False Flag

zaterdag 30 maart 21.00

False Flag © 2015 Keshet Broadcasting and Tender Productions
False Flag

Wanneer te zien

 1. zaterdag 30 maart om 21.00

  Episode 1 (Afl.01 - S01)

 2. zaterdag 30 maart om 21.40

  Episode 2 (Afl.02 - S01)

 3. zaterdag 30 maart om 22.35

  Episode 3 (Afl.03 - S01)

Samenvatting

De serie speelt zich af omtrent vijf doodgewone Israelische burgers die op een ochtend via de media ontdekken dat zij de hoofdverdachten zijn in een high-profile kidnapping. Farhead Sulimani, de Israelische minister van Defensie, wordt tijdens een bezoek aan Moskou op brute wijze ontvoerd nadat hij eerder die dag al onder een vals paspoort en alias in Londen is aangekomen. De Russische politie gaat ervan uit dat hij is vermoord door Israelische Mossad huurmoordenaars.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Episode 1

  +

  De Iraanse Minister van Defensie wordt in Moskou ontvoerd tijdens een undercover operatie die toegeschreven wordt aan de Israelische Mossad. Vijf Israelische burgers worden de volgende ochtend wakker om te ontdekken dat hun paspoorten zijn gebruikt door de ontvoerders.

  Wanneer te zien
  zaterdag 30 maart om 21.00
  Op FOX
 • 2

  Episode 2

  +

  De vier verdachten - Ben Refael, Anna Lipman, Natali Alfasia en Asia Brindech - worden onderzocht door de Shin Bet, om vast te stellen wat hun betrokkenheid is in de ontvoeringszaak van de Iraanse Minister. De vijfde verdachte, Shawn Tilson, doet er alles aan om niet te worden gevangen genomen.

  Wanneer te zien
  zaterdag 30 maart om 21.40
  Op FOX
 • 3

  Episode 3

  +

  De vier gedetineerden worden thuis vrijgelaten maar blijven onder toezicht. Tegelijkerijd gelooft de Shin Bet niet in hun onschuld en beginnen de mensen die dicht bij hen staan zich ook verdacht te gedragen. Wat hebben zij te verbergen?

  Wanneer te zien
  zaterdag 30 maart om 22.35
  Op FOX
 • 4

  Episode 4

  +

  Natalie is weer gearresteerd. Ze werkt mee met Ethan door een ontmoeting te regelen met Sean zodat ze hem kunnen oppakken. Hij schiet haar neer en gaat er vandoor, maar haar leven wordt gered.

  Wanneer te zien
  zaterdag 30 maart om 23.25
  Op FOX
 • 5

  Episode 5

  +

  Nu ze steeds meer in de hoek worden gedreven, maken de verdachten een kritische beslissing die alles zal doen veranderen.

  Wanneer te zien
  zondag 31 maart om 21.00
  Op FOX
 • 6

  Episode 6

  +

  Met behulp van Yuval, Natalie's verloofde, proberen Benny en haar moeder de Shin Bet te ontwijken om zo uitlevering aan Rusland te voorkomen.

  Wanneer te zien
  zondag 31 maart om 21.55
  Op FOX
 • 7

  Episode 7

  +

  De spanning tussen de groepsleden, die zich schuilhouden in de woestijn, bereikt een hoogtepunt. Ethan keert met behulp van Natalie terug naar Israel en ontdekt Silver's naam. Wie is er nou echt betrokken bij de kidnapping van Sulaimani?

  Wanneer te zien
  zondag 31 maart om 22.50
  Op FOX
 • 8

  Episode 8

  +

  De groepsleden confronteren Sean, hij realiseert zich dat hij is ontmaskerd. Ethan komt terecht bij de Mossad Chief, Sayag en maakt bekend wie er verantwoordelijk is voor de ontvoering. Het mystery is opgelost, maar hoe zal dit eindigen?

  Wanneer te zien
  zondag 31 maart om 23.40
  Op FOX