According to Jim

maandag 18.05

According to Jim © ABC Studios
According to Jim

Wanneer te zien

 1. maandag 18 januari om 13.05

  When You Wish To Be A Star (Part 2) (Afl.19 - S03)

 2. maandag 18 januari om 13.25

  No Crime, But Punishment (Afl.20 - S03)

 3. maandag 18 januari om 18.05

  The Baby (Afl.21 - S03)

Samenvatting

Jim (James Belushi), een Amerikaanse machoman, heeft een groot hart voor zijn vrouw Cheryl (Courtney Thorne-Smith) en zijn kinderen Ruby, Gracie en Kyle. Hij werkt als voorman in de bouw samen met zijn beste vriend en zwager Andy. Schoonzus Dana komt vaak langs waar niet iedereen blij mee is.

Afleveringen

 • 1

  Jim Almighty

  +

  Jim praat met God om vrouwen meer op mannen te laten lijken. Als Cheryl en Dana net als Jim en Andy worden vraagt hij God om mannen meer op vrouwen te laten lijken met alle gevolgen van dien.

 • 2

  The Hot Wife

  +

  Cheryl denkt dat ze haar knappe uiterlijk en charmes verliest als anderen niet meer verlangend naar haar kijken. Jim komt met een plan om Cheryl haar zelfvertrouwen terug te laten winnen.

 • 3

  Safety Last

  +

  Cheryl vertelt Jim dat hij een ID-badge moet dragen als hij 's morgens gaat joggen maar hij weigert. Wanneer hij een ongeluk krijgt wordt hij naar het ziekenhuis gebracht zonder ID.

 • 4

  The Perfect Fight

  +

  Jim en Cheryl krijgen ruzie over het dessert tijdens hun romantische avondje uit. De volgende dag besluiten ze het erbij te laten. Andy komt er echter achter dat ze ruzie hebben gehad.

 • 5

  Cheryl Goes to Florida

  +

  Cheryl gaat naar Florida om voor haar zieke moeder te zorgen waardoor Jim alleen achterblijft met de kinderen. Als buren ontdekken dat Jim het zwaar heeft besluiten ze allemaal een handje te helpen.

 • 6

  Ruby's First Date

  +

  Jim worstelt nog steeds met zijn huishoudelijke taken nu Cheryl de stad uit is. De problemen beginnen pas echt als Ruby vraagt om te gaan shoppen voor een sportbeha. Jim roept de hulp van Dana in.

 • 7

  Period Peace

  +

  Jim is verrast als hij ontdekt dat Gracie voor het eerst ongesteld wordt. Ruby is boos dat het bij haar nog niet is begonnen waardoor Ruby en Gracie over alles ruzie krijgen.

 • 8

  The Rendezvous

  +

  Als Cheryl tijdelijk terug is uit Florida krijgt Jim geen kans om even alleen met haar samen te zijn. Hij besluit daarom een speciale date met haar voor te bereiden in de vertrekhal van het vliegveld.

 • 9

  Goodwill Hunting

  +

  Nu Cheryl weer in Florida is probeert Jim alle oude babykleding die ze de laatste jaren bij elkaar hebben gespaard weg te gooien. Hij blijkt echter niet zo moedig te zijn als hij dacht.

 • 10

  All Dolled Up

  +

  Wanneer Cheryl totale bedrust moet nemen is het aan Jim om zorg te dragen voor Gracie's verjaardagsfeestje met een poppenthema.

 • 11

  Pregnancy Brain

  +

  Jim maakt misbruik van de vergeetachtigheid van Cheryl als gevolg van haar zwangerschap. Hij besluit de nieuwe slaapkamer van de meiden in de kelder om te toveren tot een mediaruimte voor hem en Andy.

 • 12

  The Gift Certificate

  +

  Andy denkt plots aan de dinerbon die Jim hem gegeven heeft voor zijn verjaardag en nog slechts 1 dag geldig is. Hij vraagt Jim om hem te vergezellen.

 • 13

  I Drink Your Milkshake

  +

  Jim verzint een manier om het onophoudelijke gekibbel van de kinderen te stoppen. Het loopt echter mis als hij ruzie krijgt met Andy over een gewonnen prijs voor een hockey wedstrijd.

 • 14

  The Chaperone

  +

  Andy denkt dat hij de jackpot te pakken heeft met de nieuwe vrouw in zijn leven. Jim kan het echter weleens verpest hebben als hij met zijn dochters en die van haar naar een concert gaat.