CSI: NY

maandag 21.25

© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
CSI: NY

Wanneer te zien

 1. zondag 20 oktober om 17.40

  All Access (Afl.21 - S02)

 2. zondag 20 oktober om 18.30

  Stealing Home (Afl.22 - S02)

 3. maandag 21 oktober om 21.25

  All Access (Afl.21 - S02)

Samenvatting

Een spin-off van Crime Scene Investigation gesitueerd in New York.

Afleveringen

 • 1

  People With Money

  +

  Een man met een verlovingsring ligt dood op de Brooklyn-brug. Verscheidene vrouwen komen in aanmerking als zijn beoogde verloofde. Een socialite wordt dood in een penthouse aangetroffen.

  Wanneer te zien
  zondag 3 november om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 8 november om 22.15
  Op FOX
 • 2

  Not What It Looks Like

  +

  Drie vrouwen die identiek gekleed gaan als Audrey Hepburns personage Holly Golightly beroven een juwelier. Een gemummificeerde vrouw wordt aangetroffen in een gebouw dat gesloopt gaat worden.

  Wanneer te zien
  zondag 3 november om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 8 november om 23.05
  Op FOX
 • 3

  Love Run Cold

  +

  CSI onderzoekt de dood van een model die met een ijsdolk is vermoord en die van een marathonloper met bevriezingsverschijnselen aan zijn gezicht op een van de heetste dagen van het jaar.

  Wanneer te zien
  zondag 10 november om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 15 november om 22.15
  Op FOX
 • 4

  Hung Out to Dry

  +

  Een reeks cryptische boodschappen verwerkt in het ontwerp van T-shirts kan Mac helpen om erachter te komen welke slachtoffers een moordenaar op het oog heeft. Daar kan iemand van CSI bij zitten.

  Wanneer te zien
  zondag 10 november om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 15 november om 23.05
  Op FOX
 • 5

  Oedipus Hex

  +

  Een meisje van 18 dat lid is van een groep alternatief-erotische modellen wordt na een optreden vermoord, en een bekende pleintjesbasketballer wordt dood aangetroffen op een veld in Rucker Park.

  Wanneer te zien
  zondag 17 november om 17.40
  Op FOX
 • 6

  Open and Shut

  +

  Een meisje van 18 dat lid is van een groep alternatief-erotische modellen wordt na een optreden vermoord, en een bekende pleintjesbasketballer wordt dood aangetroffen op een veld in Rucker Park.

  Wanneer te zien
  zondag 17 november om 18.30
  Op FOX
 • 7

  Murder Sings the Blues

  +

  Op een rave overlijdt een meisje als ze begint te bloeden uit haar ogen, neus en mond. CSI denkt aan een biologische aanval. Ondertussen verdrinkt een rijke playboy in zijn zwembad.

 • 8

  Consequences

  +

  Het onderzoek naar de dood van een paintballer wordt bemoeilijkt door de vondst van een voorraad drugs die agent Flack jaren geleden in beslag zou hebben genomen.

 • 9

  And Here's to You, Mrs. Azrael

  +

  Het ziekenhuispersoneel beseft niet dat het om moord gaat bij de dood van een vrouw die was opgenomen nadat ze dronken achter het stuur had gezeten met een dode als gevolg.

 • 10

  Sweet 16

  +

  CSI onderzoekt de dood van een duivenmelker en van een vader die vermoord is op het verjaardagspartijtje van zijn dochter van 16.

 • 11

  Raising Shane

  +

  Hawkes wordt herkend als de dader van een beroving met dodelijke afloop. CSI moet zien te bewijzen dat Hawkes er ingeluisd wordt. Al gauw blijkt dat Shane de T-shirtmoordenaar erachter zit.

 • 12

  Silent Night

  +

  Een tiener wordt vermoord, en de enig mogelijke getuige is haar dove moeder. De zaak roept bij Lindsey akelige herinneringen op. Ondertussen onderzoekt CSI ook de moord op een kunstschaatsster.

 • 13

  Obsession

  +

  Een deelnemer aan een winkelwagenrace in Central Park wordt tijdens de wedstrijd vermoord. CSI vermoedt dat een dood aangetroffen man vermoord is door een vermiste vrouw die hij mogelijk vasthield.

 • 14

  The Lying Game

  +

  De dood van een travestiet lijkt te maken te hebben met een oude verkrachtingszaak. Twee moordverdachten hebben een bedrijf in de arm genomen dat hen een alibi verschaft voor hun verhouding.

 • 15

  Some Buried Bones

  +

  Een winkeldievegge wordt verdacht van moord als iemand lucht van haar handel en wandel heeft gekregen. Mac en Hawke onderzoeken de dood van een student die net was opgenomen in een geheim gezelschap.

 • 16

  Heart of Glass

  +

  Een vrouw ligt dood in haar bad. Er wordt ook een kogel gevonden, maar ze heeft geen schotwonden. Stella is op de plaats delict van een andere moord via andermans bloed mogelijk besmet met hiv.

 • 17

  The Ride In

  +

  Een zwendelaar wordt doodgeschoten. Achter zijn huis bevindt zich een grote 'Ark van Noah'. Ondertussen wordt een antirookdemonstrant gedood als iemand zijn sigarettenpak in brand steekt.

 • 18

  Sleight Out of Hand

  +

  Een beroemde goochelaar wil op drie opeenvolgende avonden een grote stunt uithalen. Op de eerste twee avonden vinden twee van zijn assistentes na afloop de dood. Kan CSI een derde moord voorkomen?

 • 19

  A Daze of Wine and Roaches

  +

  Tijdens een fundraiser van het Franse consulaat bij de VN met als thema de Franse Revolutie moeten Mac, Stella en Hawkes allerlei hindernissen nemen bij hun onderzoek naar twee moorden.

 • 20

  What Schemes May Come

  +

  Twee moordslachtoffers blijken doodzieke patiënten te zijn die in stijl afscheid wilden nemen. Een derde slachtoffer, dat weer tot leven komt, blijkt deel te nemen aan een overwinteringsexperiment.

 • 21

  Past Imperfect

  +

  Een vrouw wordt dood aangetroffen in een afvalcontainer. Haar hoofd is met tape omwikkeld, en haar oogleden zijn verwijderd. Het spoor voert Mac naar een seriemoordenaar die zojuist is vrijgekomen.

 • 22

  Cold Reveal

  +

  Scotty Valens van Cold Case in Philadelphia komt in NY een moord onderzoeken die in verband staat met Stella's verleden. Een arrestatie van Mac wordt onderzocht, omdat de arrestant van het dak viel.

 • 23

  Comes Around

  +

  Het onderzoek naar Macs arrestatie duurt voort. Ondertussen wordt een man dood aangetroffen na een onuitgenodigd bezoek aan het geitenbal van zijn bruid. De tennisser John McEnroe lijkt een verdachte.

 • 24

  Snow Day

  +

  Een Ierse bende wil de drugs stelen die CSI bij een overval in beslag heeft genomen. Mac, Stella en Hawkes moeten dat zien te voorkomen. Ondertussen wordt Danny elders door dezelfde bende gegijzeld.