CSI: Miami

vrijdag 20.35

CSI Miami © CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
CSI: Miami

Wanneer te zien

 1. donderdag 22 oktober om 18.05

  Dangerous Son (Afl.01 - S06)

 2. vrijdag 23 oktober om 20.35

  Born To Kill (Afl.24 - S05)

 3. vrijdag 23 oktober om 21.30

  Dangerous Son (Afl.01 - S06)

Samenvatting

Een forensisch team onder leiding van de sombere Horatio Caine houdt zich in Zuid-Florida met soortgelijke zaken bezig als hun tegenhangers in Las Vegas.

Afleveringen

 • 1

  Dangerous Son

  +

  Horatio onderzoekt de moord op een medewerker van de reclassering en ontdekt al gauw dat een van de hoofdverdachten in de zaak misschien de zoon is van wie hij nooit heeft geweten dat hij die had.

  Wanneer te zien
  donderdag 22 oktober om 18.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 23 oktober om 21.30
  Op FOX
 • 2

  Cyber-lebrity

  +

  Stalkers maken van een onschuldige tienerzwemster een sekssymbool door internet te overstelpen met foto's van haar. Dat maakt het voor CSI lastig als het team de moord op haar vriend moet onderzoeken.

  Wanneer te zien
  zondag 25 oktober om 19.20
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 28 oktober om 18.05
  Op FOX
 • 3

  Inside Out

  +

  Kyle, de zoon van Horatio wordt bij een overval op een gevangenentransport ontvoerd om zijn vader onder druk te zetten. Horatio moet hem vinden voor het te laat is, en ook Tripp heeft een probleem.

  Wanneer te zien
  zondag 25 oktober om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 29 oktober om 18.05
  Op FOX
 • 4

  Bang, Bang, Your Debt

  +

  Een jonge vrouw overlijdt door koolmonoxidevergiftiging, maar de man die bij haar is, overleeft. De twee zouden samen zelfmoord hebben willen plegen vanwege hun creditcardschuld. Delko hallucineert.

  Wanneer te zien
  zondag 1 november om 19.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 4 november om 17.45
  Op FOX
 • 5

  Deep Freeze

  +

  Een legendarische footballheld wordt doodgestoken tijdens een telefoongesprek met een journalist. Het lab mag zijn lijk niet meenemen, omdat het slachtoffer wilde worden ingevroren.

  Wanneer te zien
  zondag 1 november om 20.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 5 november om 17.50
  Op FOX
 • 6

  Sunblock

  +

  Een man wordt tijdens een zonsverduistering in een hotelbad gewurgd. De dader lijkt niet helemaal menselijk te zijn. Twaalf uur later wordt een vrouw op soortgelijke wijze in haar woning vermoord.

  Wanneer te zien
  zondag 8 november om 19.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 11 november om 17.45
  Op FOX
 • 7

  Chain Reaction

  +

  Een model wordt op de catwalk geëlektrocuteerd. Uit het onderzoek komt naar voren dat het geen ongeluk was, maar moord. Het slachtoffer heeft banden met de man die de zoon van Horatio heeft ontvoerd.

  Wanneer te zien
  zondag 8 november om 20.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 12 november om 17.50
  Op FOX
 • 8

  Permanent Vacation

  +

  Een jongeman wordt doodgeschoten in een hotellift. Het lijkt erop dat de moord gepleegd is door een aspirant-bendelid dat zich moet bewijzen. Intussen zint de familie van het slachtoffer op wraak.

  Wanneer te zien
  zondag 15 november om 19.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 18 november om 17.45
  Op FOX
 • 9

  Stand Your Ground

  +

  Calleigh komt in problemen als ze buiten diensttijd bij een schietpartij betrokken raakt. Het spoor voert naar een andere drugsgerelateerde moord.

  Wanneer te zien
  zondag 15 november om 20.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 19 november om 17.50
  Op FOX
 • 10

  CSI: My Nanny

  +

  Een nanny van een rijke familie wordt tijdens een feest vermoord. Al gauw blijkt dat de jaloerse moeder het slachtoffer net had ontslagen en dat er 250.000 dollar uit de safe is verdwenen.

 • 11

  +

  Drie wapensmokkelaars worden vermoord met een nieuw hightechwapen: de Vaporizer. De CEO van het bedrijf dat het wapen produceert, wordt door Horatio verhoord en kort daarna dood aangetroffen.

 • 12

  Miami Confidential

  +

  Bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw stuit het team van CSI op een methlab in haar woning en op een gewetenloze FBI-agent die een dubbelleven leidt.

 • 13

  Raising Caine

  +

  Een miljonair wordt thuis in Miami vermoord vlak voor hij een belangrijk juridisch document zou ondertekenen. De weduwe van het slachtoffer is de ex van Horatio en de moeder van Kyle.

 • 14

  You May Now Kill The Bride

  +

  CSI onderzoekt de moord op een bruid, en het spoor voert naar een stripclub. Dan ontdekt het team dat de bruid mogelijk niet het beoogde slachtoffer was.

 • 15

  Ambush

  +

  CSI vindt het lijk van Kathleen Newberry, maar haar geld is verdwenen. Horatio bezoekt Julia Winston, die hem laat arresteren voor de moord op Antonio Riaz en Horatio aan Brazilië laat uitleveren.

 • 16

  All In

  +

  Calleighs ontvoerders willen dat ze een moord verdoezelt. Als Horatio terug is uit Brazilië, zet het team alles op alles om Calleigh te vinden voor de kidnappers besluiten om zich van haar te ontdoen.

 • 17

  To Kill a Predator

  +

  Het team van CSI komt in actie om een wreker een halt toeroepen die het gemunt heeft op mannen die in een tv-serie als zedenmisdadigers zijn ontmaskerd.