CSI: NY

vrijdag 22.15

© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
CSI: NY

Wanneer te zien

 1. vrijdag 10 april om 22.15

  Hostage (Afl.21 - S04)

 2. vrijdag 10 april om 23.00

  Veritas (Afl.01 - S05)

 3. zondag 12 april om 17.50

  Page Turner (Afl.02 - S05)

Samenvatting

CSI: NY is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voorgebracht (eerste spin-off was CSI: Miami). Ook hier volgen we weer een groep forensisch onderzoekers, maar nu in New York.

Afleveringen

 • 1

  Veritas

  +

  Mac ontsnapt bij zijn ontvoering aan de dood en gaat meteen aan de slag om de locatie en de identiteit van de bankrover te achterhalen. CSI komt erachter dat de zus van Flack mogelijk een rol speelt.

  Wanneer te zien
  vrijdag 10 april om 23.00
  Op FOX
 • 2

  Page Turner

  +

  Er is een verband tussen twee slachtoffers van stralingsziekte en een verzameling zeldzame boeken in de bibliotheek van New York. De schouwarts moet na onderzoek van de doden voor zijn leven vrezen.

  Wanneer te zien
  zondag 12 april om 17.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 13 april om 18.10
  Op FOX
 • 3

  Turbulence

  +

  Een voortvluchtige die zich voordoet als airmarshal wordt dood in de wc gevonden. CSI moet de moordenaar zien te vinden voor de passagiers het vliegtuig verlaten.

  Wanneer te zien
  zondag 12 april om 18.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 14 april om 18.10
  Op FOX
 • 4

  Sex Lies and Silicone

  +

  Een businessconsultant wordt tijdens een straatfeest vermoord. Het motief lijkt een vermiste USB-stick te zijn met daarop informatie over een paar van de invloedrijkste mensen van New York.

  Wanneer te zien
  zondag 19 april om 17.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 20 april om 18.10
  Op FOX
 • 5

  The Cost Of Living

  +

  Terwijl CSI de dood van een beroemde archeoloog onderzoekt, loopt Stella's leven gevaar vanwege een zeldzame, oude Griekse munt die de archeoloog had gevonden.

  Wanneer te zien
  zondag 19 april om 18.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 21 april om 18.10
  Op FOX
 • 6

  Enough

  +

  Drie drugsdealers die voor moord terecht moeten staan, worden vlak voor hun proces een voor een doodgeschoten met maar een paar minuten tussentijd.

  Wanneer te zien
  zondag 26 april om 17.50
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 27 april om 18.10
  Op FOX
 • 7

  Dead Inside

  +

  Een man wordt dood in een kelder gevonden, maar het huis waarin hij is overleden bevindt zich op een aak in de East River. Flack ontdekt dat haar zus ontslagen is en aan de drank is.

  Wanneer te zien
  zondag 26 april om 18.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 28 april om 18.10
  Op FOX
 • 8

  My Name Is Mac Taylor

  +

  Als twee mannen met de naam Mac Taylor worden vermoord, spoort Mac van CSI alle andere Mac Taylors in New York op om erachter te komen wie van hen het volgende slachtoffer dreigt te worden.

  Wanneer te zien
  zondag 3 mei om 17.40
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 4 mei om 18.05
  Op FOX
 • 9

  The Box

  +

  In een geplette auto wordt het zwangere lijk van een 17-jarige gevonden, maar de baby is spoorloos. Bij het onderzoek stuit Danny op schokkend nieuws over Lindsay.

  Wanneer te zien
  zondag 3 mei om 18.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 5 mei om 18.05
  Op FOX
 • 10

  The Triangle

  +

  CSI onderzoekt de dood van een bewaker van een pantserwagen. Zijn dood lijkt te maken te hebben met een storing in de zogeheten 'Bermudadriehoek' vlak bij het Empire State Building.

 • 11

  Forbidden Fruit

  +

  Twee agenten betrappen een jongeman als hij het lijk van een jonge vrouw in een kofferbak wil stoppen. Bij de achtervolging vindt de man de dood als hij zichzelf op een hek spiest.

 • 12

  Help

  +

  Twee moorden die los van elkaar lijken te staan, blijken toch met elkaar verbonden. De slachtoffers zijn met een tussenpoos van acht jaar door dezelfde man verkracht.

 • 13

  Rush To Judgement

  +

  Bij het onderzoek naar de dood en de verminking van een schoolworstelcoach komt Flack in de problemen als de door hem aangehouden verdachte overlijdt.

 • 14

  She's Not There

  +

  De dood van een Oekraïense man helpt CSI een bende seksslaafsmokkelaars te ontmantelen.

 • 15

  The Party's Over

  +

  Als de locoburgemeester vermoord wordt, gaat de verdenking al snel uit naar een vuige krantenuitgever. Intussen dreigt Danny door de 'politiegriep' in problemen te komen met het lab.

 • 16

  No Good Deed

  +

  Het lab onderzoekt de moord op een internetondernemer, wiens lijk door gieren is aangepikt.

 • 17

  Green Piece

  +

  Een groep millieuterroristen pleegt een aanslag op het huis van een elektronicarecyler. Zijn dochter, die lid van de groep is, vindt daarbij de dood. Danny wil Lindsay weer een aanzoek doen.

 • 18

  Point Of No Return

  +

  Het lab doet een gruwelijke ontdekking bij het onderzoek naar de dood van de vrouw van een voormalige assistent van een schouwarts. Stella zet een val op voor de dieven van Griekse munten.

 • 19

  Communication Breakdown

  +

  CSI probeert erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de dood van het opperhoofd van een Indiaanse stam die tot de oorspronkelijke bevolking van Manhattan behoorde.

 • 20

  Prey

  +

  Een vermoorde man blijkt een gewelddadige stalker te zijn. De moordenaar kan een van zijn slachtoffers zijn geweest, die mogelijk van Bonasera geleerd heeft om haar sporen te wissen.