CSI: NY

vrijdag 22.15

© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
CSI: NY

Wanneer te zien

 1. vrijdag 24 januari om 22.15

  Comes Around (Afl.23 - S03)

 2. vrijdag 24 januari om 23.05

  Snow Day (Afl.24 - S03)

 3. zondag 26 januari om 17.45

  Can You Hear Me Now? (Afl.01 - S04)

Samenvatting

CSI: NY is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voorgebracht (eerste spin-off was CSI: Miami). Ook hier volgen we weer een groep forensisch onderzoekers, maar nu in New York.

Afleveringen

 • 1

  Can You Hear Me Now?

  +

  Een sensationele moord bij het Vrijheidsbeeld zet de rechercheurs op het spoor van een moordenaar die het mogelijk gemunt heeft op getuigen in een onopgeloste moordzaak uit het verleden van Bonasera.

  Wanneer te zien
  zondag 26 januari om 17.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 27 januari om 18.05
  Op FOX
 • 2

  The Deep

  +

  De vondst van de lijken van twee duikinstructeurs leidt tot de ontdekking van een plot om een bom in Lower Manhattan tot ontploffing te brengen.

  Wanneer te zien
  zondag 26 januari om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 28 januari om 18.05
  Op FOX
 • 3

  You Only Die Once

  +

  Een hightech spionagemobieltje is de verbindende factor in een moord, inbraken en cyberdiefstal. Mac krijgt steeds meer telefoontjes en berichten van een raadselachtige figuur.

  Wanneer te zien
  zondag 2 februari om 17.45
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 4 februari om 18.05
  Op FOX
 • 4

  Time's Up

  +

  De dood van een wetenschapper heeft te maken met een tijdmachine die hij zou hebben uitgevonden, terwijl de dood van een studente te maken heeft met een drugsonderzoek en een initiatietritus.

  Wanneer te zien
  zondag 2 februari om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 3 februari om 18.05
  Op FOX
 • 5

  Down the Rabbit Hole

  +

  Een moordslachtoffer lijkt sterk op een bekende avatar uit Second Life. Om de zaak te kunnen oplossen ziet Mac zich gedwongen aan de game mee te doen.

  Wanneer te zien
  zondag 9 februari om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 10 februari om 18.05
  Op FOX
 • 6

  Boo

  +

  Terwijl Danny en Lindsay zich storten op een (zelf)moordzaak in een verondersteld spookhuis in Amityville, onderzoeken Mac en Stella de dood van een man die postuum lijkt te zijn vermoord.

  Wanneer te zien
  zondag 9 februari om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 11 februari om 18.05
  Op FOX
 • 7

  Commuted Sentences

  +

  Twee moordzaken lijken los te staan van elkaar tot CSI leert dat het in beide gevallen gaat om slachtoffers van seksueel geweld en mannen die van de misdaden werden beschuldigd maar niet veroordeeld.

  Wanneer te zien
  zondag 16 februari om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 17 februari om 18.05
  Op FOX
 • 8

  Buzzkill

  +

  CSI onderzoekt de dood van een vrouw die onderdeel uitmaakte van een levend billboard en een schietpartij tijdens een overval waarbij de 'vriend' van het slachtoffer mogelijk een van de daders is.

  Wanneer te zien
  zondag 16 februari om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 18 februari om 18.05
  Op FOX
 • 9

  One Wedding and a Funeral

  +

  Een man wordt op de dag van zijn bruiloft dood aangetroffen in zijn kleedkamer. Bonasera zit met een stel puzzels die te maken met hebben met een gebeurtenis uit Taylors verleden.

 • 10

  The Thing About Heroes...

  +

  De aanwijzingen in de puzzel van Bonasera voeren Mac terug naar Chicago, waar hij geconfronteerd wordt met een trauma uit zijn jeugd. De bewonderaar van Bonasera heeft direct met de zaak te maken.

 • 11

  Child's Play

  +

  Een internetondernemer wordt gedood door een klapsigaar. De zoon van Danny's buurvrouw komt om het leven door een verdwaalde kogel bij een overval, terwijl Danny de jongen onder zijn hoede heeft.

 • 12

  Happily Never After

  +

  Een beruchte hoteleigenares wordt dood onder een ijsbeeld aangetroffen, en aanwijzingen voor de dood van een andere vrouw, die onder een schoolbus kwam, zijn te vinden in het boek Peter Pan.

 • 13

  All in the Family

  +

  CSI onderzoekt de moord op een rechter met tal van vijanden. Intussen steelt Danny's buurvrouw Rikki zijn pistool om achter Ollie aan te gaan, de overvaller die haar zoons dood op zijn geweten heeft.

 • 14

  Playing with Matches

  +

  Een zwaarverbrand lijk blijkt toe te behoren aan een straatrodelaar, en het DNA van een man die in de gevangenis zit, wordt aangetroffen op een lijk in een nieuw hightech openbaar toilet.

 • 15

  DOA For A Day

  +

  De rechercheurs in een moordzaak denken dat het slachtoffer een seriemoordenaar uit hun verleden is, maar dan blijkt dat het lijk alleen op hem moest lijken en dat de dader een nieuw doelwit heeft.

 • 16

  Right Next Door

  +

  Terwijl CSI een brand onderzoekt in het gebouw waar Stella woont, ontdekt zij dat de vrouw die naast haar woonde mogelijk een ontvoerd kind in huis had.

 • 17

  Like Water For Murder

  +

  Twee vrouwelijke makelaars worden dood op een strand gevonden. De werkwijze lijkt op die in een zaak van een paar maanden eerder. CSI gaat op jacht naar de dader om een nieuwe moord te voorkomen.

 • 18

  Admissions

  +

  De decaan van een middelbare school wordt op een dansfeest vermoord. De zaak lijkt te maken te hebben met de aanranding van een leerling door een klasgenoot.

 • 19

  Personal Foul

  +

  CSI onderzoek de gifmoord op een basketbalfan vlak nadat hij een miljoen dollar heeft gewonnen door vanaf de middenstip raak te schieten.