CSI: NY

vrijdag 20.35

© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
CSI: NY

Wanneer te zien

 1. vrijdag 17 augustus om 20.35

  YoungBlood (Afl.06 - S02)

 2. zondag 19 augustus om 17.40

  Dancing with the Fishes (Afl.05 - S02)

 3. zondag 19 augustus om 18.30

  YoungBlood (Afl.06 - S02)

Samenvatting

CSI: NY is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voorgebracht (eerste spin-off was CSI: Miami). Ook hier volgen we weer een groep forensisch onderzoekers, maar nu in New York.

Afleveringen

 • 1

  Summer in the City

  +

  Een klimmer valt van het Empire State Building. Mac Taylor en Sheldon Hawks (voor wie het zijn eerste zaak is) gaan op onderzoek uit.

 • 2

  Grand Murder at Central Station

  +

  Een plastisch chirurg wordt in de spits dood aangetroffen op het Grand Central Station. Hij had loog geïnhaleerd. Stella en Danny onderzoeken de dood van een blinde vrouw.

 • 3

  Zoo York

  +

  Lindsay Monroe sluit zich bij het CSI-team aan. Haar eerste zaak voert haar naar een verscheurd lichaam in een tijgerkooi in Bronx Zoo. De tweede zaak betreft een dode debutante in een carrousel.

 • 4

  Corporate Warriors

  +

  Drie zaken. Een moord tijdens het feest van San Gennaro; een rechtop zittend lijk op een bankje in het Central Park; een brand waarbij een jongetje van tien overlijdt door het inhaleren van rook.

 • 5

  Dancing with the Fishes

  +

  Drie zaken. Een moord tijdens het feest van San Gennaro; een rechtop zittend lijk op een bankje in het Central Park; een brand waarbij een jongetje van tien overlijdt door het inhaleren van rook.

  Wanneer te zien
  zondag 19 augustus om 17.40
  Op FOX
 • 6

  YoungBlood

  +

  Een jonge vrouw stapt bij een oudere man in de lift. Als hij zijn voordeur opent, wordt hij neergeschoten. De vrouw blijft ongedeerd. Het team gaat naar haar op zoek, omdat ze de enige getuige is.

  Wanneer te zien
  vrijdag 17 augustus om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 19 augustus om 18.30
  Op FOX
 • 7

  Manhattan Manhunt

  +

  Horatio Caine en Mac arriveren vanuit Miami om te helpen bij de zoektocht naar een gevaarlijke crimineel die een jonge vrouw heeft ontvoerd. De waarheid over de moordenaar is schokkend.

  Wanneer te zien
  vrijdag 24 augustus om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 26 augustus om 18.30
  Op FOX
 • 8

  Bad Beat

  +

  Vier mannen zijn aan het pokeren. Als een van hen valsspeelt, vliegt hij eruit. Even later wordt er aangebeld. Een van de spelers kijkt door het kijkgat en wordt doodgeschoten.

  Wanneer te zien
  vrijdag 31 augustus om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 2 september om 18.30
  Op FOX
 • 9

  City of the Dolls

  +

  Een tiener vindt een lijk in een poppenzaak. De dode is de eigenaar. Er is flink gevochten, en overal liggen poppen. Stella en Sheldon onderzoeken het lijk van een serveerster die kanker had.

  Wanneer te zien
  vrijdag 7 september om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 9 september om 18.30
  Op FOX
 • 10

  Jamalot

  +

  Een rolschaatsster overlijdt tijden een roller derby. In eerste instantie lijkt ze te zijn vertrapt, maar tijdens de autopsie blijkt dat ze is overleden, omdat haar lichaam veel te warm werd.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 september om 20.35
  Op FOX
 • 11

  Trapped

  +

  Danny en Stella bedenken nieuwe onderzoeksmethoden voor plaatsen delict, terwijl Danny vastzit in een paniekkamer met het slachtoffer, dat als enige over de beveiligingscode beschikt.

 • 12

  Wasted

  +

  Een mager maar kerngezond model valt dood neer op de catwalk. Mac, Danny en Sheldon Hawks moeten het raadsel zien op te lossen. Een man geeft zichzelf aan, omdat hij zijn dokter zou hebben vermoord.

 • 13

  Risk

  +

  In de metro op weg naar huis ziet Danny een lijk op de rails liggen. Gelukkig kan hij de metro tot stoppen brengen voor er bewijsmateriaal wordt vernietigd.

 • 14

  Stuck on You

  +

  Danny en Lindsey onderzoeken de dood van een muziekpromotor en treden een wereld binnen van ruziënde bands in opkomst.

 • 15

  Fare Game

  +

  Een man wordt dood op een begraafplaats gevonden. De wond in zijn borst lijkt een schotwond te zijn, maar CSI vindt alleen kleine snippertjes papier in de wond.

 • 16

  Cool Hunter

  +

  Een portier wordt dood gevonden in de watertank van haar woning. Alle sporen wijzen in de richting van een arts die in dezelfde flat woont, maar de man zweert dat hij onschuldig is.

 • 17

  Necrophilia Americana

  +

  Het halfvergane lijk van een vrouw wordt in een museum gevonden. De enige ooggetuige is een jongetje dat niet wil praten. Danny werkt aan een zaak rond een vermoorde golfer.

 • 18

  Live or Let Die

  +

  Een medische helikopter wordt gekaapt en een lever gestolen. Stella en Lindsay onderzoeken de dood van een jonge vrouw met een indrukwekkende collectie visitekaartjes.

 • 19

  Super Men

  +

  Een als superheld verklede man wordt dood gevonden. Men vermoedt dat het om een patiënt uit een instelling gaat. Dan blijkt dat een werknemer daar illegaal medicijnen verkoopt.

 • 20

  Run Silent, Run Deep

  +

  De laatste woorden van een zelfmoordpleger leiden naar het graf van een slachtoffer van de jongens Tanglewood in New Jersey. Een bankier lijkt door een callgirl te zijn vermoord.

 • 21

  All Access

  +

  Een chauffeur wordt in zijn limousine doodgeschoten tijdens een concert van Kid Rock. Lindsay en Danny onderzoeken de zaak. Mac hoort via de politiezender dat er bij Stella wordt geschoten.

 • 22

  Stealing Home

  +

  CSI onderzoekt de dood van een man die op zijn oprit is neergeschoten. Een vrouw zegt dat ze met hem getrouwd is. Even later beweert een andere vrouw hetzelfde.

 • 23

  Heroes

  +

  Mariniers voeren een show op in het Central Park. Dan ziet een jongetje een meermaals onderscheiden onderofficier dood liggen.

 • 24

  Heroes

  +

  Twee leden van het CSI-team dreigen te worden opgeblazen. De andere teamleden moeten de maker van de bom vinden en de dood van hun collega's voorkomen.