Cracked

donderdag 23.05

Cracked

Wanneer te zien

 1. donderdag 19 mei om 23.05

  No Traveler Returns (Afl.05 - S01)

 2. zondag 22 mei om 20.00

  No Traveler Returns (Afl.05 - S01)

 3. maandag 23 mei om 20.35

  Spirited Away (Afl.06 - S01)

Samenvatting

Na een beschamende en publieke instorting, wordt rechercheur Aidan Black overgeplaatst van zijn geliefde SWAT-team naar de nieuw opgerichte Psych Crimes and Crisis Unit. Daar ontdekt hij tot zijn ontzetting dat zijn partner niet een andere politieagent is, maar de forensisch psychiater Dr. Daniella Ridley.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  How the Light Gets In

  +

  Rechercheur Aidan Black, die bij het SWAT-team is ingedeeld, lijdt wellicht aan een posttraumatisch syndroom. Hij wordt overgeplaatst naar de nieuw opgerichte psychische misdaad- en crisiseenheid.

 • 2

  Fallen

  +

  De psychische misdaad- en crisiseenheid wordt naar het huis van De Soto gestuurd, waar de alleenstaande vader, de bipolaire advocaat Mike De Soto, buiten is met een verzameling wapens.

 • 3

  What We Can't See

  +

  De eenheid wordt naar een lagere school gestuurd waar de 11-jarige Blessing Byers, die voortdurend door haar klasgenoten wordt gepest, zojuist een aantal van hen met een honkbalknuppel heeft geslagen.

 • 4

  White Knight

  +

  Aidan en Daniella onderzoeken de zaak van een dakloze man die denkt dat hij werd aangevallen door een weerwolf. Op de plaats van het misdrijf vinden ze een andere man, de vermoedelijke aanvaller.

 • 5

  No Traveler Returns

  +

  Psychiater dr. Karzik is ernstig gewond. Hij moest spreken op een hoorzitting over zijn cliënt, Mandar Kush, die niet in staat werd geacht om terecht te staan voor de brute moord 11 jaar eerder.

  Wanneer te zien
  donderdag 19 mei om 23.05
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zondag 22 mei om 20.00
  Op FOX
 • 6

  Spirited Away

  +

  De eenheid wordt ingeschakeld om een schijnbaar schizofrene dakloze tiener te onderzoeken die naar eigen zeggen een achtergelaten babymeisje bij zich heeft.

  Wanneer te zien
  maandag 23 mei om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 24 mei om 22.25
  Op FOX
 • 7

  Rocket Man

  +

  De eenheid onderzoekt een jonge zwarte man die schijnbaar high door de straten zwerft, enkel gekleed in zijn boxershort. Aidan herkent hem als Billy Russell van de beroemde band Saturn 66.

  Wanneer te zien
  maandag 30 mei om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 31 mei om 22.25
  Op FOX
 • 8

  The Thump Parade

  +

  Aidan en Daniella worden naar de ijsbaan geroepen om af te rekenen met Terry Dwyer, een ex-NHL-er wiens ijshockeycarrière eindigde door zijn gewelddadige neigingen, die net weer de kop opstaken.

  Wanneer te zien
  maandag 6 juni om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 7 juni om 22.25
  Op FOX
 • 9

  Cherry Blossoms

  +

  De eenheid wordt gestuurd om een gestoorde vrouw met een pistool te onderzoeken. Het blijkt dat die vrouw Beth Croxton is, een politieagente die rouwt om de zelfmoord van haar tienerdochter.

  Wanneer te zien
  maandag 13 juni om 20.35
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 14 juni om 22.25
  Op FOX