Below Deck Mediterranean

donderdag 26 augustus 17.00

Below Deck Mediterranean

Wanneer te zien

 1. donderdag 26 augustus om 17.00

  I Like Big Boats and I Cannot Lie (Afl.01 - S05)

 2. vrijdag 27 augustus om 09.20

  I Like Big Boats and I Cannot Lie (Afl.01 - S05)

 3. vrijdag 27 augustus om 11.50

  I Like Big Boats and I Cannot Lie (Afl.01 - S05)

Samenvatting

Een realityserie over de bemanning van de Ionian Princess, een luxueus charterjacht in de Middellandse Zee.

Afleveringen

 • 1

  I Like Big Boats and I Cannot Lie

  +

  In seizoen 5 van Below Deck Mediterranean staat kapitein Yawn aan het roer van het jacht Wellington naar Mallorca. Malia keert terug als eerste bootsman. Kok Kiko wil een goede eerste indruk maken.

  Wanneer te zien
  donderdag 26 augustus om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 27 augustus om 09.20
  Op FOX
 • 2

  Can't Touch This

  +

  Hannah worstelt met haar tweede steward Lara, die weigert haar bevelen op te volgen. Kok Kiko krijgt te maken met ontevreden gasten. Malia werkt met groentjes en moet grenzen stellen met Pete.

  Wanneer te zien
  vrijdag 27 augustus om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  zaterdag 28 augustus om 20.00
  Op FOX
 • 3

  The Italian's Job

  +

  Er hangt romantiek in de lucht: Pete doet een versierpoging en het klikt tussen Rob en Jess. Pete's houding maakt het Malia lastig en de spanning tussen Hannah en Lara neemt een verrassende wending.

  Wanneer te zien
  maandag 30 augustus om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  dinsdag 31 augustus om 09.20
  Op FOX
 • 4

  Ace of Stew Face

  +

  Het dreigt slecht weer te worden en Hannah kan alleen op Jess rekenen. Kapitein Sandy en Malia spreken het team aan op kwalijk gedrag. Kiko bereidt een lunch voor de eerste excursie.

  Wanneer te zien
  dinsdag 31 augustus om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  woensdag 1 september om 08.55
  Op FOX
 • 5

  Bringing the Thunder

  +

  Door een zware onweerstorm dreigt de Wellington in de haven te moeten blijven. Rob en Jessica hebben het steeds leuker met elkaar. Kiko krijgt te stellen met veeleisende gasten.

  Wanneer te zien
  woensdag 1 september om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  donderdag 2 september om 08.55
  Op FOX
 • 6

  Oh Snap!

  +

  Kiko staat voor een grote uitdaging als gasten vrienden voor een zesgangendiner uitnodigen. Hannah confronteert Bugsy met hun verleden.

  Wanneer te zien
  donderdag 2 september om 17.00
  Op FOX
  Wanneer te zien
  vrijdag 3 september om 08.55
  Op FOX
 • 7

  No Mushroom for Error

  +

  Jess is gewond, maar wil op de boot blijven. Het ongepaste gedrag van een ander crewlid doet hem eindelijk de das om. De veeleisende gasten zorgen voor barstjes in de relatie van Hannah en Bugsy.

  Wanneer te zien
  vrijdag 3 september om 17.00
  Op FOX
 • 8

  Rise and Don't Shine

  +

  Kiko moet het hoofd bieden aan veeleisende gasten. Kapitein Sandy maakt zich zorgen om de inspanningen van het personeel. Een onverwachte klacht dwingt kapitein Sandy een ultimatum te stellen.

 • 9

  Viva, Loss Vegas

  +

  Als de crew een avondje uitgaat, lucht Alex zijn hart bij Bugsy. Kapitein Sandy heeft kritiek op Jess' functioneren in de wasruimte. Malia belandt in een noodsituatie.

 • 10

  Closing Time

  +

  Kapitein Sandy en Kiko staan na een belangrijk diner op een kruispunt. Hannah probeert ondanks alle stress het hoofd recht te houden. Rob en Jess gaan op excursie naar Valldemossa.

 • 11

  Cabin Fever

  +

  De crew geniet van een dagje vrij in een exclusieve strandclub op Mallorca. De romantiek hangt in de lucht als Malia's vriend Tom op bezoek komt. Kapitein Sandy zoekt vervanging voor Kiko.

 • 12

  There's No Place Like Home

  +

  Hannah staat met haar rug tegen de muur. Kapitein Sandy moet een moeilijk besluit nemen dat de toekomst van de Wellington zal bepalen. Bugsy staat voor een nieuwe uitdaging.

 • 13

  Welcome Back

  +

  Na het vertrek van Hannah doet Budsy veel moeite om de boel draaiende te houden. Een sceptische Jess staat haar terzijde. Malia worstelt om het gefrustreerde team aan te sturen.

 • 14

  Whole New Ballgame

  +

  Honkballegende Johnny Damon wil varen bij Ibiza. Tom moet ervoor zorgen dat Damon dit keer beter te eten krijgt. Nu Aesha aan boord is, heeft Bugsy weer hoop voor het team benedendeks.

 • 15

  Shot Through the Heart, and Ibiza's to Blame

  +

  Jess moet dealen met een medische kwaal. Rob wekt de ergernis van Malia doordat hij onderdeks niet presteert. Aesha heeft heimwee. De crew gaat uit op Ibiza.

 • 16

  Cool as a Cucumber

  +

  Na een nacht op Ibiza moeten Rob en Jess het bijleggen. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. Tom draait door na een vraag van een gast.

 • 17

  Something's Fishy

  +

  Bugsy organiseert een thema-avond. De spanning tussen kapitein Sandy en Tom loopt op. Jess is Aesha zat. Alex vraagt Bugsy naar hun relatie. Wegens een grove fout wil een bemanningslid opstappen.

 • 18

  A Real Handful

  +

  Problemen met de voorraad maken Tom furieus. Mahlia en Bugsy proberen de boel te sussen. Rob en Alex worden aangestaard door de gasten. Een foto van Rob en Aesha is Jess te veel.

 • 19

  The Bali Is in Your Court

  +

  Jess toont Aesha de foto. Tom probeert z'n frustraties in te dammen terwijl Malia wacht op het onvermijdelijke. Aesha neemt een beslissing over haar toekomst. Rob hoeft niet met Jess naar Bali.

 • 20

  A Mighty Wind

  +

  Kapitein Sandy wikkelt het seizoen af. Aesha's carrière zit erop. Tom moet de laatste horde nemen. Alex hoopt het bij te leggen met Bugsy. Op hun laatste avond uit krijgt de bemanning een verrassing.