Desperate Housewives

woensdag 18.55

Desperate Housewives © ABC Studios
Desperate Housewives

Wanneer te zien

 1. woensdag 17 augustus om 18.55

  Remember Paul (Afl.01 - S07)

 2. woensdag 17 augustus om 19.45

  You Must Meet My Wife (Afl.02 - S07)

 3. donderdag 18 augustus om 18.55

  Truly Content (Afl.03 - S07)

Samenvatting

Aan alle goede dingen komt uiteindelijk een einde, en in het laatste seizoen van deze historische show staat de inzet op een recordhoogte.

Afleveringen

 • 1

  Secrets That I Never Want to Know

  +

  Bree probeert te verbloemen wat er met Alejandro gebeurd is. De nieuwe buurman, Ben Faulkner, ontmoet Renee. Tom en Lynette vinden het moeilijk om hun kinderen te vertellen dat ze gaan scheiden.

  Wanneer te zien
  donderdag 1 september om 19.45
  Op FOX
 • 2

  Making the Connection

  +

  Gabrielle probeert haar seksleven op te krikken. Renee zoekt toenadering tot Ben. Tom en Lynette hebben moeite met het gescheiden opvoeden van de kinderen. Bree komt dingen over Chuck te weten.

  Wanneer te zien
  vrijdag 2 september om 18.50
  Op FOX
 • 3

  Watch While I Revise the World

  +

  Lee heeft een probleem met zijn dochter Jenny en krijgt hulp van Renee. Susan en Carlos vinden elkaar in hun schuldgevoel, maar Mike wordt achterdochtig. Bree denkt dat Chuck de brief heeft gestuurd.

  Wanneer te zien
  vrijdag 2 september om 19.45
  Op FOX
 • 4

  School of Hard Knocks

  +

  Lynette komt erachter dat Tom verkering heeft. Bree probeert Danielle te troosten nadat haar man haar heeft verlaten. Susan botst met haar tekenleraar, Andre, op wie ze juist indruk wilde maken.

  Wanneer te zien
  maandag 5 september om 18.50
  Op FOX
 • 5

  The Art of Making Art

  +

  Tom en Lynette praten met een therapeut over hun scheiding. Bree probeert de daklozen bij te staan. Carlos voelt zich schuldig. Susan geneert zich omdat Andre's leerlingen naakt in de klas zitten.

  Wanneer te zien
  maandag 5 september om 19.45
  Op FOX
 • 6

  Witch's Lament

  +

  Lynette probeert Jane te overtreffen. Carlos spreekt iemand van de AA over zijn blackout. De huisvrouwen ontdekken dat het lichaam van Alejandro is opgegraven. Renee geeft zich over aan Ben.

  Wanneer te zien
  dinsdag 6 september om 18.50
  Op FOX
 • 7

  Always in Control

  +

  Susan wil indruk maken op Andre. Lynette liegt tegen Penny over Jane. Gabrielle en Carlos praten over hun kinderen met Bob en Lee. Bree wil weten wie het lichaam van Alejandro heeft opgegraven.

  Wanneer te zien
  dinsdag 6 september om 19.45
  Op FOX
 • 8

  Suspicion Song

  +

  Bree voelt zich bedreigd door Chuck. Een galeriehouder beoordeelt Susans schilderijen. Gabrielle probeert te voorkomen dat Carlos aan de drank raakt en Lynette probeert haar huwelijk te redden.

  Wanneer te zien
  woensdag 7 september om 18.50
  Op FOX
 • 9

  Putting It Together

  +

  Chuck ondervraagt Susan, Lynette en Gabrielle over Alejandro's verdwijning. Gabrielle zoekt wanhopig naar Carlos. Lynette vertelt Tom een vreselijk geheim. Een dronken Bree wil er een eind aan maken.

  Wanneer te zien
  woensdag 7 september om 19.45
  Op FOX
 • 10

  What's to Discuss, Old Friend?

  +

  Gabrielle wordt opgeschrikt door het nieuwsbericht over de dood van Chuck Vance. Susan zegt tegen Mike dat ze naar New York vertrekt, maar ze gaat naar Oklahoma om Alejandro's familie op te zoeken.

  Wanneer te zien
  donderdag 8 september om 18.50
  Op FOX
 • 11

  Who Can Say What's True?

  +

  In Oklahoma hoort Susan van Alejandro's familie dat hun dochter, Marisa, door Gabrielle's stiefvader is misbruikt. Bree ontdekt iets over haar nieuwe vriend. Mike betrapt Ben op illegale activiteiten.

  Wanneer te zien
  donderdag 8 september om 19.45
  Op FOX
 • 12

  What's the Good of Being Good

  +

  Als Karen McCluskey ziet hoe losbandig Bree is, wil ze daar iets aan doen. Bree komt erachter dat haar vriendje een geheim heeft. Renee zit erover in dat Lynette een afspraakje heeft met haar kapper.

  Wanneer te zien
  vrijdag 9 september om 18.50
  Op FOX
 • 13

  Is This What You Call Love?

  +

  Als Bree zich verliest in drank en mannen kan alleen haar ex, Orson Hodge, haar helpen. Susan ontdekt dat Julie zwanger is. Gabrielle wil een situatie op school oplossen voor haar dochter Juanita.

  Wanneer te zien
  vrijdag 9 september om 19.45
  Op FOX
 • 14

  Get Out of My Life

  +

  Volgens Orson moet Bree alle schepen achter zich verbranden. Karen zet Roy eruit. Susan en Lynette vernemen dat Porter de vader van Julie's kind is. Mike vertelt Renee over Bens illegale activiteiten.

  Wanneer te zien
  maandag 12 september om 18.50
  Op FOX
 • 15

  She Needs Me

  +

  Wanneer te zien
  maandag 12 september om 19.45
  Op FOX
 • 16

  You Take For Granted

  +

  De politie leest de details over Alejandro's dood. Gabrielle maakt zich zorgen omdat Carlos vreemd doet over geld. Karen vraagt Bree om haar te helpen zelfmoord te plegen. Mike wordt neergeschoten.

  Wanneer te zien
  dinsdag 13 september om 18.50
  Op FOX
 • 17

  Women and Death

  +

  De begrafenis van Mike Delfino brengt veel emoties teweeg. Bree is geschokt als de politie haar verdenkt van de moord op Gabrielle's stiefvader. Lynette ziet in dat ze moet vechten voor haar huwelijk.

  Wanneer te zien
  dinsdag 13 september om 19.45
  Op FOX
 • 18

  Any Moment

  +

  Bree twijfelt over Andrews aanstaande huwelijk. Gabrielle zoekt naar werk om haar levensstandaard te kunnen behouden. Lynette probeert Tom terug te winnen. Ben en Renee gaan verloven.

  Wanneer te zien
  woensdag 14 september om 18.50
  Op FOX
 • 19

  With So Little To Be Sure Of

  +

  Carlos maakt zich zorgen over Gabrielle's nieuwe baan. Bree heeft een advocaat nodig om haar vrij te pleiten voor de moord op Alejandro Perez. Jane wil dat de scheiding van Tom en Lynette doorgaat.

  Wanneer te zien
  woensdag 14 september om 19.45
  Op FOX
 • 20

  Lost My Power

  +

  Een rijke vrouw huurt Gabrielle in als haar persoonlijke shopassistente. Bree's advocaat krijgt haar zover dat ze tekst en uitleg geeft. Lynette veroorzaakt problemen tussen Tom en zijn vriendin.

  Wanneer te zien
  donderdag 15 september om 18.50
  Op FOX
 • 21

  The People Will Hear

  +

  Bree moet misschien een vriendin verraden bij haar advocaat. Susan neemt een grote beslissing over haar huis en Julie's kindje. Lynette probeert te voorkomen dat Toms baas hem naar India te stuurt.

  Wanneer te zien
  donderdag 15 september om 19.45
  Op FOX
 • 22

  Give me the Blame

  +

  De dames helpen Mrs McCluskey naar een waardig einde. Susan wacht op het juiste moment om haar verhuizing aan te kondigen. Trip smeekt Bree open kaart te spelen. Tom beseft dat hij van Lynette houdt.

  Wanneer te zien
  vrijdag 16 september om 18.50
  Op FOX
 • 23

  Finishing the Hat

  +

  Ben en Renee trouwen en Julie krijgt persweeën. Bree ontwijkt Trip. Gabrielle en Carlos botsen. Mrs McCluskey slaapt vredig in. Susan, Lynette, Gabrielle en Bree vertrekken allemaal uit Wisteria Lane.

  Wanneer te zien
  vrijdag 16 september om 19.45
  Op FOX