CSI: NY

vrijdag 22.15

© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
CSI: NY

Wanneer te zien

 1. vrijdag 14 augustus om 22.15

  Second Chances (Afl.11 - S06)

 2. vrijdag 14 augustus om 23.05

  Criminal Justice (Afl.12 - S06)

 3. zondag 16 augustus om 17.40

  Flag on the Play (Afl.13 - S06)

Samenvatting

CSI: NY is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voorgebracht (eerste spin-off was CSI: Miami). Ook hier volgen we weer een groep forensisch onderzoekers, maar nu in New York.

Afleveringen

 • 1

  Epilogue

  +

  CSI wordt zwaar onder vuur genomen. Het leven van een van de teamleden is voorgoed veranderd. Het geeft het team de emotionele motivatie om de draad weer op te pikken en de schutter te vinden.

 • 2

  Blacklist (Featuring Gravedigger)

  +

  De zaak van een cyberkiller die het op zorgverleners gemunt heeft, krijgt een persoonlijk karakter als de verdachte de naam noemt van Macs vader, die al bijna 20 jaar dood is.

 • 3

  LAT 40 47' N/Long 73 58'W

  +

  Mac en het forensisch lab nemen het op tegen een dader die kompassen gebruikt om aanwijzingen achter te laten.

 • 4

  Dead Reckoning

  +

  Als Hawkes het DNA van een plaats delict onderzoekt, blijkt dat DNA ook in ruim tien andere zaken een rol te spelen. Heeft New York te maken met een seriemoordenaar, of is er iets anders aan de hand?

 • 5

  Battle Scars

  +

  CSI onderzoekt de moord op een streetdancer. Het spoor voert het team naar een onwaarschijnlijke moordenaar met een schokkend motief.

 • 6

  It Happened to Me

  +

  Als de directeur van een softwarebedrijf in Manhattan doodbloedt op straat, moet CSI zich verdiepen in de kliederwereld van sploshing, een fenomeen waarbij mensen seksueel opgewonden raken van eten.

 • 7

  Hammer Down

  +

  Een ongeluk met een vrachtauto leidt tot de ontdekking van een truckersbende die zich specialiseert orgaanhandel. Het team raakt verwikkeld in een race tegen de klok om een gijzelaar te redden.

 • 8

  Cuckoo's Nest

  +

  Naast een lijk op straat ligt een kompas dat naar het oosten wijst. Het team realiseert zich dat het te maken heeft met een derde slachtoffer van de Kompasmoordenaar. Flack worstelt met Angells dood.

 • 9

  Manhattanhenge

  +

  Mac en het team verliezen de Kompasmoordenaar uit het oog op het terrein van de Wereldtentoonstelling. Onderzoek wijst uit dat het niet lang zal duren voor hij zijn volgende slachtoffer maakt.

 • 10

  Death House

  +

  In Manhattan wordt een gemummificeerd lijk gevonden in een penthouse met een boobytrap dat al 80 jaar niet geopend is geweest. Mac en Stella moeten de vinders van het lichaam zien te redden.

 • 11

  Second Chances

  +

  In een steeg wordt het lijk gevonden van een dakloze man. Algauw komt aan het licht dat er sprake is van een complot om miljoenen dollars aan verzekeringsgelden te innen.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 augustus om 22.15
  Op FOX
 • 12

  Criminal Justice

  +

  Een moordproces loopt vertraging op, en de verdachte komt op borgtocht vrij nadat Stella ontdekt heeft dat de officier voor eigen gewin geknoeid heeft met sporen op de plaats delict.

  Wanneer te zien
  vrijdag 14 augustus om 23.05
  Op FOX
 • 13

  Flag on the Play

  +

  Als een sterspeelster uit de Lingerie Football League dood wordt aangetroffen in de kleedkamer met sporen van lidocaïne in haar lichaam, wordt CSI ingeschakeld om de moordenaar te vinden.

  Wanneer te zien
  zondag 16 augustus om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 17 augustus om 18.05
  Op FOX
 • 14

  Sanguine Love

  +

  Een jonge vrouw wordt dood in Central Park gevonden. Ze heeft geen bloed meer in haar lichaam en een deel van haar oor ontbreekt. CSI wordt de duistere wereld van het vampirisme ingezogen.

  Wanneer te zien
  zondag 16 augustus om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 18 augustus om 18.05
  Op FOX
 • 15

  The Formula

  +

  Een raceauto gaat in vlammen op met als gevolg dat de legendarische coureur is in levensgevaar is. CSI moet erachter komen wie er met de auto geknoeid heeft.

  Wanneer te zien
  zondag 23 augustus om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 24 augustus om 18.05
  Op FOX
 • 16

  Uncertainty Rules

  +

  Het team moet uitvogelen hoe een wilde feestavond van een groep vrienden is verlopen, een avond die eindigde met vier doden en iemand die badend in het bloed en zwaaiend met een bijl over straat liep.

  Wanneer te zien
  zondag 23 augustus om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 25 augustus om 18.05
  Op FOX
 • 17

  Pot of Gold

  +

  Het team komt erachter dat een dubbele moord te maken heeft met een onderzoek van twee journalistieke bloggers naar een bedrijf dat goudstaven maakt.

  Wanneer te zien
  zondag 30 augustus om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 31 augustus om 18.05
  Op FOX
 • 18

  Rest in Peace, Marina Garito

  +

  Sid beoordeelt de dood van een vrouw - van wie de tweelingbroer 15 jaar geleden verdwenen is - als zelfmoord, maar Stella ziet dat anders en is vast van plan Sids ongelijk te bewijzen.

  Wanneer te zien
  zondag 30 augustus om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 1 september om 18.05
  Op FOX
 • 19

  Redemption

  +

  Hawkes komt in een gevangenis vast te zitten als een oude bekende van CSI voor een beveiligingscrisis zorgt. De enige die Hawkes kan helpen is een gedetineerde die zijn eigen zus vermoord heeft.

  Wanneer te zien
  zondag 6 september om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 7 september om 18.05
  Op FOX
 • 20

  Tales from the Undercard

  +

  Als op een bouwplaats het lijk van een gepensioneerde bokser onder een laag beton wordt gevonden, wordt het team op het spoor gezet van een clandestiene bokscompetitie.

  Wanneer te zien
  zondag 6 september om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 8 september om 18.05
  Op FOX
 • 21

  Unusual Suspects

  +

  Een tiener wordt neergeschoten en is zwaargewond. Zijn jongere broer is getuige, maar kan de politie geen nauwkeurige beschrijving geven van het incident of de schutter.

 • 22

  Point of View

  +

  Een moord lijkt te maken te hebben met het verdachte gedrag dat Mac gadeslaat vanuit zijn appartement, waar hij van letsel herstelt. Zijn ex Peyton Driscoll is mogelijk bij de zaak betrokken.

 • 23

  Vacation Getaway

  +

  Shane Casey wordt door de politie gevangen, maar ontsnapt. Hij laat in de vorm van versleutelde dollarbiljetten sporen achter voor het lab die erop wijzen dat Danny zijn volgende doelwit is.