False Flag

False Flag © 2015 Keshet Broadcasting and Tender Productions
False Flag

Samenvatting

De serie speelt zich af omtrent vijf doodgewone Israelische burgers die op een ochtend via de media ontdekken dat zij de hoofdverdachten zijn in een high-profile kidnapping. Farhead Sulimani, de Israelische minister van Defensie, wordt tijdens een bezoek aan Moskou op brute wijze ontvoerd nadat hij eerder die dag al onder een vals paspoort en alias in Londen is aangekomen. De Russische politie gaat ervan uit dat hij is vermoord door Israelische Mossad huurmoordenaars.

Afleveringen

 • 1

  Episode 1

  +

  De oliepijplijn tussen Israël en Turkije ontploft tijdens de feestelijke opening. De Hezbollah wordt meteen verdacht. Eitan krijgt de leiding over het gevoelige onderzoek.

 • 2

  Episode 2

  +

  Agenten van de Sjabak doen een inval bij diverse verdachten. Als ze die niet aantreffen, richten ze zich op de verraste familie. Algauw blijken zelfs de beste families hun geheimen hebben.

 • 3

  Episode 3

  +

  Het leven van drie families wordt overhoopgehaald. Dikla krijgt huisarrest opgelegd. Mikla krijgt ontslag, en haar eigendommen worden in beslag genomen. Sagi zit in over zijn vrouw en dochter.

 • 4

  Episode 4

  +

  Als Miriam Dikla wil helpen, raakt ze in moeilijkheden en wordt ze ontvoerd. De zorgen over Miriam leiden tot dooi tussen Dikla en haar vader, die elkaar acht jaar lang niet hebben gesproken.

 • 5

  Episode 5

  +

  Anat en Amir stuiten op nog een andere verdachte: Dikla Levi. Ze proberen erachter te komen wie zij is en wat zij met de explosie te maken heeft.

 • 6

  Episode 6

  +

  Een vermomde Anat bezoekt haar gewonde zoon in het ziekenhuis. Sagi heeft haar door en waarschuwt Eitan. Intussen breekt Amir in bij Miriam en Yosef in Ramat Eliyahu om Dikla te ondervragen.

 • 7

  Episode 7

  +

  De minister van Energie bezoekt Ops en zegt dat het contract dat Eitan gekregen heeft, vals is. Ze eist dat Amir en Anat worden opgepakt. Als ze weg is, vertelt Eitan Gafni hoe het volgens hem zit.

 • 8

  Episode 8

  +

  Sean vertelt zijn vriendin Lenny dat ze vandaag eindelijk het geld krijgen en dat ze naar Australië kunnen vliegen. Jo dringt er bij Dikla op aan om meteen naar Cyprus te vertrekken.

 • 9

  Episode 9

  +

  Eitan ondervraagt Jo en voert haar naar Ops. Hij eist de vrijlating van Anat en Amir en gaat de confrontatie met Gafni aan. Eli ondervraagt Jo om erachter te komen voor wie Sean en zij werken.

 • 10

  Episode 10

  +

  Anat, Amir en Eitan werken samen om Sean te vangen. Anat wordt naar een kliniek gestuurd om met Seans vriendin Lenny te praten, terwijl Amir buiten wacht.