Below Deck Mediterranean

Below Deck Mediterranean

Samenvatting

Een realityserie over de bemanning van de Ionian Princess, een luxueus charterjacht in de Middellandse Zee.

Afleveringen

 • 1

  A Yacht In Kneed

  +

  Kapitein Sandy keert terug naar Kroatië aan het roer van het megajacht Lady Michelle in de hoop een nieuw team te begeleiden door rustiger water langs de prachtige Dalmatische kust. Mathew, voorheen chef-kok van beroemdheden en de allerrijksten, neemt de kombuis over, waar zijn ambities al snel botsen met zijn realiteit aan boord. Katie, een buitengewoon ervaren zeiler, treedt toe als Captain Sandy's eerste nieuwe Chief Stew in jaren. Ondertussen ontdekt het dekteam dat een van hun matrozen groener is dan ze zich konden voorstellen.

 • 2

  It's Not Easy Being Green

  +

  Katie voelt het gewicht van de veeleisende gasten, terwijl Lexi omgaat met een moeilijk persoonlijk probleem. Malia probeert haar nieuwe dekbemanning op snelheid te krijgen tijdens het voorbereiden van een vrijgezellenfeest, maar een zeer onervaren matroos heeft moeite om het bij te houden. De rest van het charterseizoen hangt in het ongewisse terwijl de bemanning zich afvraagt ​​of Chef Mat zal terugkeren naar de boot.

 • 3

  It's Like Rain On Your Wedding Day

  +

  Terwijl de bemanning zich inspant om zich voor te bereiden op een bruiloft die al dan niet zal plaatsvinden, bereidt kapitein Sandy zich voor om voor het eerst te officiëren. Conflict begint te koken in de kombuis tussen Chef Mat en de stoofpot. Het eerste avondje uit van de groep laat sommige bemanningsleden de liefde voelen, terwijl anderen botsen.

 • 4

  Love at First Night

  +

  Er hangt liefde in de lucht tijdens het eerste avondje uit van de bemanning, terwijl Courtney Mzi's verjaardag viert en David verliefd wordt op Malia, zijn supervisor aan dek. Terwijl het tweede charter begint en een bekende chartergast terugkeert, implementeert Katie een nieuwe stoofschotel die Courtney in een onbekende rol gooit. Chef Mat wil zijn positieve dynamiek voortzetten, maar een ongeluk in de kombuis dreigt hem terug te brengen naar het begin. Ondertussen wordt de dekbemanning tot het uiterste op de proef gesteld wanneer ze worden geconfronteerd met hun eerste nachtelijke aanleg van het seizoen.

 • 5

  Ship Happens

  +

  Nu het tweede charter ten einde loopt, blijven de spanningen tussen de bemanning hoog als chef Mathew een verzoek in behandeling neemt. Courtney en Lexi hechten een band over familiale ontberingen, terwijl de matrozen een band vormen over hun zich ontwikkelende verliefdheden. Ondertussen zorgt een belediging voor het dekteam voor een sterke verdediging, waardoor Katie moeite heeft om de vrede te bewaren en de bemanning mogelijk tekortschiet.

 • 6

  The Morning After

  +

  Na een explosief avondje uit vraagt de bemanning zich af of ze kunnen vergeven en vergeten. De derde tocht is een stuk intensiever.

 • 7

  Can't Fight This Feeling

  +

  Kok Mathew kan een heel lastige gast maar moeilijk tevredenstellen, en Katie probeert Lexi opnieuw op te kikkeren.

 • 8

  At Your Lack of Service

  +

  David heeft niks bereikt bij Malia, zijn supervisor. Het is nu Courtney's beurt om te bedienen, terwijl Lexi de was doet en Katie het vieze werk moet opknappen.

 • 9

  Brews, Stews & Management Blues

  +

  Kok Mathew hoopt dat dit de meest geslaagde tocht wordt, terwijl Lloyd een Oktoberfest organiseert.

 • 10

  Burning Down the House

  +

  Er komt een nieuw bemanningslid op de Lady Michelle en Katie krijgt verrassende nieuwe informatie te horen. Kok Mathew krijgt te maken met lastige voedseleisen. Er vindt een gevaarlijk voorval plaats.

 • 11

  Should I Stay of Should I Go

  +

  Een zware storm en slecht weer dwingt de bemanning van de Lady Michelle om creatieve manieren te verzinnen om de gasten te vermaken.

 • 12

  Don't Go Chasing Waterfalls

  +

  De bemanning gaat naar een Kroatisch natuurpark. Mzi vertelt Courtney wat hij voor haar voelt en David en Delaney komen tot elkaar, maar een ongeval dreigt de nieuwe romances te verstoren.

 • 13

  A Hard Day's Night

  +

  De bemanning van de Lady Michelle heeft het moeilijk met de ruzie tussen Lexi en Mathew. Kapitein Sandy kijkt wie er weg moet. Mzi moet Courtney onder ogen komen na zijn avances.

 • 14

  All I Need Is a Miracle

  +

  Er arriveert een nieuwe groep vrolijke gasten. Mathew wil indruk maken op de kapitein. Katie komt mensen tekort en Malia maakt zich zorgen dat de werkbelasting de dekbemanning te veel wordt.

 • 15

  Three's a Crowd

  +

  Terwijl Katie en Courtney vieren dat ze een charter door een stuw hebben voltooid, neemt Malia haar dekbemanning op de proef voor een verrassende regressie en worstelt David met zijn rol aan dek. Later die avond zorgt het avondje uit van de groep ervoor dat sommige bemanningsleden gefrustreerd raken over de chef-kok.

 • 16

  Sleepless in Croatia

  +

  Terwijl Lloyd naar het ziekenhuis gaat, probeert de bemanning een groep veeleisende chartergasten te managen.

 • 17

  Nothing Comes Over Easy

  +

  Op een hectische laatste dag probeert de bemanning te picknicken in een oud Kroatisch fort, terwijl Mathew worstelt om zichzelf uit een spiraal te trekken.

 • 18

  Reunion

  +

  Andy Cohen is gastheer van de Below Deck Mediterranean Reunion.