneer te zien

 1. maandag 10 augustus om 23.05

  The Juice Is Loose! (Afl.09 - S08)

 2. maandag 10 augustus om 23.30

  F O X-Y Lady (Afl.10 - S08)

 3. dinsdag 11 augustus om 20.35

  Not All Dogs Go To Heaven (Afl.11 - S08)

Samenvatting

Family Guy volgt het absurde leven van de Amerikaanse familie Griffin. Roekeloze huisvader Peter en zijn vrouw Lois proberen hun onpopulaire pubers Meg en Chris, en hun geniale baby Stewie zo goed en zo kwaad mogelijk op te voeden. Helaas niet altijd met succes.

Afleveringen

 • 1

  Road to the Multiverse

  +

  Brian en Stewie maken een onwereldse trip.

  Wanneer te zien
  dinsdag 1 september om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 2 september om 23.55
  Op FOX
 • 2

  Family Gay

  +

  Bij een medisch onderzoek komt naar voren dat Lois Joods is. Peter omarmt het nieuwe geloof tot hij bezoek krijgt van de geest van zijn vader en hij een andere toon aanslaat.

  Wanneer te zien
  dinsdag 1 september om 21.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 3 september om 00.20
  Op FOX
 • 3

  Spies Reminiscent Of Us

  +

  Dan Aykroyd en Chevy Chase gaan in Clevelands oude huis wonen. Als Stewie en Brian merken dat de twee spionnen over iedereen in Quahog een dossier hebben, volgen ze Dan en Chevy naar Rusland.

  Wanneer te zien
  dinsdag 8 september om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 9 september om 23.55
  Op FOX
 • 4

  Brian's Got A Brand New Bag

  +

  Als Brian verliefd wordt op een veel oudere vrouw, lacht het hele gezin hem uit. Het wordt helemaal erg als zij een heup breekt en hij bij haar intrekt om voor haar te zorgen.

  Wanneer te zien
  dinsdag 8 september om 21.00
  Op FOX
 • 5

  Hannah Banana

  +

  Brian helpt Stewie aan kaartjes voor een concert van Miley Cyrus en ontdekt dat ze een duister geheim heeft. Chris probeert het gezin ervan te overtuigen dat er echt een boze aap in zijn kast woont.

 • 6

  Quagmire's Baby

  +

  Als Quagmire een baby voor zijn deur vindt en verneemt dat het zijn kind is, moet hij ineens de vaderrol op zich nemen. Stewie maakt een lieve, onnozele kloon van zichzelf, en nu wil Brian er ook een.

 • 7

  Jerome Is The New Black

  +

  Nu Cleveland er niet meer is, zitten Peter en de mannen zonder zwarte vriend. Ze leren Jerome kennen, maar al gauw blijkt dat Jerome en Lois ooit meer dan vrienden waren.

 • 8

  Dog Gone

  +

  Als Brian per ongeluk een hond uit de buurt doodt, merkt hij tot zijn ontsteltenis dat het niemand iets kan schelen. Hij probeert iedereen ervan te overtuigen dat hondenlevens ertoe doen.

 • 9

  Business Guy

  +

  Na een vrijgezellenfeest raakt Peters schoonvader in coma en krijgt Lois de leiding over Pewterschmidt. Als Peter haar overhaalt om hem het bedrijf te laten leiden, is de ellende niet te overzien.

 • 10

  Big Man On Hippocampus

  +

  Peter doet mee aan Family Feud en raakt zijn geheugen kwijt. Hij weet niet meer dat hij een gezin heeft. Als hij zich overgeeft aan de geneugten van de seks, gaan Lois en de kinderen bij hem weg.

 • 11

  Dial Meg For Murder

  +

  Als Peter bij de rodeo wil, wacht hem een verrassing. Megs correspondentievriend ontsnapt uit de gevangenis, en nu moet zij zitten voor medeplichtigheid. Meg ontwikkelt zich tot een geharde crimineel.

 • 12

  Extra Large Medium

  +

  Als Stewie en Chris in het bos verdwalen, raadpleegt Lois een helderziende. Haar voorspellingen komen uit, en Lois raakt in haar ban. Intussen gelooft Peter dat hij ook helderziende is.