CSI

vrijdag 20.35

© CBS Studios International
CSI

Wanneer te zien

 1. donderdag 23 januari om 18.05

  Dead Ringer (Afl.20 - S04)

 2. vrijdag 24 januari om 20.35

  Bad Words (Afl.19 - S04)

 3. vrijdag 24 januari om 21.25

  Dead Ringer (Afl.20 - S04)

Samenvatting

Een elite-team van de forensische recherche onderzoeken zaken in Las Vegas.

Afleveringen

 • 1

  Viva Las Vegas

  +

  Grissom onderzoekt samen met Greg Sanders een schietpartij in een nachtclub. Als een stripper dood in een hotelkamer wordt gevonden, wordt Catherine op de zaak gezet.

  Wanneer te zien
  zondag 2 februari om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 5 februari om 18.05
  Op FOX
 • 2

  Down the Drain

  +

  CSI wordt ingeschakeld als na een onweersbui in de riolering een lijk aanspoelt. Het is geen moord, maar dan doet het team een gruwelijke ontdekking: menselijke beenderen die wel op een moord wijzen.

  Wanneer te zien
  zondag 9 februari om 19.20
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 12 februari om 18.05
  Op FOX
 • 3

  Harvest

  +

  Het team onderzoekt de ontvoering van een meisje van 13 op een parkeerplaats. Het kind wordt later vermoord gevonden. Catherine laat zich voor haar dochter Lindsey als moeder gelden.

  Wanneer te zien
  zondag 9 februari om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 13 februari om 18.05
  Op FOX
 • 4

  Crow's Feet

  +

  Twee vrouwen die ogenschijnlijk niet verwant zijn sterven onder dezelfde omstandigheden. Catherine en Nick komen erachter dat beide vrouwen in een spa diverse cosmetische procedures hebben ondergaan.

  Wanneer te zien
  zondag 16 februari om 19.20
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 19 februari om 18.05
  Op FOX
 • 5

  Swap Meet

  +

  Grissom, Sara en Greg onderzoeken de dood van een vrouw die in een fontein is gevonden na een bezoek aan een swingersfeestje. Intussen houden Warrick en Nick zich bezig met de moord op een verhuurder.

  Wanneer te zien
  zondag 16 februari om 20.10
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 20 februari om 18.05
  Op FOX
 • 6

  What's Eating Gilbert Grissom?

  +

  Na de vondst van een in stukken gehakt lijk wordt CSI ingeschakeld. De Blue Paint Killer is weer actief, alleen blijkt het slachtoffer een man te zijn. Maar het volgende slachtoffer is weer een vrouw.

 • 7

  Formalities

  +

  Grissom moet samenwerken met Sofia Curtis van de dagploeg als een middelbare scholier na een feest dood wordt gevonden in een hotelkamer. Dan blijkt dat een ander meisje op dat feest te zijn ontvoerd.

 • 8

  Ch-Ch-Changes

  +

  CSI komt in actie na een dodelijke steekpartij. Het vrouwelijke slachtoffer was vroeger een man. Om de dader op te sporen begeeft het team zich in de transgenderwereld van Las Vegas.

 • 9

  Mea Culpa

  +

  Als tijdens een rechtszaak op een bewijsstuk ineens een onbekende vingerafdruk staat, moet Grissom de zaak heropenen en de echte dader zien te vinden. Ecklie heeft zijn twijfels over Grissom.

 • 10

  No Humans Involved

  +

  Grissom en zijn team worden geconfronteerd met een dode jongen in een afvalcontainer, terwijl Catherine en haar team onderzoeken waarom een gedetineerde na een politieoptreden hersendood achterbleef.

 • 11

  Who Shot Sherlock

  +

  Greg doet eindexamen en moet een zaak oplossen. Hij onderzoekt de moord op een Sherlock Holmes-wannabe, die zo door de grote speurder was geobsedeerd dat hij diens woonkamer had nagebouwd.

 • 12

  Snakes

  +

  Catherine en Nick komen in actie als in een kiosk een hoofd wordt gevonden met een slang erin. Warrick, Sofia en Greg onderzoeken een schietpartij in een busje.

 • 13

  Nesting Dolls

  +

  Er worden twee doden gevonden bedekt met teer. CSI moet uitzoeken wie de slachtoffers zijn en wie de dader is. Sara krijgt van Ecklie een reprimande voor onbehoorlijk gedrag.

 • 14

  Unbearable

  +

  Catherine en haar team worden ingeschakeld als een jager en een beer dood in de bergen worden aangetroffen. Intussen onderzoekt Grissoms team de dood van een jonge moeder.

 • 15

  King Baby

  +

  Als Grissom en Catherine samenwerken bij het onderzoek naar de dood van de beroemde eigenaar van een casino, belanden ze in de bizarre wereld van het infantilisme.