Code Black

woensdag 22.35

Code Black

Wanneer te zien

 1. maandag 27 september om 23.50

  Exodus (Afl.11 - S02)

 2. dinsdag 28 september om 00.35

  One in a Million (Afl.12 - S02)

 3. woensdag 29 september om 22.35

  Exodus (Afl.11 - S02)

Samenvatting

Het personeel van de spoedeisende hulp van het LA County Hospital behandelt patiënten onder moeilijke omstandigheden.

Afleveringen

 • 1

  Third Year

  +

  De artsen moeten een meisje redden als een drugsinval eindigt in een schietpartij. Willis richt zich op een carrière als legerarts. Leanne worstelt met de uitdagingen van het ouderschap.

  Wanneer te zien
  donderdag 14 oktober om 21.30
  Op FOX
  Wanneer te zien
  maandag 18 oktober om 23.25
  Op FOX
 • 2

  Better Angels

  +

  Een patiënt die zich helderziend noemt, denkt de staf te zien zingen en dansen. Willis en Rox zetten hun leven op het spel om een congreslid en diens staflid te redden na een kettingbotsing.

  Wanneer te zien
  donderdag 14 oktober om 22.25
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 19 oktober om 00.15
  Op FOX
 • 3

  La Famillia

  +

  Jesse's broer is er slecht aan toe als hij onder een ingestort pakhuis terecht is gekomen en blijkt ernstig hartfalen te hebben. Willis vertelt Rox over z'n broer die is omgekomen in Afghanistan.

  Wanneer te zien
  donderdag 21 oktober om 21.30
  Op FOX
 • 4

  The Same as Air

  +

  Willis en Rox gaan naar een auto-ongeluk. Elliot twijfelt aan z'n kunnen als arts na de dood van een ME'er. Leanne ontdekt dat Ariel een afspraakje heeft om een ijsje te eten met een jonge patiënt.

  Wanneer te zien
  donderdag 21 oktober om 22.25
  Op FOX
 • 5

  Cabin Pressure

  +

  Leanne en Jesse vertellen een meisje via een radio hoe ze een defibrillator moet maken voor de bewusteloze piloot, haar moeder. Rox en Willis worden op weg naar de landingsplaats gegijzeld.

 • 6

  Hell's Heart

  +

  Willis en Rox verzorgen brandweerlieden die bij een brand in de bergen van LA gewond zijn geraakt en blijven om naar een jongetje te helpen zoeken dat in de chaos is verdwenen.

 • 7

  Step Up

  +

  Een piramidestunt van het stepteam van een school is verkeerd afgelopen. Noa smeekt Leanne en Campbell te wachten voor ze een hysterectomie uitvoeren op een tienermeisje dat net is bevallen.

 • 8

  Home Stays Home

  +

  Mario gaat met Rox en Willis naar een bootongeluk en Leanne tracht een broer en zus te redden die kokend water hebben gedronken. Max' vader wil dat Ariel uit de buurt blijft van z'n zoon.

 • 9

  Only Human

  +

  Max komt binnen bij Angels met ademhalingsproblemen. Rox vergezelt Willis en Martin naar een begrafenis. Willis wil tot op de bodem uitzoeken wat er met de eenheid van z'n broer is gebeurd.

 • 10

  Change of Heart

  +

  Elliot hoopt dat documentairebeelden Gomez' emotionele vrouw tijdens zijn proces tot inkeer brengen. Rox zoekt tevergeefs contact met Willis, en Leanne probeert Ariel te troosten na een groot verlies.

 • 11

  One of Our Own

  +

  Rox wordt aangereden door een dronken bestuurder en naar Angels Memoria gebracht. Willis beseft wat hij voor Rox voelt. Leanne heeft goed nieuws voor Ariel over haar adoptie.

 • 12

  As Night Comes and I'm Breathing

  +

  Willis blijft Rox verzorgen in San Diego en Leanne en Max' vader gaan op zoek naar Ariel. Noa en Mario realiseren zich dat hun keuze voor een baan het einde van hun relatie zal betekenen.